- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi GloomyLady
Düğün yaptım pişmanım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biri benden mi bahsettiMerhaba düğün yapmayıp sadece nikah yapanlar sonradan pişman olduğunuz mu ? Kına , nişan bunları nasıl yaptınız ?
ben ve diger kız kardeşlerim güzel bir kına sonra da nikah yaptık.Merhaba düğün yapmayıp sadece nikah yapanlar sonradan pişman olduğunuz mu ? Kına , nişan bunları nasıl yaptınız ?
Ben düğün yaptığım için pişmanım leş biryer tutulmuştu çünkü en çok istediğim güzel bir düğünüm olmasıydı onuda rezil ettiler.Merhaba düğün yapmayıp sadece nikah yapanlar sonradan pişman olduğunuz mu ? Kına , nişan bunları nasıl yaptınız ?
Nikah yaptim, ilk yillar pisman olur gibi oldum ama sonra gecti, gerekcelerim vardi ev alindi vs, ama kinami ztn dugun salonunda dugun gibi yapmistim onla avundum, herkes ayni olmaz tabi icinizde ukte kalicaksa dugun yapin derim..Merhaba düğün yapmayıp sadece nikah yapanlar sonradan pişman olduğunuz mu ? Kına , nişan bunları nasıl yaptınız ?
Sözünuzu nişanınızi aile arasinda yapın1. maddiyat 2. erkek arkadaşımda bende kalabalık ve törenlerden hoşlanmıyoruz zaten ikimizin tarafıda kalabalık değil düğüne kim gelicekse nikaha da o gelecek . Eğer düğün yaparsak balayına gidemeyeceğiz sanırım ikimizde balayını istiyoruz ama içimde kalmasından korkuyorum
Ben tam tersi düğün yaptığıma pisman oldum,dünya kadar masraf yaptık ve sadece eşimle ödedik,takıları da kayinvalideler aldı yani düğünü onlara takı toplamak için yapmisiz suanki aklım olsa sade bir nikah töreni yapardımMerhaba düğün yapmayıp sadece nikah yapanlar sonradan pişman olduğunuz mu ? Kına , nişan bunları nasıl yaptınız ?
Biz koktely nikah olarak bulmustuk cozumu. Dugun gibi uzun degil nikah gibi kisa degil. Ben de hic sevmezdim ve halen de cok sevmem dugunleri ama o gelinligi daha uzun sure saat giymek istiyorsun daha cok gelin olmak istiyorsun. O yuzden sana tavsiyem aceleye getirme.Merhaba düğün yapmayıp sadece nikah yapanlar sonradan pişman olduğunuz mu ? Kına , nişan bunları nasıl yaptınız ?