• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Yapmayanlar

Merhaba düğün yapmayıp sadece nikah yapanlar sonradan pişman olduğunuz mu ? Kına , nişan bunları nasıl yaptınız ?
Biri benden mi bahsetti:halay: evet şimdi erik dalı oynayan gelinleri görünce off diyorum keşke kabarık bir gelinlik giyseydim ,oynasaydım vs diyorsun ,belli bir zaman geçince o pişmanlık oluyor :KK61:

Kokteylli nikah yaptık

Bir ara davul zurna bile geldi

Halay bile çektiler

Düğün mü Balayı mı demişsin de Balayı nerede

Yani bence ikisi de çok pahalı gerek yok

Eşinle tatile git tabii de bu Balayı deyip borç harç ya da ne bileyim bir araba parası da dökmek gereksiz

Kına gecesi yapmadim pişman değilim. Memleketler ayrıydı tek bir yerde düğün yaptım. Bukadar direnebildim ancak elimde olsa onu da yapmazdım. Dügün, kına vs lüzumsuz şeyler.

Evlenecek olsam isteme nişan ikisi bir arada aile arasında yaparım.evlenirken düğün yapmam hic özenmiyorum.yakın dostlarla sade bir nikah töreni bi yemek o kadar.gelinlik nikah süsü kına süsleri yani düğün kına ıvır zıvırlarının hicbirini istemem para da vermem sade bir gelinlik yeter.bunlara harcayacağım parayla türkiye turu yaparım ya da yurtdışına tatile giderim ya da başka birsey yaparım.ben böyle olsun isterim ama eminim aileler karşı çıkar.

Yaptım ve pişmanım. Bir sürü masraf dedi kodu yorgunluk hepsi bize kalan. Balayına da gidemedik

ben ve
Merhaba düğün yapmayıp sadece nikah yapanlar sonradan pişman olduğunuz mu ? Kına , nişan bunları nasıl yaptınız ?
ben ve diger kız kardeşlerim güzel bir kına sonra da nikah yaptık.
dügüne verilen para.ile eşyaların bir kısmı alınabilir

Duğun yapmadık canım nişan yaptık ve kına da duğun salonu tarzında büyük bir yerde oldu içimde kalmadı oynadım bol bol kadınlar arasında olduğu için rahattım , eşimde oynamayı bilmiyor bende fazla bilmiyordum ama kına da öyle gaza geldim işte :) sonra nikah yaptık nikah günü dış çekim yapıldı, nikaha gidildi takı töreninden sonra yakın arkadaş ve ailelerimizle yemeğe gitmeyi tercih ettik biz İstanbul’da en kötü rutubetli salonlara 5 binden fiyat biçiyorlar eşim oynamaz ben oynamam millet oynayacak iki bayat kuru pasta yiyecekler diye o kadar para vermek istemedik çok güzel bi mekana yemeğe gittik 30 kişi en azından insanların boğazına gitti para kuru duğun salonu duvarlarına vermedik yani

Ben düğün yaptığım için pişmanım leş biryer tutulmuştu çünkü en çok istediğim güzel bir düğünüm olmasıydı onuda rezil ettiler.

nişani bizim evde taktik sadece anne babalarimiz vardi;kinayi da benim gelin evinde bikac samimi arkadasimla yaptik;dugun yapmadim eskisehirde cok sevdigim tarihi bi kulliyede nikah kiyildi .gittigim her dugunde luzumsuz ozenti isleri gordukce kendimi takdir edip opesim gelior

İsteme nişan evde aileler arasında oldu
Kına ve düğün yapmadık
Nikahımızı aile arasında kıydık takı töreni yapmadık fotoğraf çekimi yaptık
Tabi insanlar çok garipsediler ama kararlı olduğumuzu görünce saygı duydu herkes şimdi en iyisini siz yaptınız diyorlar
Hiç pişman değilim
Önemli olan sizin ve eş adayınız ne istediği

Eskiden sadece nikah yapanlar kinada da gelinlik giyip düğün gibi yapardı kınayı Mağdem içinizde kalacak kinada da gelinlik giyin. Ha yok ben gelinliğimi nikaha saklıyorum derseniz bilemem

Nikah yaptim, ilk yillar pisman olur gibi oldum ama sonra gecti, gerekcelerim vardi ev alindi vs, ama kinami ztn dugun salonunda dugun gibi yapmistim onla avundum, herkes ayni olmaz tabi icinizde ukte kalicaksa dugun yapin derim..

1. maddiyat 2. erkek arkadaşımda bende kalabalık ve törenlerden hoşlanmıyoruz zaten ikimizin tarafıda kalabalık değil düğüne kim gelicekse nikaha da o gelecek . Eğer düğün yaparsak balayına gidemeyeceğiz sanırım ikimizde balayını istiyoruz ama içimde kalmasından korkuyorum
Sözünuzu nişanınızi aile arasinda yapın
Kina gecesinde kiz kiza sadece sizin akrabalar ve arkadaşlar olacak sekilde yapin düğünü ise az sayıda ve hafta içi yaparsanız daha uygun olur diye düşünüyorum

Nikah yaptık, nikahtan sonra boğaz da yemek verdik sadece istediğimiz kişilere, ertesi gün akşam balayına çıktık arabamızla.
O kadar güzel ve unutulmaz geçti ki...
Dalaman, Dalyan, Fethiye, Köyceğiz, Olimpos şu an aklıma gelenler tekne turları...
Boşver düğünü ben gereksiz buluyorum.
Milleti iki saat halay cektirip ortada iki göbek atacağına unutulmaz bı balayı yap.
Kınan da oynarsın bol bol cnm.
Şimdiden hayırlı olsun.
Rabbim mutlu mesut etsin bı ömür.

Bu senin bakis acinla ilgili. Kardesim evleniyor ve kesinlikle dugun istiyor...yapmazsa icinde kalacak cunku...maddiyat sorunsa uygun bir dugun salonu bulabilirsiniz

Ben tam tersi düğün yaptığıma pisman oldum,dünya kadar masraf yaptık ve sadece eşimle ödedik,takıları da kayinvalideler aldı yani düğünü onlara takı toplamak için yapmisiz suanki aklım olsa sade bir nikah töreni yapardım

Biz koktely nikah olarak bulmustuk cozumu. Dugun gibi uzun degil nikah gibi kisa degil. Ben de hic sevmezdim ve halen de cok sevmem dugunleri ama o gelinligi daha uzun sure saat giymek istiyorsun daha cok gelin olmak istiyorsun. O yuzden sana tavsiyem aceleye getirme.

Ben sadece aile arasında nişan yaptım başka hic bisey yapmadım. Pişman miyim değilim iyi ki de yapmadim :) ama bazen dugun falan görünce bir tuhaf oluyorum ama pişman değilim yapmadığıma.

Annem ben küçükken öldü eşimle üniversitede iken evlendik kayınvalidem annesi yok ben annesiyim dedi ve kendi kızına ne yapmışsa banada hepsini tüm adetleri nişanı kınası düğünü herşeyi yaptı ben istemedim üzülürmüydüm bilemiyorum çok gençtim ama şimdi iyiki olmuş diyorum

Back
X