düğün tarihi bu kadar sıkıntı olabilir mi :(

Allah rahatlık versin... küçük kızına da güzel güzel uykular tekrar karşılaşmak dileğiyle...

inşlh sizinde bızımkısı kadar kısa surede bıter hasretiniz polis canım eşim ben ew hanımıyım mınık kızım var henuz 5 aylık onunla ilgılenıorum.

suan tek kaldın ew ile sızın ikinizin olcak olan bır ewde yalnız kalman çok çok farklı bişi canım sen hergun bınlerce kez yıkılırsın ewe geldığınde eşin yok yemek hazırlıycan sıkıntında basını omzuna dayığcan eşin yanın yok bunlar senı dahada üzer ve her gun grumcene kınlendıkce kınlenırsın valla.

bence nişanlınız değil sizin ailenizin devreye girmesi lazım...bu evliliktir iş herzaman büyüklerde biter...nişanlınız muhatap olunca nasılsa erkek tarafıyız diyorlardır ki görümcenizin nişanlısının tarafınıda dinliyorlar erkek tarafı diye... ama sizin aileniz ciddiyetini belli ederse herşey değişecektir...yaza 2 düğün neden olmuyor anlamadım..biriniz haziranda yapsa ötekiniz ağustos sonu eylül gibi....:26:

yaza düğün değil ki meselemz cnım... biz tayinden dolayı 2013 sömestr de yapabilcez ancak.. görümcem de ille bu tarihe istio.biz diyruz zaten bizden önce 2012 yazında eylülünde ekiminde kasımında ne zaman isterlerse yapsınlar ama anlayan nerde

Bu işi çözecek tek kişi eşindir canım.O koyacak tavrını ,o ikna edecek eğer gerçekten o da senin gibi düşünüyor ve ayrı düşmeyi içi almıyorsa..Arada kaldı eşim demişsin.Arada kalacak hiçbir şey yok.Kesin ve net tavrını koysun,görümcen de anlayış göstersin ve söz dinlesin.Sinirlendim görümcene he! Ben de öğretmenim ve bu tarz şeylere empatim var seni çok iyi anlıyorum ve bu tür konularda yolumuza taş koyanları da kınıyorum!

Peki canım benim anlamadığım yani bu yaza yapsanız çok mü sorun olur ki? Yani anladığım kadarı ile onlar sizin düğünü ertelemek değil, sizin istediğiniz tarihten one çekmek istiyorlar? Yani aceleye getiriyorlar die kızıyorsunuz sanırım ama, yani ne bileyim Ağustos sonu gibi yapsanız daha 4 ay var çok da aceleye gelmiş olmaz, hem ne guzel yaz düğünü olur.

fındık parası almak nedir anlayamadım da, fındık bahçeleri var da parasını o zaman mı alacaklar? eğer öyleyse saklasınlar fındık parasını sizden sonra yapsınlar düğünü. ne anlamsız:44:

dediğin tarih kışa denk geliyor sen yazın yap bence ferah ferah...

kış düğünü güzel olmuyor

canım tabiki ben de yazın olsun isterim ama o zaman evliliğmzn ilk yılını ayrı geçirmiş olcaz. ve kış kıyamet zamanı arada kmler var gidip gelemeyecek bile eşim.. ben kış düğününe bile razı gelmişim bi fedakarlık zaten yapıyorum

eşim ikimizin de içine sinecek şekilde olsun istiyo ve mantıklı olanı da ocakta yapmak. o da 1 sene ayrı kalmayı tabiki istemiyo hem 2 yerde ayrı ev olacak 2 elden masraf hem uzaklık özlem yıpratırız birbrimizi... ne gerek var ki buna şu an kabul ettirmş ama evdeki herkes tepkiliymiş suskunmş nişanlıma karşı babasını arıcam bi de ben konşcam durumun gerekliliğini. kızlarının fındık derdinden önce evlatlarının eşine kavuşamamak gibi bi sorunu olduunu terörle içiçe bi doğu ücrasında günü geçirmeye çalışmanın onu nasıl yıprattığını, onların köstek değil destek olmaları gerektğini güzel bi dille bi daha hatırlatıcam ama cahil insan ne kadar laftan anlar bilemem

bizden sonraya bile gerek yok ki eylülde alsalar zıkım olasıca paralarına ekimde kasımda yapsnlar hiç sorun değil. bunlarınki sırf arıza çıkarmak

benim belli bi önerim yok canım, sadece Allah gönlüne göre versin demek istedim.. bazı şeyler bizden çok bağımsız gelişiyor çünkü.. eşinle birbirinizi kırmamaya bakın derim sadece, bazı durumlarda zor olsa da.. benzer bir dert bende de var da gerçi benimki söz tarihi.. ailelerimiz bize kendi çaplarında farklı tarihler biçmişler bize fikrimizi soran yok aylardır kafama taktım düşün düşün sadece kendimi yiyorum..
inşallah dilediğin gibi çözülür bu olay canım benim, hayırlısı olsun..

canım inan ben o evredeyken o kadar ılımlıydım ki aman tatsızlık olmasın dedm hep mütevazi takıldım sıkıntı çıkarmadım.. ama bakıyorum şmdi karşımdakiler buna zerre kadar layık değillermiş! gerçi ben bunları sevdiğim için yaptım pişman değilim ama söz nişan düğün 1 günlük işler. onlardan sonrası daha önemli. ben kış düğünü olsun yeter ki sonrasnda biz yıpranmayalım dedm mesela.sen de çok takılma derim.

umarım takılmam daha fazla çünkü dediğin gibi ufak bir sinir anı ömür boyu kırgınlıklara yol açabiliyor.. Allah herkese hayırlı olanı versin yaşatsın inşallah, diyecek başka bir şey yok...

Bence sen hiç karışma canım. Yüz göz olma derim ben.

kızlar çoook ama çok kötüyüm... kayınpederimi aradım durumu başta güzel güzel sakin sakin derdimizi anlattım. evliliğimizn ilk yılını ayrı geçirmek istemyrz biz.. hiç değilse 3-4 ay bi şeklde geçer bu yaza yaparsak 1 yıl çok yıpratır bizi dedim. ama yazın 2 ay tatilnz var işlernizi halledersnz evinizi rahat rahat kurarsnz diyo duymuyo bile beni ya da bi algı problemi var çözemedim.konuşmanın sonunda da anladım ben anladım düğününz boynumuzun borcu bir hafta sizinkini bir hafta görümceninkini yapıcaz artık dedi. ben de siz bilirsnz size uyuyosa yapın dedim. ama düşünmüyo ki biz düğünden sonraki haftayı başbaşa geçirmek istemicez mi 1 hafta daha rapor alalım da bize 2 hafta kalsın die plan yaparken bunlar o haftaya düğün sokuyolar araya. kan beynime sıçrıyo aklıma geldikçe. onlar bizden önce de yapabilir sorun değil dedim. yılbaşndan önce yapamıyomuş erkek tarafı. her neyse durumun özeti aslında şuymuş
görümcem annesini babasını bi güzel dolduruşa getirmiş abimle yengem zaten geçen geldklernde ben evde tekken üstüme geldiler abisiyle tartışmştı bu düğün yüzünden o günü anlatmış yengem de gülüyodu abim bana kızarken falan filan. bunları duyunca çok oldum. ben o ağlarken gittim sarıldım teselli ettim. nişanlımı çektim köşeye sakinleştirdim yapma dedim. kaynım da ordaydı o gün, o demiş ki yengem öyle bişey yapmadı o sakinleştirmeye bile çalştırdı sizi.. hayatımda ilk defa böyle iftiraya maruz kaldım nişanlım bi kaç bişey daha anlattı görümcemin ne yılan olduğuna bi kez daha şahit oldum. bizim nişan bohçasını açtıklarında demiş ki, bizimki onlarınkinden daha çoktu. nişanlım da tabiki beni korur o kız tarafı tabik ona daha fazla yapılcak demiş. sen neyin hesabını yapıyosun hazalelif çapulcu değil aldğnz kıumaşn hesabını yapmaz şu kadar maaşı var istedğini gider alır düzgün konuş demiş. ilk karın ağrısı bununla başlamış. ve annesi babası olacak insanlar da bu kızın ağzını kapatmayı bilmiyo. onun dolduruşuna gelip nişanlımın üstüne geliyolar kahroluyorum. şimdi o görev yerine döndü evdekilerle ipleri koparmış iyice. görümce zaten nişanşm ilk gittğnde bi hoşgeldn bile dememiş. bu kadar bariz bi art niyetin içinde Allahım benden yardımlarını esirgemez inşallah. hayatımda ilk kez böyle bi insanla karşılaşıyorum aileme hiç bahsetmedm olanlardan ne yapmam lazım bilmiyorum kestiremiyorum

dua et nişanlın senden yana

evet çok şükür o öyle ama aileme karşı mahcup olucam diye çok huzursuzum. nişanlım zaten onlara resti çekmiş siz böyle gelini buldunuz size fazla geldi zaten hazmedemedinz demiş. sizin yüzünüzden bu iş bozulursa benm ondan kıymetli kaybedecek bişeym yok mahvederm sizi demiş. keşke buralara gelmeseydi... hepsinden nefret ediyorum şu an düğün dernek hiçbişey de istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…