Düğün takılarını oğlu ve gelini balayından dönmeden bozduran kaynana

bizde vermedikki cnm emanet ettik ama emanete hıyanet ettiler.eşim de çok şaşırdı ama napsın sonuçta annesi babası elden bişey gelmez artık.

bu insanlar niye böyle anlayamıyorum ya hadi gelinleri düşünmüyolar kendi evlatlarını nasıl düşünmezler.kötü gelin olcaksın cnm o zaman belki değer bilirler

aynen kötü geln olcaksın, çok iyi olunca umurlarında olmuyorsun, bak ben mesafemi koydum, şimdi daha saygı duyuluyorum, önceden sesim çıkmıyordu (daha evlenmedik bu arada) , ama şimdi istemediğim şeyide söylüyorum, yerini bilmiyorsa bazen mesafe koyup bildirmek lazım yoksa tepende bitiyorlar,

çok ayıp etmişler, ödemeleri lazım size bunu, bizim düğün salonunda umarım kasa vardır, yoksa bizde emanet edicez, ama eve giderken alıcam ve ertesi günde bozdurucam.

sizden habersiz yapmaları gerçekten çok kötü.siz emanet etmişiniz altınları onlarda resmen emanete hıyanet etmişler
kızmakta kırılmakta haklısın canım:97:

öyle cnm haklıyım kendimce ama onlar da sonuna kadar kendilerini haklı buluyolar suçlu biziz gözlerinde benim canımıda bu sıkıyo zaten.yaptığı hatayı kabul etse yine bi güler yüz göstercem ama yok hep haklılar

öyle yapıyorum zaten bundan sonra cnm hep mesafeliyim onlar bunu hakediyo

yav altınlar emanet edilirmi kaynanaya banka denen bişiy var kediye ciğer emanet etmişsiniz sizne yapıp ne edip o altınların sana geri ödenmesi lazım çünkü o SENİN

cnm bankaya koyma vaktimiz yoktu hemen balayına gittik keşke düğünden bi kaç gün sonra gitseydikte bankaya koysaydık. valla bu saatten sonra isterse altınların iki katını versin eski sevgi saygı yerine gelmez bence

bence imkanın varsa annene emanet et cnm en iyi aklın kalmaz en azından

kızlar benden size tavsiye. bizim düğünümüzde takı töreninden sonra gelin ve damadı gelin odasına aldılar. üzerimizdekileri falan toparladık saydık. tabi durur mu hemen kayınvalidem de damladı kaynımla.neyse hep beraber saydık ben de hepsini kocaman bi çantam vardı ona doldurdum, çok güvendiğim nedimeme verdim, kendi anneme ver b unu dedim. o da öyle yaptı. düğünden sonra da aldık çantayı iki gece bi otelde kaldık eşimle çanta yanımızdaydı. bi gün evimizde kaldık ve o günde gidip hemen bi bankadan kasa kiraladık hepsini koyduk içine güzelce. içimiz rahat bi şekilde balayına uçtuk. kimseye bırakmayın kızlar, yanınıza alın gerekirse bi iki gün sonra da kasa kiralayın. hatta önceden kiralayın düğünden sonra hemen gidip koyarsınız.

en iyisini yapmışsın cnm aferin sana

bizimde düğünden sonra kayıvaldemlerde kaldı biz tatildeyken sonra alın götürün diyip durdu ama hiç getirip vermedi.ben anladım tabi niyetini eşime hemen kasa kiralatıp koydurdum.ama o gün eşimle başka bahaneyle kavga etti ama mevzu oydu bence .tam zamanında almşım yani.zaten
takıları eşim almıştı kendileri size bunları takıcz diye nişanlıyken aldıklarının hiçbirini takmadılar bari göstermeseydiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…