• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün yok

Merhabalar,
Öncelikle telefondan yazıyorum. Yazım hatası olabilir. Kendimce çok derin bit derdim var. Nişanlıyım. Bu zamana kadar hep düğün olcak diye hayal kurduk. Benim hep hayalimdi. Komşumuz ayarlayacaktı ordu evinde düğün yapacaktık. Fakat olmadı. Yer bulunamadı. Salı günü nikahımız var. Nişanlım ordu evinde olmazsa düğün yapamayız çok pahalı dedi. Ben çok üzüldüm düğün istiyorum çünkü.. Tartıştık. Bana şart koşuyor salı gününe kadar karar ver düğün olmaz kabul ediyorsan salı nikahımızı kıyalım benim imkanım yok diyor. Ama çabalamak yok hemen pes ediyor. Ailesinin hiçbir desteği yok, babası yok ayrıca. Beni en çok kıran sen bilirsin ister evlenirsin ister evlenmezsin çokta s.k.mde dedi c çok meraklı değilim gibi ağır cümleler konuştu ben bıraktım geldim. Paylaşacak kimsem yok lütfen bana yardım edin
ömür boyu her dugunde ic gecireceksin. gozlern dolacak uzuleceksin. baskalarinin en mutlu gununde uzuleceksin. her dugun gordugunde belkide keske diyeceksin. belki basina kakacaksin belki o senin basina kakacak dugun bile yapmadim geldin diyecek. evliligin yipranacak. iyi dusun derim.
ne acaleniz var.
bekleyin bir iki yil. para biriktirin. ayarlayin bir yer yapin. icinde kalmasin maksat.

not: ben olsam evlenmezdim. uslubunu begenmedim. ve evlenmezsen evlenme diyen biri ile evlenmezdim

Benim eşiminde babası Yok annesi de yardım etmedi ama sırf olsun diye biz nikahı kıyıp 3 ay sonra düğünü yaptık hemde ikimiz tek başına nişanlın biraz odun ve kendi sözü dinlensin istiyor şimdiden böle yapan ileri de neler yapmaz ! Nikah kıyıldıktan sonrayı düşün bide

Merhabalar,
Öncelikle telefondan yazıyorum. Yazım hatası olabilir. Kendimce çok derin bit derdim var. Nişanlıyım. Bu zamana kadar hep düğün olcak diye hayal kurduk. Benim hep hayalimdi. Komşumuz ayarlayacaktı ordu evinde düğün yapacaktık. Fakat olmadı. Yer bulunamadı. Salı günü nikahımız var. Nişanlım ordu evinde olmazsa düğün yapamayız çok pahalı dedi. Ben çok üzüldüm düğün istiyorum çünkü.. Tartıştık. Bana şart koşuyor salı gününe kadar karar ver düğün olmaz kabul ediyorsan salı nikahımızı kıyalım benim imkanım yok diyor. Ama çabalamak yok hemen pes ediyor. Ailesinin hiçbir desteği yok, babası yok ayrıca. Beni en çok kıran sen bilirsin ister evlenirsin ister evlenmezsin çokta s.k.mde dedi c çok meraklı değilim gibi ağır cümleler konuştu ben bıraktım geldim. Paylaşacak kimsem yok lütfen bana yardım edin
madem öyle evlenmeyin. Karşı taraf için fedakarlık ettikçe zarar gören siz olursunuz. Seven insan sınırlarını zorlar, he yine de elinden bişe gelmiyorsa da böyle konuşmaz. Benim bi konuma bir yorum yazılmıştı " hep söylüyorum evlenmeden önce biraz emek verdirin, emek çektirin şu erkeklere" diye. Kesinlikle doğru. Evlenmeyin.

"sen bilirsin ister evlenirsin ister evlenmezsin çokta s.k.mde çok meraklı değilim"

Bunu diyen adamla evlenmezdim. Bu nedir allah aşkına? Dayak da yemek istersen evlen.

Ya erkeklere nasıl bu kadar izin veriyorsunuz anlamıyorum. Hiçbir erkek benimle böyle konuşamaz.

Adam durumum yok düğün yapamam demiş. Daha neyin çabası? Borç mu bulsun, mutlu mu olacaksınız o zaman? Baba yok diyorsunuz, ailesinin destegi yok diyorsunuz. Herkes adamın kufrune takılmış ama kim bilir o raddeye gelene kadar ne tartıştınız.
Hem bu kadar çok düğün istiyorsanız, imkanı varsa sizin aileniz yapsın olmaz mı?

Yarın dayak yediğinde de böyle derler :)

Sokakda yapmayinda aman sakın.

Ayrica dugunlerden hic haz etmem millet eglensin diye dugun yapiliyor sen zaten kostuyorsun hic bisi anlamiyorsun kuru kalabalik bas agrisi.

Nikah oylemi nikahini kiyarsin en sevdiklerinle sonra yemege gidersin kafa piril piril mis.

Bu adam bu kadınla niye evlenmek istiyor anlamadım? O cümleyi kuran adam sevmiyordur. Net.

Ayrılın herkes kendine göre birini bulsun.

Bu nasıl bir konuşma şekli?
Bak ben sana birşey diyeyim,nikah gününe birşey kalmamış. Bu adamın düşüncesi; nasılsa cayamaz bu saatten sonra diyerek asıl karakterini göstermiş. Yerinde olsam o lafları ona yediririm. Atarim yüzüğü kafasina ne demek o cümleler. Ayıp be.

Nişanlının söyleyiş tarzı çok itici genel tavri boyleyse bi daha dusun derim. Ama ben sende de suc buluyorum madem imkanlarınız kısıtlı niye illa düğün düğün diye tutturuyorsun. Şimdiki aklım olsa düğün falan yapmam aile yakın çevre arasinda bi kına sonra nikah en temizi. Düğüne bi ton para harcaniyo ve çok ta fuzuli en ucuz salon 3-4 bin 3 saatliğine bu para veriliyor kimse de memnun kalmiyo yazık günah.

İğrenç bir adam, terbiyesiz... Ben olsam koca diye koluma takmaz yolda görsem yolumu değiştirirdim. Bu insanlar bi b.k sanıyolar kendilerini sonra böyle laflar söyleme cesareti buluyolar. İyi düşünün bu insancıkla evlenecek misiniz?

Hem ken hem fodul..
Adama bak gönül almayı bilmeyen adamlarla evlenmeyin gerçekten bak...

Daha evlenmeden böyleyse....

Neyse bir şey demiyorum. Evlenmiyorum dediğinde adam üzülmüyorsa hiç gerek yok böyle bir ilişkiye..

Konuşma tarzı hiç hos değil hem de hiç. Düğün vs bunlar konuşarak çözümlenebilir.Ama üslup fena..Düğünden çok buna odaklanmalisin.

hödük olmasa dugun falan hikaye yeterki gonuller bir olsun diyecektim ama lutfen o pislikle evlenme.

Maddi durumunuz yoksa nikah mantikli bence.Herseyi borcla yapip 2-3 sene borc odemek ulkenin de krizde oldugunu dusunursek sizinde hosunuza gitmeyecektir. Issizlik riski, hamilelik ve calisamama riski vb riskler var.

Ayrica eger nisanlin sana bu sekilde cumle kurabiliyor ise iliskini ve kendini gozden gecir.

Düğün yapacak durumda olmayabilir ama bu konuşmaları hiç hoş değil. Cok da bi yerindeymis madem siz de bırakın onu ne halt yiyorsa yesin terbiyesiz

Back
X