• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün yapmadan evlenmek

haddinizi bilin.ben böyle düşünüyorum.günahımı almayın :KK70:ayrıca düğün bir ihtiyaç değildir, gereksiz bir aktivitedir. bu düşünceler hep bana göre.......
Yalnızsınız belli.Bu şekilde empati kurunca anladım bu vermemci tavrınızı.

bende nikah la evlendim gayet mutluyum nisanda oldu kinada ama hic salon tutmadik toplanti salonu tarzinda biyerde oldu üstelik tek cocugum ben. bizimkilerde dügün istedi biz istemedik saygi duydular benm düsüncem bircok insanin kadinli erkekli biyere toplasip oynamalarina yani gunah islemelerine sebep oluyorsunuz hemde dügün sacma gelir bana masraf kismida var bir sürü insanin toplasip 2 saat oynamasi mantiksiz geliyor ama kınaya bayilirim ha unutmadan kapali bir bayanim ve kapali bayanlarin erkeklerin önünde oynamasini hic bir acidan uygun bulmuyorum

Bence düşünceniz mantıklı dünya masraf yapıp herkesin suratinin asıldığı onu bunu eleştirdiği bir düğündense nikahla evlenmek daha mantıklı
Özellikle düğünü kinayi nisani hatta sözü düğün salonunda yapanları gordukten sonra

Ben de bu şekilde evlendim ve hiç pişman olmadım.

Düğüne vereceğim parayı kenarda tuttum, muazzam bir kına gecesi yaptım, ve gelinliğim her şeyim istediğim gibi oldu. Ve benim kınam ve nikahımdan sonra birçok kişiden biz de böyle yapıcaz diye dönüt aldım.

Düğünün tek artısı yemek vermek. Eğlenmekse kınada da aynı şekilde eğleniyorsunuz. Düğün yemelerini de normalde asla beğenmem ve hiçbir düğünde yemek yemem. Birçok insan da böyle ve düğünler saçma bir fiyat artık. Bence hiç sıkıntı yapmayın, gayet de güzel olur o parayla krallar gibi balayı yaparsınız :KK73:

Ben de bu şekilde evlendim ve hiç pişman olmadım.

Düğüne vereceğim parayı kenarda tuttum, muazzam bir kına gecesi yaptım, ve gelinliğim her şeyim istediğim gibi oldu. Ve benim kınam ve nikahımdan sonra birçok kişiden biz de böyle yapıcaz diye dönüt aldım.

Düğünün tek artısı yemek vermek. Eğlenmekse kınada da aynı şekilde eğleniyorsunuz. Düğün yemelerini de normalde asla beğenmem ve hiçbir düğünde yemek yemem. Birçok insan da böyle ve düğünler saçma bir fiyat artık. Bence hiç sıkıntı yapmayın, gayet de güzel olur o parayla krallar gibi balayı yaparsınız :KK73:
Yorumunuz için çok teşekkür ederim siz nikah sonrası eğlence veya yemek düzenlediniz mi nasil oldu :)

Yorumunuz için çok teşekkür ederim siz nikah sonrası eğlence veya yemek düzenlediniz mi nasil oldu :)

Hayır düzenlemedik :) Ama kına gecemde erkeklere de ikram yapıldı, erkek erkeğe onlar takılırken ben kızlarla oldukça eğlendim. Ve çok cüzi bir miktar ödedim açıkçası. Bu devirde gezmek tozmak varken, gidilecek binlerce masmavi denizi olan adalar varken düğün yapmak çılgınlık bence :)

Üstüne de ay damat şöyle, gelinin suratı asık, yemekten kıl çıktı, kv bu mu, erkek tarafı kız tarafı nerde gibi dedikoduları dinlemek de cabası.

En güzeli kimseyi bir arada çok tutmadan nikahı yapıp sonra yemeğe ya da kutlamaya gitmeniz.. Ve artık birçok insan böyle yapıyor :)

Mutluluklar şimdiden:KK200:

Yalnızsınız belli.Bu şekilde empati kurunca anladım bu vermemci tavrınızı.
Anlamlandırmanıza gerek yoktu esasen.. medeni durumum her ne olursa olsun evimi "düğün yapsın yazıktır" mantığı ile kimseye vermeyeceğim.
Yeterli bütçesi olmayanlar düğün yapmasınlar efenim bu kadar net bir olay. İyi günler, sevgiler..

Bence gayet mantıklı bir fikir, ben de çok sevmem düğün. Sade bir nikah ardından kokteyl bitti gitti. Sonuçta sizin kararınız istediğinizi yapın ama ailelerinizin gönlü kalır mı bilemem.

Back
X