• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün telaşesi

Mervyz

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
222
66
18
31
:KK52:Selamun aleyküm kızlar benim bu yaz düğünüm var bana verebileceğniz tavsiyeler varmı . Düğünden sonra keşke dememek için ne tarz bi tavır takınmam lazım .Genelde gelinlerin Kimisi çok sessiz kimisi çok cazgır olur . boğa burcuyum malesefki :) dediğim dedik bi yapımda var . Nişanlımlada kötü olmak istemem yani orta yol nasıl buldunuz evliliklerinizde gerek karşı taraf gerekse nişanlınızdan yana siz nasıl bir problem yaşadınız evlilik nişanlılık sürecinde

Merhaba hayirli uğurlu olsun şimdiden.. ben nisanliyken sık sık tartışma cikarirdim maddi olarak ailelerimizden özellikle de eşimin ailesinden bir destek goremedik durumları iyi değil onların da yapacak bişey yok. Benm babam tüm ceyizimi borç harç bı şekilde eksiksiz tamamladı ama. Ben en ufak bir gecikmede veya aksilikte bunu düşünüp eşime yüklenirdim ne kadar yanlış yapmışım herşey bı şekilde oluyo bitiyor halbuki.. önemli olan mutlu olabilmek.. 20 bine de salon takımı alırsın ama eşin başka yerde sen salonda küs oturduktan sonra ne onemi var.. her turlu aksilik telafi edilir, kına düğün kusursuz olmak zorunda degil.. herşeyin orta hallisi de güzeldir bunlar 1er günlük organizasyonlar.. bı eşya eksik kaldıysa dugunden sonra rahat rahat da bakilir.. kısacası benm tavsiyem ufak tefek seyler icin gerginlik çıkarma.. özellikle nişanlına ailesini haklı da olsan kötüleme herşeyi aranizda halledin derim.. uzun oldu ama :)

:KK52:Selamun aleyküm kızlar benim bu yaz düğünüm var bana verebileceğniz tavsiyeler varmı . Düğünden sonra keşke dememek için ne tarz bi tavır takınmam lazım .Genelde gelinlerin Kimisi çok sessiz kimisi çok cazgır olur . boğa burcuyum malesefki :) dediğim dedik bi yapımda var . Nişanlımlada kötü olmak istemem yani orta yol nasıl buldunuz evliliklerinizde gerek karşı taraf gerekse nişanlınızdan yana siz nasıl bir problem yaşadınız evlilik nişanlılık sürecinde

Ben bir cok kisiye gore sansliydim, fakat o kdr degisik bir surecki cok dikkatli olmak gerekiyor. Dugun gunu hic bir olumsuzluk ile ilgilenmedim. Aklima hic kotu bsy gelmiyor cunku dikkatimi enerjimi vermedim. Yanimizda bize yardim eden cok saglam insanlar vardi. Herkesin gorevi belliydi. Bize kdr hic kotu bsy gelmedi.
Yaniniza pipet beyaz goz kalemi mide bulantisi ve basit agri kesici ihlamur yada adacayi alabilirsiniz. Ayakkabilariniz mutlaka rahat olmali. Ben topuklu giymem sevmem ve rahat edemem ama gelin ayakkabilarim 9 cm platform 18 saat ayagimdaydi. Il disina dugune gidip gece dondum.

Back
X