- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
Büyüklerin ayıp oluru,elalem neder i,mürvetimiz bu lafları yüzünden balya balya para çöpe gidiyor.Aynen öyle biz o parayla tatile gitmeyi düşünüyoruz dönüşte de bebek için birikim yapıcaz allahın izniyle. Düğüne 1 tl vermek istemedik ama aileler tutturdu biz yapıcaz diye,bizde saçma buluyoruz kendi düğünümüze misafir gibi gidip gelicez açıkçası. Neden sırf millet 2 göbek atsın diye 50bin tl bayılayım yazık günah o paraya.
Misafirleri değil senin hayallerin önemli.arkadaşlar merhaba.
Benim gibi hisseden oldu mu hiç evlenecekken bilmiyorum saçma da bulabilirsinizben hiç halaylı oynamalı düğün seven biri olmadım. Hep sadece kokteyl tarzı jazz müzik gibi istedim. Şimdi bu şekilde yapmayı planlıyoruz ama ya insanlar gelmezse, ya oynamadıkları için sıkılırlarsa, o kadar insan benim için saatlerce oraya niye toplansın, program nasıl ilerleyecek. Boş bişey yapmayıp otururken gereksiz bir sıkıcı hava mı oluşacak. Takı zamanı gelince ya kimse olmazsa ya da insanlardan takı alırken utanmayacak mıyım. Böyle saçma korkularım var tam anlatamıyorum bile hissettiğim duyguları. Hiç utangaç biri de değilim ama sanki rezil olucam güzel olmayacak bişeyler aksayacak insanlar sıkılacak gibi hissediyorum.
Var mı kokteyl tarzı yapan bana yapılabilecek şeyler önerebilecek ya da benle aynı duyguyu taşımış beni rahatlatabilecek arkadaşlar
Benn varım benn :) daha geçen hafta ctesi evlendim. Hep saatlar hızlıca geçsede kurtulsam diyordum. Kendi tarafımda hem katılımcı az, hem takı vs. Takan çok çok az olacak hemde oynamayı beceremiyordum. Düğün başladı zora ki ilk dans vs derken atlattık sonra zaman su gibi ilerledi. Bildiğin oynamaya başladım kendi isteğimle :) kasma düşünme hiç bişi o kadar hızlı geçiyor ki.arkadaşlar merhaba.
Benim gibi hisseden oldu mu hiç evlenecekken bilmiyorum saçma da bulabilirsinizben hiç halaylı oynamalı düğün seven biri olmadım. Hep sadece kokteyl tarzı jazz müzik gibi istedim. Şimdi bu şekilde yapmayı planlıyoruz ama ya insanlar gelmezse, ya oynamadıkları için sıkılırlarsa, o kadar insan benim için saatlerce oraya niye toplansın, program nasıl ilerleyecek. Boş bişey yapmayıp otururken gereksiz bir sıkıcı hava mı oluşacak. Takı zamanı gelince ya kimse olmazsa ya da insanlardan takı alırken utanmayacak mıyım. Böyle saçma korkularım var tam anlatamıyorum bile hissettiğim duyguları. Hiç utangaç biri de değilim ama sanki rezil olucam güzel olmayacak bişeyler aksayacak insanlar sıkılacak gibi hissediyorum.
Var mı kokteyl tarzı yapan bana yapılabilecek şeyler önerebilecek ya da benle aynı duyguyu taşımış beni rahatlatabilecek arkadaşlar
Bizde asla çalmalı oynamali bir dügün istemiyorduk sade nikah olsun dedik,ama sonra akrabalarin cogu uzak şehirlerden gelcek yemek bile yedirmeden yollamak olmaz dedik.En son 150-200 kisilik bir salon tuttuk,yemekli olsun dedik,piyanoda sadece bir müzisyen olur klasik parcalar calar insanlar onun eşliginde yemek yer dedik,oyun havasi asla calmayin diye tembihledik...dugun aynen dedigimiz sekilde başladi ama inan 1 saat sonra falan insanlar sıkılmaya başladi sesler yükseldi bu ne yaaa oturmaya mi geldik cenaze mi burasi oynamayacaz mi falan dediler,müzisyeni sıkıştirdilar bizde mecbur tamam bir iki oyun havasi çalınsın bari dedik,çalınır çalinmaz millet sahneye döküldü başladilar oynamaya biz izledik sadece,beni ve esimide bi kez kaldirdilar iki döndük geri oturduk millet kendi calip oynadi yani planladigimiz gibi olmuyor bazen,akışina birak su yolunu buluyor,ne kadar plan yapsanda
Öyle bir düğün hayal ederken gayet davullu zurnalı evlendim.
Kendimi bir ara davul çalarlen buldum, ortam beni de kendine benzetti.
Ama balayında bir küçük bir nikah işlemi daha gerçekleştirdik, işte o benim asıl düğünümdü bence.
Sahilde salaş, eşimle baş başa olduğumuz egzotik bir düğün konsepti idi.
Takı konusuna gelince, ben hiçbir şeyi kabul etmedim üzerime sadece hoşgeldiniz deyip geçtim , ablamdaydı çantam bizimle geziyordu.
Hediye vermek isteyeni ablama yönlendirdim.
Utanma kısmı da böyle hallolmuş oldu.
Hediye sandığı da hazırlayıp, masaya zarflar bırakabilirsiniz.
İsteyen hediyesini zarfa koyup üstüne ismini yazıp sandığa bırakır.
Bende şunu anlamıyorum düğünü başkaları için yaptıklarının düşünenler var . Ben düğün yaptım hiçte başkası için yapmadım sırf kendim için çokta mutlu oldum hayatta sadece bir kere aynı keyifte gelinlik damatlık giyinilip düğün yapılıyor
Bana çok abes geliyor takı merasimi, misafirlere hoşgeldiniz derken yani masa gezerken yapılmalı bu durum.Teşekkür ederim fikriniz için biz de yanımızda bi arkadaşla herkesi tek tek gezmeyi düşünüyoruz böylece o kuyruk oluşması ve çekinme de gitmiş olur :) uygulayacağımm
Bana çok abes geliyor takı merasimi, misafirlere hoşgeldiniz derken yani masa gezerken yapılmalı bu durum.
Arkadaşım bin kişilik düğünümde 40 dk da masaları gezdi, tokalaştı geçti.
Hem hediye yapamayan da utanmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?