- 5 Mart 2017
- 1.786
- 1.988
- 133
- Konu Sahibi hayatcokgarip
Aynı bizimkiler... Dediklerinin çoğu çıkmadı. Ufak tefek huyları var sadece. Ama onun varsa benim de var. Vallahi aynılarını dediler bana da. Eşim de aksine dayın şöyle bir insan, teyzen şöyle bir insan, ileride haklı olduğumu kendi gözlerinle göreceksin dedi ve gördüm. Gerçekten kişilik analizi yapma konusunda daha yanıldığını görmedim eşimin. Yavaş yavaş herkesin gerçek yüzü meydana çıktı. Sonuç, eşimi hala sevmiyorlar çünkü kirli çamaşırlarını meydana döktü eşim. O çok sevdiğin teyzemle dayilarimla arama epey bir mesafe koydum... Çok çirkef çıktılar yani... Umarım sen de aynısı olmazz. İnsan sülalesinin gerçek yüzünü görünce yıkılıyor. Annemle bazı konularda anlaşmazlıkları çıkıyor eşimin. Ama ben eşimi haklı buluyorum. Aynı anlaşmazlıklar annemle benin aramda da çıkıyor çünkü. Diyorum ya, anne baba her zaman haklı çıkacak diye bir kural yok. Nişanlını tanımıyorum. Durum benimkinin tam tersi de çıkabilir tabii biz ne desek boş. Kesilmemiş karpuz...Sen ben olabilir misin acabakendi kendime yazıyor gibi hissetim. Benimde teyzem anneannem Dayım kuzenim Allah ne verdiyse ağız birliği etmişçesine eleştiriyorlar. Aramıyor neden aramadı, arar neden tek beni arıyor, yada senin demenle arıyor kesin. Bu kesin seni ezer, seni döver, seni bize yollamaz. Sen çok sessizsin, kimseye hayır demezsin falan. Ama bizim iletişimimizi görseler herhalde oğlum ne cektin be derler o derece huysuzum çoğu zaman
![]()
Onu en iyi sen tanırsın. Mantıklı düşünüp mantıklı kararlar almalısın.