Bende düğün istemiyorum,nikah yapacaktım daha sonra 40-50 kişilik restorantta bir yemek verecektim. Hani mezeli,tatlılı falan. Daha güzel olur diye düşündüm ama ailem tutturdu düğün düğün diye,nişanlımın ailesi de istiyor. Bizde nişanlımla siz yapın biz bi uğrayıp çıkacağız dedik. Sahiden de öyle yapmayı düşünmüyor değilim ha. :) gelinlik kına bana çok masraflı geliyor,50bin tlyi sırf birilerini eğlendirmek için göbek atsınlar diye harcamak istemiyorum..
Ben kokteyl yaptim
Cok da guzeldi
Neyi dert ettiginizi anlayamadim ama cagiracaginiz insanlar hic bu tarz bi dugune gitmediyse yada bilmiyorlarsa yadirgayabilrler belki bilemedim bizimkinde herkes cok eglenmisti
O jazzli kokteyli dugunlere de gittim.Basta herkes sikiliyor sonra oyun havasina bagliyirlar.En luks yerlerde de boyle oldu gorduklerim.Zaten zaman senin icin hizli gececek.Misafirleri bosver onemli olan sensin.
Ama kokteylde oturulmuyor ki zaten :)Yani eşimin ailesi daha oynamayı sevecek gibiler onun tarafı diyebilirim alışkınlar düğünlere.
Peki ne gibi şeyler yaptınız yani hep oturdunuz mu danslar oldu mu. Zorluyorum zorluyorum şampanyadan foto çektirmekten başka bi etkinlik gelmiyor aklıma. Saatlerce öyle oturacağız sanki
Sonlara dogru oyle yap canim.Eger cevrende hep dugunler dedigin gibiyse kimse yadirgamaz ama degilse sikici bi dugundu diye anilir bi de millet sikildikca sende gerilirsin.Sonlara dogru oyun havasi felan calabilir.Acaba dedim ben de arada bazı oyun havaları sıkıştırsak mı bi kaç tane sonlara doğru.
Tabiki cimrilikten değil canım,yok kına organizasyonu,yok düğün hangi salonda olsun ucuz mu pahalı mı yok şurası ucuz burası pahalı,yok 5 kilo gelinlik taşı,yok halay çek ilk dans vs. İnsan deliriyor inan,o süreçte ister istemez kendinizi çok yıpratıyorsunuz çift olarak,bende trabzonluyum eşimde bizim oralı karadenizliyiz yani bizim ailelerimiz için düğün şan gösterisi falandır,o yüzden bizi de bu işin içine sürüklediler bizde kırmamak için yapıyoruz mecburen ama inan o gelinlik denemeye bile gidip gelirken çıldırıyorum sinirden,istemiyorum çünkü. Sende eşinle konuşabilirsin bu durumu,kına düğün halay vs değil de restorantta ufak bi davet verirsiniz herkes takısını takar sende düz beyaz şık bi elbise giyersin daha sonra yemek yenilir müzik eşliğinde tatlıydı eğlenceydi falan,biter gider işte. Biz anlaştık düğün için hiç masraf yapmadık yani misafir gibi girip çıkacağız düğüne. Sizde düğüne harcayacağınız paranın %10'uyla bir yemek verseniz kalan parayla da krallar gibi yurtdışında tatile çıkabilirsiniz. Umarım eşin olumlu bakar da kazasız belasız stressiz borçsuz atlatırsınız bu günleri. Çiftler en çok bu durumlarda kavga ediyor. :)Aynı duygulardayım cimrilikten değil, gençliğimize evliliğimize ekside başlamayalım borcumuz harcımız olmasın istiyorum. Bi de hiç öyle oynamalı halaylı tarzda yetişmedim küçümsemek değil bu garip bişey. Eşime kalsa o da ailesi de oynamalı ister ama benim hiç içimden gelmiyor daha şık sade istiyorum. Kına falan zaten istemiyorum. Size de hayırlı olsun inşallah sorunsuz çıkarız bu işlerden :)
Sonlara dogru oyle yap canim.Eger cevrende hep dugunler dedigin gibiyse kimse yadirgamaz ama degilse sikici bi dugundu diye anilir bi de millet sikildikca sende gerilirsin.Sonlara dogru oyun havasi felan calabilir.
Tabiki cimrilikten değil canım,yok kına organizasyonu,yok düğün hangi salonda olsun ucuz mu pahalı mı yok şurası ucuz burası pahalı,yok 5 kilo gelinlik taşı,yok halay çek ilk dans vs. İnsan deliriyor inan,o süreçte ister istemez kendinizi çok yıpratıyorsunuz çift olarak,bende trabzonluyum eşimde bizim oralı karadenizliyiz yani bizim ailelerimiz için düğün şan gösterisi falandır,o yüzden bizi de bu işin içine sürüklediler bizde kırmamak için yapıyoruz mecburen ama inan o gelinlik denemeye bile gidip gelirken çıldırıyorum sinirden,istemiyorum çünkü. Sende eşinle konuşabilirsin bu durumu,kına düğün halay vs değil de restorantta ufak bi davet verirsiniz herkes takısını takar sende düz beyaz şık bi elbise giyersin daha sonra yemek yenilir müzik eşliğinde tatlıydı eğlenceydi falan,biter gider işte. Biz anlaştık düğün için hiç masraf yapmadık yani misafir gibi girip çıkacağız düğüne. Sizde düğüne harcayacağınız paranın %10'uyla bir yemek verseniz kalan parayla da krallar gibi yurtdışında tatile çıkabilirsiniz. Umarım eşin olumlu bakar da kazasız belasız stressiz borçsuz atlatırsınız bu günleri. Çiftler en çok bu durumlarda kavga ediyor. :)
Jazz da olsa klasik de o işin sonu halayda bitiyor
Annemin arkadaşının düğününe gittim. Adam ağır abi işadamı, davetliler yaşını başını almış oturaklı tipler.
Biraz entel liboş müzikler çaldı sonra gelinin arkadaşları hopaaa halay. Düğünün müziği halaydır beğenin beğenmeyin iş oraya gelir boşa kürek çekmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?