senın yasını bılmıorum ama ben henuz 26 yasındayım sandığın kadar buyuk değilim yanı rizedeyım ewt canım ben, 2 yıldır burdayız ve daha 2 yılımızdaha var konunu ilk okuduğumda bende gurbette olduğum için ve eşimle ilk ewliliğimizde bızde çok çok kısa bır donem ayrı kaldığımız için sadece 2 aylığına sen bır yıl deyınce dıkkatımı çektı bızımkısı çok kısa bır zaman dılımı olmasına rağmen hergunumuz ağlayarak gecıodu kı ewlenmeden önce öyle değildı bu yuzden sana yazdım sakın pes eden taraf sen olma dıye anladınmı benı canım su ankı ayrılığınız eskısıne gre canınızı eskısınden çok daha fazla yakıcak çünkü.
ben şuanda da görev yaptğm yerde tek kalıyorum gerçi yine yalnızlık çekiyorum ama bizim evimiz olacak o evde tek kalmak eminim bana koyacak... 1 yıl çok uzun :2: eşin polis asker falan mı öğretmen mi canım??* 2 ay ne kiiiii ah keşke 2 ay olsa... bu milli eğtm bakanının iki elim yakasında
bence nişanlınız değil sizin ailenizin devreye girmesi lazım...bu evliliktir iş herzaman büyüklerde biter...nişanlınız muhatap olunca nasılsa erkek tarafıyız diyorlardır ki görümcenizin nişanlısının tarafınıda dinliyorlar erkek tarafı diye... ama sizin aileniz ciddiyetini belli ederse herşey değişecektir...yaza 2 düğün neden olmuyor anlamadım..biriniz haziranda yapsa ötekiniz ağustos sonu eylül gibi....:26:
yaza düğün değil ki meselemz cnım... biz tayinden dolayı 2013 sömestr de yapabilcez ancak.. görümcem de ille bu tarihe istio.biz diyruz zaten bizden önce 2012 yazında eylülünde ekiminde kasımında ne zaman isterlerse yapsınlar ama anlayan nerde
Peki canım benim anlamadığım yani bu yaza yapsanız çok mü sorun olur ki? Yani anladığım kadarı ile onlar sizin düğünü ertelemek değil, sizin istediğiniz tarihten one çekmek istiyorlar? Yani aceleye getiriyorlar die kızıyorsunuz sanırım ama, yani ne bileyim Ağustos sonu gibi yapsanız daha 4 ay var çok da aceleye gelmiş olmaz, hem ne guzel yaz düğünü olur.
Bu işi çözecek tek kişi eşindir canım.O koyacak tavrını ,o ikna edecek eğer gerçekten o da senin gibi düşünüyor ve ayrı düşmeyi içi almıyorsa..Arada kaldı eşim demişsin.Arada kalacak hiçbir şey yok.Kesin ve net tavrını koysun,görümcen de anlayış göstersin ve söz dinlesin.Sinirlendim görümcene he! Ben de öğretmenim ve bu tarz şeylere empatim var seni çok iyi anlıyorum ve bu tür konularda yolumuza taş koyanları da kınıyorum!
fındık parası almak nedir anlayamadım da, fındık bahçeleri var da parasını o zaman mı alacaklar? eğer öyleyse saklasınlar fındık parasını sizden sonra yapsınlar düğünü. ne anlamsız:44:
benim belli bi önerim yok canım, sadece Allah gönlüne göre versin demek istedim.. bazı şeyler bizden çok bağımsız gelişiyor çünkü.. eşinle birbirinizi kırmamaya bakın derim sadece, bazı durumlarda zor olsa da.. benzer bir dert bende de var da gerçi benimki söz tarihi.. ailelerimiz bize kendi çaplarında farklı tarihler biçmişler bize fikrimizi soran yok aylardır kafama taktım düşün düşün sadece kendimi yiyorum..
inşallah dilediğin gibi çözülür bu olay canım benim, hayırlısı olsun..
canım inan ben o evredeyken o kadar ılımlıydım ki aman tatsızlık olmasın dedm hep mütevazi takıldım sıkıntı çıkarmadım.. ama bakıyorum şmdi karşımdakiler buna zerre kadar layık değillermiş! gerçi ben bunları sevdiğim için yaptım pişman değilim ama söz nişan düğün 1 günlük işler. onlardan sonrası daha önemli. ben kış düğünü olsun yeter ki sonrasnda biz yıpranmayalım dedm mesela.sen de çok takılma derim.
eşim ikimizin de içine sinecek şekilde olsun istiyo ve mantıklı olanı da ocakta yapmak. o da 1 sene ayrı kalmayı tabiki istemiyo hem 2 yerde ayrı ev olacak 2 elden masraf hem uzaklık özlem yıpratırız birbrimizi... ne gerek var ki bunaşu an kabul ettirmş ama evdeki herkes tepkiliymiş suskunmş nişanlıma karşı babasını arıcam bi de ben konşcam durumun gerekliliğini. kızlarının fındık derdinden önce evlatlarının eşine kavuşamamak gibi bi sorunu olduunu terörle içiçe bi doğu ücrasında günü geçirmeye çalışmanın onu nasıl yıprattığını, onların köstek değil destek olmaları gerektğini güzel bi dille bi daha hatırlatıcam ama cahil insan ne kadar laftan anlar bilemem
dua et nişanlın senden yana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?