Slm kizlarrr, nasipse 2 aya dugunumuz var ama hersey borcl mobilyalara cek yazdirdikk 10 bin tl kadar benim ceyiz hazir diger hali perde vs 12 bin kredi cektkk bunlarin hepsini dugunde takilanlarla kapatmayi planliyoruz yeni evlenen hatunlara sorum olacak siz takilarinizi toplNanlari naptiniz evdeki heswbimiz carsiya uyar mi hala dugun borcu olan ark lar okuyorum ne borcu bunlar cevaplarsaniz sevinirim cok korkuyorum birde aylik 1000 tl ev kredimiz var bi de borc cikarsa bilmiyorum ne yaparzz
Eşimin ve benim birikimlerimiz vardı onlarla düğün vs masrafları karşıladık eşyalarımızın bazılarını aldık. eşimin ailesi yardım etti biraz.
Mobilyanın yarısını peşin verdik yarısı taksit olarak ödüyoruz. Beyaz eşya taksidimiz var bir de.
Taksit olarak bunlar var.
Düğünde takılan paralarla mekanın ücretini karşıladık. Tv aldık bir de:)
Takılan altınlarla evin diğer eksiklerini taksitlerimizin birkaç tanesini ödedik küçük ev aletleri, süpürge ütü vs onları aldık.
Bileziklerime hiç dokunmadık, eşim onlar senin hakkın ben karışmıyorum dedi.
Duruyorlar şimdilik, altın çıkarsa bozup bir bankaya koyacağım evde korkuyorum çünkü.
Mutlaka eksikler çıkar, hesabınız uymaz ekstra masraflarınız olur ama
Evdeki hesap çarşıya uymasa da takılan altınlar ve paraları sadece kendinize kalacaksa bayağı bir rahatlatır sizi...
Bazı aileler çiftlerin elinden alıyor bir kısmını burada okuyoruz...
Sıkıntı çekip çekmeyeceğiniz eşinin maaşına, senin çalışıp çalışmadığına vs bağlı.