• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün var heyecan yok...

Bana kalırsa sizdeki durum bir çeşit savunma mekanizması. Zihnimiz bu tarz şeyler yapıyor. Uzun zaman boyunca aşırı heyecanlı istekli olunca, sürekli adrenalin hormonu salgılanıyor. hazırlıklarla beraber artık vücut bu kadar adrenalini kaldıramayıp bir süre sonra kendini kitleyebiliyor. Sık yaşanan olağan bir durum. Rahat olun, atın imzayı, sonrasında normale dönersiniz zamanla. :)

Ben nisanim da da hiç heyecanlanmadım. Bi sözüm de çok heyecanlıydım. Nişan sonrası yine heyecanlandim. Son 1 aydir hiç tık yok canım demekki benim vücud tamamen bitmiş

Bende dugun gunu kuaorde sacimi yaptirdim gelinligimi giydim eve geldim okadar heyecansizdim ki gelinligimin etek kismini cikarttim annemin eteklerinden giydim oturdum damat tarafinin gelmesini bekledim :))
Nisan gunumdede boyle olmustu kuafor randevu saatimden 2saat once falan gidip uyumustum :27::27:

Bende dugun gunu kuaorde sacimi yaptirdim gelinligimi giydim eve geldim okadar heyecansizdim ki gelinligimin etek kismini cikarttim annemin eteklerinden giydim oturdum damat tarafinin gelmesini bekledim :))
Nisan gunumdede boyle olmustu kuafor randevu saatimden 2saat once falan gidip uyumustum :27::27:

Ayy canım çok güldüm ya :27: seninki de ayri bişey :27:

Aynen oyleydi valla normalde hazirlik alisveris falan cok heyecanli gecmisti ama dugun gunu(gunduz) hic heyecan yoktu
Ammaaa dugun biterken bir heyecan gelmisti nedense:27::27::27:

Ya sorma bende kendi kendime ilk gece içinde mi heyecanlaanmiyosun diyorum :27: onda bile tık yok

Ya sorma bende kendi kendime ilk gece içinde mi heyecanlaanmiyosun diyorum :27: onda bile tık yok

O gun gelsin heyecan olur
Zaten dugun gunu bir suru duyguyu ayninanda yasiycaksin.evden cikarken cok duygulaniyorsun mesela bizde gelinin beline kurdele baglanir ben cok duygulanmistim dugun bitince anne babadan ayrilirken de cok aglamistim:5::5:(gelini biraz aglatiyim dedim :))

fırtına öncesi sessizlik cnm bu :3: düğününe bir gün kalsın bakalım o gece heyecandan uyuyabilecek misin?? en güzel gününün tadının cıkar her anıyla :10:

O gun gelsin heyecan olur
Zaten dugun gunu bir suru duyguyu ayninanda yasiycaksin.evden cikarken cok duygulaniyorsun mesela bizde gelinin beline kurdele baglanir ben cok duygulanmistim dugun bitince anne babadan ayrilirken de cok aglamistim:5::5:(gelini biraz aglatiyim dedim :))
Valla canım ben duygu kaybı yaşıyorum hiç bir duygum yok o gun nasıl olacak gerçekten merak ediyorum canım

Back
X