Düğün Yapmayanlar

1. maddiyat 2. erkek arkadaşımda bende kalabalık ve törenlerden hoşlanmıyoruz zaten ikimizin tarafıda kalabalık değil düğüne kim gelicekse nikaha da o gelecek . Eğer düğün yaparsak balayına gidemeyeceğiz sanırım ikimizde balayını istiyoruz ama içimde kalmasından korkuyorum

Dugunum oldu ama balayi mi yoksa dugun mu dersen balayi diyorum. Gelinligi zaten nikahta da giyersin.
Dugun dedigin 3-4 saatlik yorucu bisey. Onun yerine eşinizle bas basa guzel bir balayi emin olun cok daha guzel oluyor. Ha tatili evlendikten sonra da yaparim diyebilirsin tabi ama ayni olmaz bence.

Nikahtan sonra biz de bir şey düşünmüyorduk ama aile büyükleri dediler ki, şehir dışından gelen insanlar da var, 15 dakika nikah salonunda oturmak için gelmiş olacaklar, ayıp olur, bir yemek yedirmemiz gerekir en azından vs... bize de mantıklı geldi, öyle yaptık. Sizin şehir dışı davetlileriniz olacak mı?

yok hayır olmayacak aynı şehirde aynı semtte oturuyoruz herkes bu çevrede belki bir 10 kişi falan onun tarafından gelebilir

Ben düğün yaptım ve pişmanım.
Millet yiyip içip oynayacak ertesi gün de aramızdan atıp tutacak diye eşek yüküyle para ödedik. Kendimi enayi gibi hissediyorum. Anne babalarımız çok hevesliydi. Kırmadık. Keşke kırsaymışız.
Çok samimi arkadaşlarımız nikah ve sonrasında çok sevdikleri insanlarla yemek organize ettiler. Hay akıllarına sağlık.

Ben düğün yaptım ve pişmanım.
Millet yiyip içip oynayacak ertesi gün de aramızdan atıp tutacak diye eşek yüküyle para ödedik. Kendimi enayi gibi hissediyorum. Anne babalarımız çok hevesliydi. Kırmadık. Keşke kırsaymışız.
Çok samimi arkadaşlarımız nikah ve sonrasında çok sevdikleri insanlarla yemek organize ettiler. Hay akıllarına sağlık.

bunun organizasyonu nasıl oluyor nikahtan sonra hemen mi gidiliyor gelicek kişiler nasıl seçiliyor. Takıdan sonra uzaktan akrabalar dağıldıktan sonra mı

bunun organizasyonu nasıl oluyor nikahtan sonra hemen mi gidiliyor gelicek kişiler nasıl seçiliyor. Takıdan sonra uzaktan akrabalar dağıldıktan sonra mı

Biz arkadaş grubuyla ve birkaç kuzenleriyle gitmiştik. Daha öncesinde whatsapptan haberleşiyorduk gidilecek diye.. Merasim bitti, takı töreni yapıldı. Yeni evlenen çift evlerine gitti, takılarını bıraktı. Üstlerini değiştiler. Bizler o sırada hep beraber kahve içtik arkadaşlarla. Sonra aradılar biz hazırız diye. Evlerinin önünde buluştuk mekan belliydi, herkes arabasına atladı bastı gitti. Çok eğlenmiştik. :)

1. maddiyat 2. erkek arkadaşımda bende kalabalık ve törenlerden hoşlanmıyoruz zaten ikimizin tarafıda kalabalık değil düğüne kim gelicekse nikaha da o gelecek . Eğer düğün yaparsak balayına gidemeyeceğiz sanırım ikimizde balayını istiyoruz ama içimde kalmasından korkuyorum
Tatlım balayı çok daha kıymetli, İnan bana değmiyor düğüne...
Ben ilk evliliğimde düğün yapmıştım. İnan hiç anlamadım ne olduğunu...
Ama 2• evliliğimde kv bin tüm ısrarına rağmen nikah yaptık eşimin ilk evliliği olmasına rağmen.
Ve şimdi diyorum ki iyi ki nikah yapıp sonrasında upuzun güzel bir balayı yapmışız
Her anı her özeli ikimizin oldu çöm şükür

Biz evde nişan, güzel bir yerde kına gecesi, ve sade bir nikah yaptık.

Hiç pişman olmadık. Çünkü zerre kadar borçla evlenmemiş olduk. Düğünlerden, dans etmekten ve oynamaktan da hoşlanmadığımız için en güzel en temiz şekilde güzel anılarla halletmiş olduk.

Hiç pişman değilim sadece salonda kınam oldu. Nişanımda evde aile arasında olmuştu zaten.
Hatta bana kalsa kına da istemiyordum ama anneciğimi kıramadım o çok istedi.
İçimde kalmasını istemediğim şeyleri yaptım. Mesela nikahımda gelinliğimi giydim, en güzel şekilde dış çekimimi yaptırdım. 10 gün balayı yaptım geze geze gıdım para hesabı yapmadan gönlüm nasıl istiyorsa.

Tatlım balayı çok daha kıymetli, İnan bana değmiyor düğüne...
Ben ilk evliliğimde düğün yapmıştım. İnan hiç anlamadım ne olduğunu...
Ama 2• evliliğimde kv bin tüm ısrarına rağmen nikah yaptık eşimin ilk evliliği olmasına rağmen.
Ve şimdi diyorum ki iyi ki nikah yapıp sonrasında upuzun güzel bir balayı yapmışız
Her anı her özeli ikimizin oldu çöm şükür
teşekkürler yorumun için balayı daha değerli bizim içinde yurtdışına gitmek istiyorum yeni yerler görmek sanırım düğünden çok daha iyi bir ecrübe olucak

tantanayı sevmeyen biri olarak aldım sevdiceğimi gittik nikahı bastık. başka türlü de evlenemezdim zaten.
kına da yapmadım, nişanı da anamın önünde eşimle birbirimize yüzük taktık oldu.

pişman olmadım. 2 sene önce beyaz bi elbise aldım, giyindik, kuaförlere gittik saç baş yaptırdık arkadaşlar da fotoğraflarımızı çekti. fotoğrafları bastırmadım bile hala.
meğer o da çok şart bişey değilmiş.
arkadaşlarla olunca eğlenceli oldu, anı kaldı.

hımmm tek eksi yönü
doğal olarak altın gelmedi akrabalardan :KK70:
O zaman bi yerlere taki toreni sıkıştırmak lazim .:KK48:

Merhaba düğün yapmayıp sadece nikah yapanlar sonradan pişman olduğunuz mu ? Kına , nişan bunları nasıl yaptınız ?
Ben de yalnızca nikâh yapmadığım için pişmanım. Ne gerek varmış meğer! Hem daha iyi, sade bir nikâh ve ardından arkadaşlarla bir yere eğlenmeye gitmek daha iyi olurmuş! Şimdi pişmanım böyle yapmadığım için.

Bu biraz evlenecegin kisiyle alakali. Ayni sehirdeyseniz. Istemeyi nisan gibi biraz daha fazla akraba cagirip evde yapabilirsiniz. Kinayi da yine aile evinde uc bes tanidikla yaparsin. Nikaha ise bundan 10 yil once dayimla yengem gelinlik damatlikla evlenme salonuna gitmis arka bahcede de taki toreni olmus ve herkes 2 saatte evlerine ayrilmisti. Ustelik gunduzdu. Bu tarz seylerde maddi imkanlar onemli. Paran yoksa dugun yapma emin ol pismanliktan oteye gitmiyor. Ben dugun istemedim hatta album bile ayni gun istemedim gelinlikte istemiyodum gereksiz masraf hepsi. Ama yapmak zorunda kaldik esimde beni pek dinlemedi. Sonuc ise dugun bitti biz besparasizdik. Ve esim dinlemedigi icin beni cok pisman oldu. 2 yil gecti hala dugun gununu hayatimin en kotu gunu olarak sayiyorum. Ve cook gereksiz bisey
Benim gibi düşünen varmış:KK36::KK36: çok mutlu oldum tek değilim:KK71::KK71:

Merhaba düğün yapmayıp sadece nikah yapanlar sonradan pişman olduğunuz mu ? Kına , nişan bunları nasıl yaptınız ?

Biz sadece nişan ve nikah yaptık sonrasında bir restoranda ailece bir yemek yedik kutlamak için. Düğün ve kına yapmadık.
2 sene oldu evleneli.
Pişman değiliz.

teşekkürler yorumun için balayı daha değerli bizim içinde yurtdışına gitmek istiyorum yeni yerler görmek sanırım düğünden çok daha iyi bir ecrübe olucak
Biz de yurtdışı tatili yaptık, hatta o kadar eğlendik ki, döndükten 3 ay sonra başka bir yere gittik yurtdışında yine, double balayı oldu...
Hayat kısa, başkalarını eğlendirmek yerine kendi güzel hatıralarını biriktir

kesinlikle
nikahtan sonra hemen takı töreni olmalı :KK70: millet dağılmadan
izmirde fuar alanının içindeki nikah salonunda hep öyle oluyor nikahlar
Dugun cd lerimiz gelince kv kp bir hafta oturup tekrar tekrar izlemislerdi .Kim ne takmış not almışlardı. Hatta kucuk bir kisimda kamera cekmemis delirmislerdi :KK76:

Biz de yurtdışı tatili yaptık, hatta o kadar eğlendik ki, döndükten 3 ay sonra başka bir yere gittik yurtdışında yine, double balayı oldu...
Hayat kısa, başkalarını eğlendirmek yerine kendi güzel hatıralarını biriktir

ne güzel söylediniz sanırım pişman olmayacağım teşekkürler

Nişanım evde oldu düğünde yapmadık. Kınamds eğlendiğim de yetti. Bizde uzun merasimleri sevmiyoruz pişman olmadım. Ama ben hiç bir zaman düğün yapmayı hayal etmemiştim zaten başkalarınındüğünlerine bile katlanamayan tiplerdenim

Back
X