- 14 Eylül 2014
- 1.976
- 3.796
- 333
- Konu Sahibi rosesberryy
-
Siz de kendinize takılanları alın ve ailenize verin ya da aileme veriyorum deyin ama saklayın. Böyle konulara sinir oluyorum ya.Merhabalar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama gerçekten kafam çok karışık ve canım çok sıkılıyor 1 hafta sonra evleneceğiz ben eşim olacak kişiden çok bir şey istemedim koltukları almışlar 4 sene önce tek yaşıyordu sorun etmedim keza beyaz eşyalar vsde öyle erkek arkadaşım zamanında babasına bilezik yapsın diye para yollamış düğünümde takılacak bilezikler onlar bir ekstra 90 k boş odaya oturma takımı aldılar birde düğün salonu düğün öncesi 2 gün yemek ayarladılar onun dışında gelinlik parasını fırını vs erkek arkadaşım ödedi mutfağı yatak odasını a dan z ye perdesine kadar ben yaptım nişanlım ikidebir babam altınlara çökecek diyordu nasıl yani dedim borçlara gidecek dedi kalabalık aileler ve erkek arkadaşıma takılacak bütün altınları alacakmış nakit dahil ben anlamadım hesaplıyor erkek arkadaşım 400 binşik takı Gelebilir belki tam takan çok olacak diyor öyle takmış zamanında çünkü yarım tam babası ne hakla hepsini alacak anlayamadım ne yapanıyım bilmiyorum sesimi çıkaramıyorum huzur kaçmasın diye ama düğünden sonra masraf olacakken bu şekilde nasıl hepsini alabiliyor ne yapıcsm anlamadım
Benim ailem de bana takılanları istiyor diyin bakalım ne yapacak nişanlınız. Eminim kızar. Kendi ailesi yapınca sorun yok ama sizinkiler alsa kıyamet koparTamam alsınlar ama atıyorum bir şeyler yapar elle tutulur benim de sesim çıkmaz ferim ki gerçekten masraf yapıldı 200-250 binlik masraf için neden hem takılara hem nakite çökülecek onu anlamadım zaten ben
Biz su şekilde yapmıştık doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama,Merhabalar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama gerçekten kafam çok karışık ve canım çok sıkılıyor 1 hafta sonra evleneceğiz ben eşim olacak kişiden çok bir şey istemedim koltukları almışlar 4 sene önce tek yaşıyordu sorun etmedim keza beyaz eşyalar vsde öyle erkek arkadaşım zamanında babasına bilezik yapsın diye para yollamış düğünümde takılacak bilezikler onlar bir ekstra 90 k boş odaya oturma takımı aldılar birde düğün salonu düğün öncesi 2 gün yemek ayarladılar onun dışında gelinlik parasını fırını vs erkek arkadaşım ödedi mutfağı yatak odasını a dan z ye perdesine kadar ben yaptım nişanlım ikidebir babam altınlara çökecek diyordu nasıl yani dedim borçlara gidecek dedi kalabalık aileler ve erkek arkadaşıma takılacak bütün altınları alacakmış nakit dahil ben anlamadım hesaplıyor erkek arkadaşım 400 binşik takı Gelebilir belki tam takan çok olacak diyor öyle takmış zamanında çünkü yarım tam babası ne hakla hepsini alacak anlayamadım ne yapanıyım bilmiyorum sesimi çıkaramıyorum huzur kaçmasın diye ama düğünden sonra masraf olacakken bu şekilde nasıl hepsini alabiliyor ne yapıcsm anlamadım
Nişanlım çünkü bana danışmadan direkt böyle bir karar vermiş sana takışanlara dokunmayacaklar bendekileri alacaklar diyor bide
Bu adamla kuracagin evlilikten cidden hayir bekliyor musun?Partnerimde böyle bir şey yok işte ben ağzını aramak için gece sayarız düğün bitince diyorum babam bizden önce sayar diyor
Nişanlınız böyle silik bir tavır sergilerse takılara bay bay deyin.ne bu çocuk mu babam alır babam alır.Bir tavır göremedim benPartnerimde böyle bir şey yok işte ben ağzını aramak için gece sayarız düğün bitince diyorum babam bizden önce sayar diyor
Evliliği adamla kurmayacağının farkında değil ki dahaBu adamla kuracagin evlilikten cidden hayir bekliyor musun?
iste goz gore gore geliyor. daha evlenmeden kendilerini boyle acik ediyorlar. ama kimse görmek istemiyor.Evliliği adamla kurmayacağının farkında değil ki dahabirinin aile evliliği yaptığını söylemesi lazım konu sahibine bağlarını koparamamış bir eş adayı var çünkü
bi siyah takım giyip boşanmaya giderken açılır gözleriiste goz gore gore geliyor. daha evlenmeden kendilerini boyle acik ediyorlar. ama kimse görmek istemiyor.
"gözlerini beyaz gelinlik bürümüş" diyorum ben boylelerine
Nişanlım çünkü bana danışmadan direkt böyle bir karar vermiş sana takışanlara dokunmayacaklar bendekileri alacaklar diyor bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?