tamam şimdi anladım ben ters anlamışım.. bu saatte olabiliyo böyle.. sen babana söyleseydin onlar söylemeden bence.. baban ya ben bi hazalelife sorim derse ve sonra onlara geri dönüp olmaz derse senden bilecekler.. gerçi ne bilirlerse bilsinler önemli değilde daha en baştan kötü olma diye söyledim..
ben zaten onlara bi çok yönden kırgınım nişanlımı çok üzüyolar desteksiz bırakıyolar yol yordam pek bilmiyolar ama nişanlımla ailem çok iyiler maşallah. biizmler kendi oğlu gibi severler o da kendi evi gibi rahat eder. onlar şu düğün olana kadar canımı sıkabilirler ama nişanlımı bu hallere düşürdükleri için hiç affetmicem onları. babama söylersem tepki verebilir bunlar daha istemeye geldkleri gün babası düğün ne zaman bi daha ne zaman gelcez düğüne falan demş babam ona bile bozulmştu bu ne acele die
anladım canm kötü bir durum ama babanla konuşana kadar esip gürlerler en fazla diye düşünüyorum.. Allah akıl fikir versin böyle insanlara ne diyim ne geçecekse artık ellerine böyle yaparak..
ahhh canım ahhh biz kimseye emri vaki yapmıyoruz bunlar bu eylülün fındık parasını kullanacaklarmş ben de diyorum ki ya ocakta değil de aralıkta kasımda olmadı martta nisanda yapsınlar ne olur yani 365 gün bizim bu sömestrye mi girdi
Emin ol düğünden sonra eltinin yaşadıkları için bırdaha buraya konu açacaksın üzülme herkes yaptığının karşılığını birgün birşekilde buluyor. Benide hatırlarsın süğün sonrası
kayınpedermle iyidir aramız beni sever ama kayınvalidem sessiz sakin beni 1 kere aramış değildir. nişanlıma da dedm sen kendn mücadele etme bu durumla arasınlar ben de izah ederim dedim. ama bu gece ne oldu bitti orda ne yaşadı hiç bilmiyorum kahroluyorum şu an sadecebelki de çocuu dolduruşa getirdiler nişanlının her dediğini yapıyosun aileni hiçe sayıyosun vs. ki benle konşrken hemen kapatmak istedi sesi de çok fenaydı zaten
sen aşinin sesi kotu falan dıye sakın gerı adım atma ewt suanda tam arada kaldı ama bu konuyuda başka kımse çzemez eşin bu dnemde bıraz sıkıntıya grsın grekırsede ailesıne tepkısını gstersın çünkü bu olay basıt birsey değil ewlılıkten ve eşlerın bır yıl ayrılığından bahsedıoruz nısanlı ve sevgılıyken ayrı kalmakla ewlı olup ayrı kalmak çok farklı seyler bu yuzden sakın sen gerı adım atma aşine de kararlılığını gster gerekıosa ailenı bahane et falan ama eşinın grumcene yenılmesıne izin verme çok özür dılerım ama kudurmuşmu bu kadar acele edıo yaa 3 ay olmuş nbısanlanalı daha sen pes etme emının kazanan taraf sız olcanız yoldada yasta siz öndesınz
nişanlım bunu bi şekilde çözer ama ailesiyle arası da bozulacak belki.. buna sebep olan da ben olmş olcam ya içten içe böyle hissederse die tedirgin oluyorumzaten görümcem abisiyle zıt gider benm yanımda sürekli laf sokar falan.. bizim sıra falan tuttuğumuz yok aslnda. ocakta değil aralıkta yapsınlar diyoruz erken yapsn hiç sorun değil ama o kıt beyinleri anlamıyor. nişanlmn bugün benmle doğru düzgün konuşmaması çok üzdü beni uyku grmiyo gözüme burda nikahımızı yaptık herşey çok güzeldi bi gitti gittği gün bombayı patlattılar. beni de çağrp duruyolardu sebep de buymuş ikna etmek içinmiş. beni ikna edene kadar kızlarını ikna etmek akıllarına gelmiyo. nişanlm ailesnden dert yanardı da ben hep olsun onlar anne baba arayı bulmak lazım vs. derdim ama şu an içimden hiçbişey gelmyr onlar için. bana uzak Allah a yakın olsunlar diyorum sadece
bence eşinın ve ailesının arası bozulcaksa o senın yuzunden değil o bencel kendınden baska kımseyı duşünmeyen grumcen yuzunden bozulur bu yuzden bu konuda tedırgın olmana grek yok eşinin bugun senle bıraz soğuk ve az konuşmasının sebebı de ailesi ile yasadığı sorunları sana yansıtarak belkı grei adım attırmak bu yuzden eşine bu işin artık senı aştını ve ailenın devreye grdiğini falan syle bylece sızın ne kadar kararlı olduğunuzu anlayıp ailesıne yonelcek o tarafı ikna etmeye cabalıycak senı arayıp üzgun konuşarak yada soğuk davranarak seni ikna edemıyceğini anlar işin zor valla ya allh yardımcın olsun...
buarada hepinize çok teşekkür ediyorum... kendimi çok kötü hissediyodum ben mi uyumsuzluk çıkarıyorum bu sorunlarn çözümü bende de zora mı sürüklüyrum diyebiraz olsn içim rahatladı
sen rahat ol sende bı sorun yok karsı taraf problemli bu arada konunun takıbını yapmak için arkadaş olarak ekledım kabul edersen sevınırım canım...
benm kayınvalidem kayınpederm az biraz yol yordam bilen olgun insanlar olsalar, görümceyle beni karşı karşıya getirmezlerdi. önünde abin var onlara göre bu iş ayarlanır demesini bilirlerdi. bunlar tam tersine kızlarını pışpışlıyolar. çok nişanlı kalsın istemşyolarmş. kalmasın canım bizden önce evlensn lafımız var sanki.. ahhhh şmdi karşımda olsalar da şöyle içim döksem ama uzaktan olmuyo işte.
bencede uzaktan çözülcek gbı bır sorun değil bu canım sen bır ara gıt yuz yuze konuş anlat belkı bır ay önce yada sonra olmasına ikna edersın yoksa uzaktan uzağa kendini yiyip bıtırcen orda.
12 saatlik mesafe var memleketlermzde. ayrıca gidip de o görümceyle aynı evde aynı havayı solumayı hiiiiç istemiyorum biran önce evlense de ben de gönül rahatlğyla gitsem.. nişanlım doğuda öğretmen ben karadenzde. onlar istanbulda. oğullarını da kaç aydır görmemşlerdi eve gider gitmez çocua yaşattığı şeye bakıyorum yazıklar olsun diyorum... burdayken nası şenrak neşeli olan aşkımın morali sıfır
bu konuda haklısın sanırım ama iş iice buyurse bence yuzyüze gelmek zorunda kalcaksızınz bu arada karadenızın neresındesın komsu çıkcaz şimdı nerdeyse bende karadenızdeyım merak ettım...
ben samsundayım.. yaşça da byüksnz benden galiba? abla mı desem bilemedim :44: siz de rizedesnz galiba... biz o kadar karadenz sayılmayız ama bu aralar karadenz fındık duysam mideme kramp giriyo
senın yasını bılmıorum ama ben henuz 26 yasındayım sandığın kadar buyuk değilim yanı rizedeyım ewt canım ben, 2 yıldır burdayız ve daha 2 yılımızdaha var konunu ilk okuduğumda bende gurbette olduğum için ve eşimle ilk ewliliğimizde bızde çok çok kısa bır donem ayrı kaldığımız için sadece 2 aylığına sen bır yıl deyınce dıkkatımı çektı bızımkısı çok kısa bır zaman dılımı olmasına rağmen hergunumuz ağlayarak gecıodu kı ewlenmeden önce öyle değildı bu yuzden sana yazdım sakın pes eden taraf sen olma dıye anladınmı benı canım su ankı ayrılığınız eskısıne gre canınızı eskısınden çok daha fazla yakıcak çünkü.
senın yasını bılmıorum ama ben henuz 26 yasındayım sandığın kadar buyuk değilim yanı rizedeyım ewt canım ben, 2 yıldır burdayız ve daha 2 yılımızdaha var konunu ilk okuduğumda bende gurbette olduğum için ve eşimle ilk ewliliğimizde bızde çok çok kısa bır donem ayrı kaldığımız için sadece 2 aylığına sen bır yıl deyınce dıkkatımı çektı bızımkısı çok kısa bır zaman dılımı olmasına rağmen hergunumuz ağlayarak gecıodu kı ewlenmeden önce öyle değildı bu yuzden sana yazdım sakın pes eden taraf sen olma dıye anladınmı benı canım su ankı ayrılığınız eskısıne gre canınızı eskısınden çok daha fazla yakıcak çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?