düğün yapmak içimden gelmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
822
123
eylülde düğünümüz var, ama çevreden virüs haberleri geliyor. biz tarih aldığımızda virüs azalmıştı ve hiç etrafımızda böyle şeyler duymuyorduk :(

gelinliğim, davetiyelerim hazırdı. ama ben düğün yapmak istemiyorum. bir de düğünden önce dış çekimim vardı onun içinde kuaföre gitmem gerekecek. nikahım da yakında. ben hangi birini erteleyeceğim şaşırdım kaldım.

en azından dış çekimi ve nikahımı yapmak ve evime geçmek istiyorum, ama gideceğim kuaför öyle yoğun ve popüler bir yer ki ordan da çok korkuyorum. bu arada nikah ve düğün farklı şehirde.

Ben olsam asla bu süreçte düğün yapmazdım ,evleneceksem nikahla evlenirdim. Yada 1 sene daha beklerdim içime sinen bişey olsun diye ..
Bi yakınımızın düğünü oldu ,inanın rezillikten başka bişey değil .. herkes maskeli halay yasak ,oynamak için 5 kişiden fazla almıyorlar piste. Yani ona masraf yapacağıma başka bişey için değerlendiririm paramı .. bir de gelen az olsa da risk var ,kimsenin günahına girmeyin ..

Sahile yakın oturuyorum hizada hep düğün salonları var, abartmıyorum haftanın her günü düğün var hatta bugün gündüz 14-17 arası bile araya bi düğün sıkıştırdılar, şimdi de akşam düğünü var:olamaz:
Herkes düğün yapıyor siz de yapıverin diyesim geldi öyle basitleştirdiler gözümde:ruh:

eylülde düğünümüz var, ama çevreden virüs haberleri geliyor. biz tarih aldığımızda virüs azalmıştı ve hiç etrafımızda böyle şeyler duymuyorduk :KK43:

gelinliğim, davetiyelerim hazırdı. ama ben düğün yapmak istemiyorum. bir de düğünden önce dış çekimim vardı onun içinde kuaföre gitmem gerekecek. nikahım da yakında. ben hangi birini erteleyeceğim şaşırdım kaldım.

en azından dış çekimi ve nikahımı yapmak ve evime geçmek istiyorum, ama gideceğim kuaför öyle yoğun ve popüler bir yer ki ordan da çok korkuyorum. bu arada nikah ve düğün farklı şehirde.
aslında hata etmişsiniz aşı/tedavi bulunana kadar yapmayın şöyle şeyler diye bas bas bağırdılar :/ boşu boşuna düğün yapmayın bence, 65 üstüne yasaklar gelmeye başladı bile.haftasonu yasakları da yolda gibi duruyor.doğru dürüst gelen olmayacak, gelen pe bir şey takmayacak ekonomi, altın belli vs. Çok içimde kalıcak diyorsanız ortalık gerçekten düzeldiğinde yaparsınız çok var öyle yapacak olan acısını çıkarta çıkarta.

Korkutmak istemem ama halam coviden hastanede yatti, odaya gelen diğer hasta düğün yapmışlar 35 kişi pozitif olmuş oyle demiş. Nikâhınızı yapin evinize geçin. Gelinlik giyerseniz nikahta kuaför işine çözüm bulamıyorum. Guzel sac ve makyaj yapabilecek tanıdığınız varsa yaptırın.

eylülde düğünümüz var, ama çevreden virüs haberleri geliyor. biz tarih aldığımızda virüs azalmıştı ve hiç etrafımızda böyle şeyler duymuyorduk :KK43:

Bu dönemde düğün yaparak paranızı,sağlığınızı ve zamanınızı çöpe atmış sayılırsınız. Nikah ve çekim yeterli bence. Şu durumda yapılan düğünler hem riskli hem çok komik görünüyor. Ne kendinizi ne çevrenizi riske atmaya degmez

insanın canı herşeyden kıymetli olmalı.
nikahınızı yaptırın geçin evinize derim. hatta çağırabiliyorsanız kuaför tek kişi olarak evinize gelip orada yapsın saçınızı. kuaförler bence virüsün şu an en sevdiği yerler.

Benim.etrafimda hiç düğün kalmadı, okuyunca şaşırıyorum aslında. Eylül ,ekim ayı planlanan tüm dügunler iptal şu an (Benim cevremde) herkes söylemiş zaten nikah en mantıklısı. Kuaförden de vazgeçin güvenilir biri evinize gelsin bu işlemler için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X