Merhaba kızlar,
ben 4 aydır nişanlıyım. Ailemi ikna etmek çok güç oldu, sonunda ikna oldular ama hala tam içleri rahat değil, özellikle annem çok sorun yapıyor. Daha önce bununla ilgili bi konuda açmıştım hatta. En ufak şeyine takılıyor, sonra inşallah ben yanılırım diyor. Kızınca yine sil baştan. Hergün aynı şeyleri dinleyip durmaktan gerçekten benimde psikolojim bozulacak ki psikolojik anlamda çok güçlü olduğumu düşünürüm ama herşey üst üste gelmeye başladı. Tabi ben her ne kadar ailemin içindekileri nişanlıma anlatmasam da herşeyini sorun yapıp kavga ediyorum onunla, sinirimi ondan çıkarıyorum. Sanırım korkuyorum ailem özellikle annem haklı çıkacak diye. Birde sürekli bdv de takılıyorum, sanırım iyice korkmaya başladım. Nişanlım içi dışı bir aslında annemin dediği gibi biri olmadığını biliyorum ama bu devirde artık kime güvenilir ki. Aynı evde yaşamadan bilemem bu yüzden korkuyorum. Benim için dogru insan olup olmadığını, annemin haklı olmadığını illa evlendikten sonra mı anlarım, öncesinde nelere dikkat etmeliyim? Aklım çok karışık