- Konu Sahibi poyrazmurat
-
bizde düğünümüzü kendimiz yaptık eşimle. eşimin ailesi yardımcı olmadı takılarımızıda düğün salonunda kayınvalideye teslim ettik evimize giderkende aynen geri aldık eşim kimseye vermedi sağolsun:)
bizde takı merasimi sonunda kayınvalideye teslim ettik takıları düğün sonundada eşim hemen aldı annesinden ertesi günde bozdurup borçlarımızı ödedik zaten
bu insanlar niye böyle anlayamıyorum ya hadi gelinleri düşünmüyolar kendi evlatlarını nasıl düşünmezler.kötü gelin olcaksın cnm o zaman belki değer bilirler
sizden habersiz yapmaları gerçekten çok kötü.siz emanet etmişiniz altınları onlarda resmen emanete hıyanet etmişler
kızmakta kırılmakta haklısın canım:97:
düğün öncesi düğün sırası söylenen ve yapılanlar asla unutulmuyor ama geçmişe sünger çekmek lazım yoksa hayat çekilmez hale geliyor çok ayıp etmişler ama olan olmuşş içinizden nasıl geliyorsa öyle davranırsınız eskileri deşmeyin bende zamanında çok yaptım zararı yine kendime..en güzeli mesafeli olun ve gerektiği yerde gerektiği gibi davranınn
yav altınlar emanet edilirmi kaynanaya banka denen bişiy var kediye ciğer emanet etmişsiniz sizne yapıp ne edip o altınların sana geri ödenmesi lazım çünkü o SENİN
aynen kötü geln olcaksın, çok iyi olunca umurlarında olmuyorsun, bak ben mesafemi koydum, şimdi daha saygı duyuluyorum, önceden sesim çıkmıyordu (daha evlenmedik bu arada) , ama şimdi istemediğim şeyide söylüyorum, yerini bilmiyorsa bazen mesafe koyup bildirmek lazım yoksa tepende bitiyorlar,
çok ayıp etmişler, ödemeleri lazım size bunu, bizim düğün salonunda umarım kasa vardır, yoksa bizde emanet edicez, ama eve giderken alıcam ve ertesi günde bozdurucam.
Okuyunca şok oldum bizde düğünden sonra hemen balayına gidicez inş basıma gelmezz böle bişe:26:[/QUOTE
bankaya koyma imkanın yoksa annene bırak bence işini şansa bırakma tedbirini al
Okuyunca şok oldum bizde düğünden sonra hemen balayına gidicez inş basıma gelmezz böle bişe:26:[/QUOTE
bankaya koyma imkanın yoksa annene bırak bence işini şansa bırakma tedbirini al
Valla annemler bursa da biz istda olucaz napıcaz bilmem :/
kızlar benden size tavsiye. bizim düğünümüzde takı töreninden sonra gelin ve damadı gelin odasına aldılar. üzerimizdekileri falan toparladık saydık. tabi durur mu hemen kayınvalidem de damladı kaynımla.neyse hep beraber saydık ben de hepsini kocaman bi çantam vardı ona doldurdum, çok güvendiğim nedimeme verdim, kendi anneme ver b unu dedim. o da öyle yaptı. düğünden sonra da aldık çantayı iki gece bi otelde kaldık eşimle çanta yanımızdaydı. bi gün evimizde kaldık ve o günde gidip hemen bi bankadan kasa kiraladık hepsini koyduk içine güzelce. içimiz rahat bi şekilde balayına uçtuk. kimseye bırakmayın kızlar, yanınıza alın gerekirse bi iki gün sonra da kasa kiralayın. hatta önceden kiralayın düğünden sonra hemen gidip koyarsınız.
Valla annemler bursa da biz istda olucaz napıcaz bilmem :/
yakın akraban falan da olur güvenebildiğin. o da yoksa kaynananın gözü önünde say teslim et üstüne basa basa da balayından sonra emanetimi alırım size emanetler falan de. alacağı varsa da utanır belki söylediklerinden alamaz.
yakın akraban falan da olur güvenebildiğin. o da yoksa kaynananın gözü önünde say teslim et üstüne basa basa da balayından sonra emanetimi alırım size emanetler falan de. alacağı varsa da utanır belki söylediklerinden alamaz.
Evet en iyisi öle söleyip vermek yada düğünden önce konusmak adam akıllı :S
Evet en iyisi öle söleyip vermek yada düğünden önce konusmak adam akıllı :S
bencede sonra benim gibi üzülmeni istemem çünkü gerçekten çok koyuyo insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?