Düğün yapmaktan utanmak

benim düğünüm boyle oldu ama kokteyl degil yemekliydi müzik olarakta jazz degil arka fonda sectigim muziklerin dinletisi oldu sözsüz muzikler oluyor ya hani oyle halayli hoplamali ziplamali düğünleri oldum olasi sevmedigim icin esimle benimle ayni fikirde oldugundan hic sorun yasamadik davetlilerde ayni sekilde sıkılmadı yada bize yansitmadi ama sonuç olarak bu benim hayalimdi ve kendi istediğim gibi oldu hersey o gun sizin gununuz ve nasil istiyorsaniz oyle planlayin her sey gonlunuzden gectigi gibi olsun kinada zaten yeterince oynaniyor ona saysinlar

Jazz baymaz mi ya tum gece.O cok cool'um ciftetelli ne yeaa diyenler erik dalinda şov yapiyorlar
Ayni olmasa da benzer duygular icine girdim.Dugunum davul zurna calinmayan bir mekanda oldu.Kokteyl gibi.Dj le anlastik.Sarki listemi hazirladik arkadaslarla.90lar,oyun havasi,taki muzigi,herkes otururken calacak hafif muzikler vs vs .Herkes cok memnun kalmisti.Ya kimse oynamazsa?,ya soyle olursalari sen dusunme.O gun seni sevenler senin icin gelicekler oraya.

Bence en önemlisi, bu düğünü sen ve müstakbel eşin ne şekilde istiyorsa o şekilde yapmanız gerisi inan çok önemli değil.Sizi seven yanınızda olmak isteyen her durumda olur ,olmak istemeyene Çırağan sarayı bile vasat gelir :)

Bir arkadasimda sizin gibi dusunmustu. Konseptli cazli falan birseyler planladi. Dugun gene ankaranin baglarina bagladi. Gelin oynarken düstu falan.

Jazz müzik sevmeyen biriyim. Ama çok oynamayı da sevmem..
Bu tip kokteyl tarzı bir düğüne katılmadım. Ama katılsaydım da sıkılmazdım haldır haldır kendinden geçene kadar göbek atmak saçma geliyor..

Düğün sizin nasıl istiyorsanız öyle yapın. Ama kültürümüzü inkar etmek olmaz. İnsanlar seviyor döktürmeyi.
O düğün sonunda damat halayına bağlar..

Son düzenleme:
Büyüklerin ayıp oluru,elalem neder i,mürvetimiz bu lafları yüzünden balya balya para çöpe gidiyor.
50.000 tl biriktireyim deyince hop birikiyormu hemen.
Mürvetse senin evladının doğru düzgün biriyle hayatını birleştiriyor olması başlı başına en büyük mürvet zaten.
Bu tabuları yıkmak çin seddini yıkmaktan zor.
Oldum bittim hazetmem salon düğünlerini,öylede kesinlikle evlenmem.
Canı oynamak isteyen versin parasını eğlence klübüne gitsin.

Amaan bana çok saçma geliyor. Düğün neyse de bizde kutlamalar 1 hafta sürüyor, her gün ayrı bir etkinlik. Daha bu hafta bir akrabam evlendi, 1 haftadan beri yok çeyiz düzme, yok yemek verme , yok bilmemne yapma, yemin ederim tamt1 hafta cümbüş. Habire hikaye paylaşıyorlar. Evlendiği kişi de İngiltere prensi sanki. Serserinin önde gideni, neyine bu kadar şatafat hiç anlamıyorum.

Misafirleri değil senin hayallerin önemli.

hayaliniz buysa vazgeçmeyin. ama biz de bi çiftetelli duyunca yerinde duramayan bir millettiniz, jazz bizim kültürümüzde yok. o yüzden insanlar sıkılıcaklardır.

Benn varım benn :) daha geçen hafta ctesi evlendim. Hep saatlar hızlıca geçsede kurtulsam diyordum. Kendi tarafımda hem katılımcı az, hem takı vs. Takan çok çok az olacak hemde oynamayı beceremiyordum. Düğün başladı zora ki ilk dans vs derken atlattık sonra zaman su gibi ilerledi. Bildiğin oynamaya başladım kendi isteğimle :) kasma düşünme hiç bişi o kadar hızlı geçiyor ki.

Bende şunu anlamıyorum düğünü başkaları için yaptıklarının düşünenler var . Ben düğün yaptım hiçte başkası için yapmadım sırf kendim için çokta mutlu oldum hayatta sadece bir kere aynı keyifte gelinlik damatlık giyinilip düğün yapılıyor

Düğün yapanlara saygı duyuyorum ama ben pek hoşlanmıyorum gittiğim düğünlerde de sıkılıyorum zaten eğer bir gün evlenicek olursam kokteyl tarzında yapmayı düşünüyorum kimseyi düşünmeyin içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın

Önemli olan sizin mutlulugunuz tabi ama zamanında böyle jazz müzikli bi düğüne gitmiştim,ay içim bayıldı ya. Benim için düğün halaylı davullu herkesin oynadıgı bir gece olmalı:) sahsen benimkide öyle oldu :)

Bizde asla çalmalı oynamali bir dügün istemiyorduk sade nikah olsun dedik,ama sonra akrabalarin cogu uzak şehirlerden gelcek yemek bile yedirmeden yollamak olmaz dedik.En son 150-200 kisilik bir salon tuttuk,yemekli olsun dedik,piyanoda sadece bir müzisyen olur klasik parcalar calar insanlar onun eşliginde yemek yer dedik,oyun havasi asla calmayin diye tembihledik...dugun aynen dedigimiz sekilde başladi ama inan 1 saat sonra falan insanlar sıkılmaya başladi sesler yükseldi bu ne yaaa oturmaya mi geldik cenaze mi burasi oynamayacaz mi falan dediler,müzisyeni sıkıştirdilar bizde mecbur tamam bir iki oyun havasi çalınsın bari dedik,çalınır çalinmaz millet sahneye döküldü başladilar oynamaya biz izledik sadece,beni ve esimide bi kez kaldirdilar iki döndük geri oturduk millet kendi calip oynadi yani planladigimiz gibi olmuyor bazen,akışina birak su yolunu buluyor,ne kadar plan yapsanda

Öyle bir düğün hayal ederken gayet davullu zurnalı evlendim.
Kendimi bir ara davul çalarlen buldum, ortam beni de kendine benzetti.
Ama balayında bir küçük bir nikah işlemi daha gerçekleştirdik, işte o benim asıl düğünümdü bence.
Sahilde salaş, eşimle baş başa olduğumuz egzotik bir düğün konsepti idi.
Takı konusuna gelince, ben hiçbir şeyi kabul etmedim üzerime sadece hoşgeldiniz deyip geçtim , ablamdaydı çantam bizimle geziyordu.
Hediye vermek isteyeni ablama yönlendirdim.
Utanma kısmı da böyle hallolmuş oldu.
Hediye sandığı da hazırlayıp, masaya zarflar bırakabilirsiniz.
İsteyen hediyesini zarfa koyup üstüne ismini yazıp sandığa bırakır.

Tabi atıştırmalık şeyler olacak kanepedir ufak tatlıdır falan ama ben malesef yemekli düğünle fiyat 2 katına çıksın istemiyorum 3 saat için. Ne yaparsam yapayım yine dedikodum yapılacak sonuçta bari hakedeyim bir iki tane çaldırayım oyun havası dediğiniz gibi oynamak isteyen oynasın

Teşekkür ederim fikriniz için biz de yanımızda bi arkadaşla herkesi tek tek gezmeyi düşünüyoruz böylece o kuyruk oluşması ve çekinme de gitmiş olur :) uygulayacağımm

Ama bu mantıkla hayatta bi kez evleniyorum mantığıyla yüklenip evliliğe borçla harçla başlamak istemiyorum. Ne kadar sade o kadar şık gibi geliyor :) teşekkür ederim fikriniz için

Teşekkür ederim fikriniz için biz de yanımızda bi arkadaşla herkesi tek tek gezmeyi düşünüyoruz böylece o kuyruk oluşması ve çekinme de gitmiş olur :) uygulayacağımm
Bana çok abes geliyor takı merasimi, misafirlere hoşgeldiniz derken yani masa gezerken yapılmalı bu durum.
Arkadaşım bin kişilik düğünümde 40 dk da masaları gezdi, tokalaştı geçti.
Hem hediye yapamayan da utanmıyor.

Bana da şey gibi geliyor. Hani ben kimim ki bu kadar insan sıra olcak önümde ayıp yaşlılar var falan ben bi kaç bişey içeyim kendime gelir davulu alırım elime herhalde haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…