- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
erkek arkadaşım farklı memleketten. dolayısıyla iki düğün olacağını konuşmuştuk. bu sene corona durumu da biterse haziranda söz yapıp üç dört ay sonra da evleneceğiz. yalnız ben düğünleri hiç sevmiyorum. zaten benim şuan buraya gelebilecek kadar yakın arkadaşlarım yok sadece akrabaların olduğu bi düğün olacak. ben kendi şehrimde nikah yapsak erkek arkadaşımın memleketinde düğün yapsak diye düşünüyorum.
ama birincisi burda ailemin taktığı takılar bize nasıl geri dönüş yapacak herkesi nikaha mı çağıracağım. diğeri de ordaki düğün pek hayal ettiğim gibi olmayacak kültür farkından dolayı. ama yine de bana kalsa hiç düğün istemiyorum.
not: düğünleri erkek arkadaşımın ailesi yapıcak. yani yapmazsak elimizde para kalacak gibi bir durum yok.
güncelleme : herkes kına demiş ama kına da düşünmüyorum sanırım yakın arkadaş çevremin olmamasının etkisi. olan arkadaşlarım da evlendi ve farklı şehirlere gitti geleceklerini düşünmüyorum ben sona kaldım
sanırım sadece nikah ve bir düğün yapacağım.
ama birincisi burda ailemin taktığı takılar bize nasıl geri dönüş yapacak herkesi nikaha mı çağıracağım. diğeri de ordaki düğün pek hayal ettiğim gibi olmayacak kültür farkından dolayı. ama yine de bana kalsa hiç düğün istemiyorum.
not: düğünleri erkek arkadaşımın ailesi yapıcak. yani yapmazsak elimizde para kalacak gibi bir durum yok.
güncelleme : herkes kına demiş ama kına da düşünmüyorum sanırım yakın arkadaş çevremin olmamasının etkisi. olan arkadaşlarım da evlendi ve farklı şehirlere gitti geleceklerini düşünmüyorum ben sona kaldım

Son düzenleyen: Moderatör: