• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün yaklaştıkça korkularım gün yüzüne çıkıyor

Aklını bulandırmak istemem ama benimde 6 yıllık bi ilişkim vardı ve henüz 1 hafta oldu ayrılalı. Benimde ailem kesinlikle istemiyordu saçma nedenler sunuyorlardı benim için.
Fakat şuan nedenleri saçma olsa da ayrılmamı istemeleri konusunda haklılar gözümde.
Tabii ben ailemi dinlediğim için mi ayrıldım ? Hayır

Sadece biraz gözümü açtı ailemin bu tutumları, sonrasında aradaki uyuşmazlıkları kendim gördüm zaten.
Evet bende onu demeye çalışıyorum. Komple kesinlikle haksızlar demiyorum dedikleri hep aklımda. Ama şimdiye kadar o denilenlerle ilgili herhangi bişeyini görmedim. Durup dururken de sen şöylesin diye ayrılmak istemiyorum açıkcası. Umarım ya annem yanılıyordur, ya da ben görürüm gerçekler eğer annemin dediği gibiyse.... seninde hakkında hayırlısı olur umarım canım

Bir insan yada bir olay için şüphe duyuyorsam anneme sorarım, yerinizde olsam annemin söylediklerini kulak ardı etmez içinde bulunduğum durumu güzel bi ölçer tartardım.
Bende annemin hislerine çok güvenirim, genelde dogru çıkar ben emin değilsem. Bundada yabana atmıyorum söyledikleri hep aklımda ama hep farklı şeylere takılıyor, herşeyi gözünde büyütüyor.

Babanız ne diyor peki? veya varsa kardeşiniz?
Babam başta çok karşıydı ama şuan karşı değil. Sadece iyi düşün aklına bişey takılırsa sonra değişir deme, paylaş diyor. Bi abim var oda baştan beri benim destekçim aslında, beni en iyi anlayan o. Ama oda kırgın nişanlıma, çünkü henüz tanışmıyorlar ayrı şehirlerde oldukları için.

Babam başta çok karşıydı ama şuan karşı değil. Sadece iyi düşün aklına bişey takılırsa sonra değişir deme, paylaş diyor. Bi abim var oda baştan beri benim destekçim aslında, beni en iyi anlayan o. Ama oda kırgın nişanlıma, çünkü henüz tanışmıyorlar ayrı şehirlerde oldukları için.
Belki anneniz duygusal davranıyordur, yine de gözlemlemek iyi olur umarım çok mutlu olursunuz

Annen nişanlınin hangi özelliklerini beğenmiyor?
Soğuk, Beni arayıp sormuyor diyor. Haftada yada 10 günde 1 falan arıyor ama annem onu benim zorumla aradığını düşünüyor. Bizi yok sayıyor sanki diyor. Gidip gelme gibi durum olmadıgından sadece telefonla iletişim mümkün. Evlenince iyice yok sayar diyor ki, onun yok saydığı falanda yok aslında. Sadece aşırı sık aramıyor

Soğuk, Beni arayıp sormuyor diyor. Haftada yada 10 günde 1 falan arıyor ama annem onu benim zorumla aradığını düşünüyor. Bizi yok sayıyor sanki diyor. Gidip gelme gibi durum olmadıgından sadece telefonla iletişim mümkün. Evlenince iyice yok sayar diyor ki, onun yok saydığı falanda yok aslında. Sadece aşırı sık aramıyor
Yani kaç kişinin kocası veya nişanlısı annesini arıyor ki? Benim ki nişanlıyken arada cumaları arardı. Şimdi pek aramıyor. Arasa ne konuşacaklar zaten. Bence çok da gerek yok.
Eğer sadece buysa annenin sorunun ettiği içini ferah tut. Annen fazla hassas davranıyor gibi geldi.

Yani kaç kişinin kocası veya nişanlısı annesini arıyor ki? Benim ki nişanlıyken arada cumaları arardı. Şimdi pek aramıyor. Arasa ne konuşacaklar zaten. Bence çok da gerek yok.
Eğer sadece buysa annenin sorunun ettiği içini ferah tut. Annen fazla hassas davranıyor gibi geldi.
Annem çok alıngan birisi zaten. Hep aransın sorulsun ister, yapmayınca kırılır. Gerçekten tek sorun bu. Ben bi sözü ne bi saygısızlığı oldu şimdiye kadar. Benim aile konusunda hassas olduğumu da bilir ona göre davranır. Seven insan arar, bizi sevse arardı diyor. Sevmediği icinde ileride görüşmemizi bile yasaklayabilir diyor. Bende kv adayını Arada cuma günleri arıyorum, ne konuşacağız hep aynı şeyler, insan tıkanıyor diyorum ama annem anlamıyor

Annem çok alıngan birisi zaten. Hep aransın sorulsun ister, yapmayınca kırılır. Gerçekten tek sorun bu. Ben bi sözü ne bi saygısızlığı oldu şimdiye kadar. Benim aile konusunda hassas olduğumu da bilir ona göre davranır. Seven insan arar, bizi sevse arardı diyor. Sevmediği icinde ileride görüşmemizi bile yasaklayabilir diyor. Bende kv adayını Arada cuma günleri arıyorum, ne konuşacağız hep aynı şeyler, insan tıkanıyor diyorum ama annem anlamıyor
Kusura bakma ama annen haksız bu durumda. Sen içini ferah tut.
Annenin endişeleriyle alınganlığı birleşince böyle bir durum ortaya çıkmış.

H
Merhaba kızlar,

ben 4 aydır nişanlıyım. Ailemi ikna etmek çok güç oldu, sonunda ikna oldular ama hala tam içleri rahat değil, özellikle annem çok sorun yapıyor. Daha önce bununla ilgili bi konuda açmıştım hatta. En ufak şeyine takılıyor, sonra inşallah ben yanılırım diyor. Kızınca yine sil baştan. Hergün aynı şeyleri dinleyip durmaktan gerçekten benimde psikolojim bozulacak ki psikolojik anlamda çok güçlü olduğumu düşünürüm ama herşey üst üste gelmeye başladı. Tabi ben her ne kadar ailemin içindekileri nişanlıma anlatmasam da herşeyini sorun yapıp kavga ediyorum onunla, sinirimi ondan çıkarıyorum. Sanırım korkuyorum ailem özellikle annem haklı çıkacak diye. Birde sürekli bdv de takılıyorum, sanırım iyice korkmaya başladım. Nişanlım içi dışı bir aslında annemin dediği gibi biri olmadığını biliyorum ama bu devirde artık kime güvenilir ki. Aynı evde yaşamadan bilemem bu yüzden korkuyorum. Benim için dogru insan olup olmadığını, annemin haklı olmadığını illa evlendikten sonra mı anlarım, öncesinde nelere dikkat etmeliyim? Aklım çok karışık
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah benimde ailem karşı çıkmıştı ilk basya bu sana bakamaz bu seni mutlu edemez demişlerdi ama ben tüm kalbimle sevdim güvendim şu an çok şükür çok mutluyum ( maşallah ) sen kalbinde güveniyorsan bence sıkıntı yaşamazsın

H

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah benimde ailem karşı çıkmıştı ilk basya bu sana bakamaz bu seni mutlu edemez demişlerdi ama ben tüm kalbimle sevdim güvendim şu an çok şükür çok mutluyum ( maşallah ) sen kalbinde güveniyorsan bence sıkıntı yaşamazsın
Hep mutlu olursunuz inşallah. Umarım bendede öyle olur, bende güveniyorum, bi sıkıntı yok şuan

Hep mutlu olursunuz inşallah. Umarım bendede öyle olur, bende güveniyorum, bi sıkıntı yok şuan
Insallah benim psikolojim artık kat safhalardaydı herkesi geride bırakıp gitmeyi bile düşündüm ailemden duymadığım söz kalmamıştı ama şimdi hepsi söylediklerine utandı inşallah sizde öyle olursunuz

Insallah benim psikolojim artık kat safhalardaydı herkesi geride bırakıp gitmeyi bile düşündüm ailemden duymadığım söz kalmamıştı ama şimdi hepsi söylediklerine utandı inşallah sizde öyle olursunuz
Bende şuan o durumdayım, içime su serptiniz çok teşekkür ederim :KK68:

Rahmetli annem ablamı istemeye gelecekleri gün neler neler dedi ablama evlenene kadar da hiç istemedi . Ama eniştem den dolayı da değil vermeye kıyamadığından dı . Bunu siz ayırdedebilirsiniz bence sizin anneniz de tamamen bu duygularla konuşuyor.

Mesajlarınızı biraz okudum da bi sıkıntı yok diyorsunuz nisanliniz da inşallah hep mutlu olursunuz.

Yani anneler bazen böyle aşırı duygusal davranabiliyor. Şuan hamileyim ve sanırım kızımın turşusunu kurarım malum devir kötü :KK17::anne:

Rahmetli annem ablamı istemeye gelecekleri gün neler neler dedi ablama evlenene kadar da hiç istemedi . Ama eniştem den dolayı da değil vermeye kıyamadığından dı . Bunu siz ayırdedebilirsiniz bence sizin anneniz de tamamen bu duygularla konuşuyor.

Mesajlarınızı biraz okudum da bi sıkıntı yok diyorsunuz nisanliniz da inşallah hep mutlu olursunuz.

Yani anneler bazen böyle aşırı duygusal davranabiliyor. Şuan hamileyim ve sanırım kızımın turşusunu kurarım malum devir kötü :KK17::anne:
Çok teşekkür ederim, sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi :anneadayı: annem bana çok düşkündür, sanırım ondan. En ufak bi sıkıntı olsa hic düşünmem. Genel olarak annemin fikirlerine önem veririm belki bundada haklıdır bilemiyorum ama gözlemlediğim kadarıyla bi sıkıntı yok, güzel dilekleriniz ve beni rahatlattığınız icin herkese teşekkür ederim :KK200:

Back
X