• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün yok

Kapı düğünü yapın mahallenizde hiç olmadı hem bahar geldi hava da mis gibi illa janjanli düğün salonlarına gerek var mi ? Durumu yoktur gerçektende tutamayabilir bu hallolmqyacak bir mesele değil ama adamın seninki böyle konuşması çok iğrenç çok yanlış . Hala bununla evleneyim diye dusunuyorsan bir ömür boyu senin isteklerin adamın cüküne yani hep böyle iğrenç t pkiler alacaksın

Bana haddimi bildirmek için mi yazdınız bunları? Nikâhım kokteylli olmuştu zaten, düğüne hiç gerek yoktu. Ama eşimin ısrarı üzerine onun memleketinde ben istemediğim halde düğün yaptık. Tanıdığım ve sevdiğim insanlarla kendi memleketimde zaten yapacağımı yaptım, düğünde de tanımadığım 400 kişinin karşısında 3 saat boyunca kös kös oturdum. Karşılığı? Dediğim gibi asla değmedi. Kaldı ki insan sevdiklerinden de birşeyler bekler. Altın altın diye bağırmıyorum ama yeni evlenen çifte bir destek, dayanaktır. Hele ki benim eşim gibi bir öksüz, yetim evleniyorsa insan tabii çevresinden yardım bekler. Hem bir söz vardır "Tarlada izi olmayanın sofrada yüzü olmaz" diye. Ne gördüm ki ne yapayım? Düğünde anlaşıldı, hem maddi, hem manevi. Umarım anlamışsınızdır.
Haddinizi bildirmek degil ama dugunlerin gercek manasina dikkatinizi cekmekdi.

Hem kokteyli dugunumuz oldu zaten diyorsunuz sonra 400 kisinin karsisinda oturdum diyorsunuz. Belki de misafirleriniz "bunlarin durumlari iyi gerek yok yardima " diye dusunmus olabilirler. Ben sahsen kendi davet ettigim misafirlerimden birsey beklemem. Davet ettiginiz misafirlerinizden yemeklerini getirmelerini beklemek gibi birsey Bu.

Bu yazdıklarımı lütfen dikkate al...
Benim düğünün olmadı hatta nikahmda sadece imza attık alel ade bi şekilde gelin çiçeğin bile yoktu yada parmagimda ince bir alyansdan başka bişey de yoktu alyansi da nikahtan önce taktik nikahtan sonra gidecek evimiz de yatacak yataginizda yoktu hatta arayıp telefonla bile tebrik edecek bi kaç akraba bile .. ama biz çok mutluyduk o gün üzerinde gelinlik yok elimde çiçek kolumda altınlar yok diye düşünmedim tek mutluluğun yanımdaki adamdı çünkü yanımda gerçekten bir ADAM vardı. Hatta o gün e biz nikahı koyduk yaptık bir delilik ama bu gece nerde kalicaz eve neyle hangi parayla eşya alicaz diye de düşünmedik çünkü biz çok mutluyduk hemde öyle çok mutluyduk ki yani demem o ki yanındaki adam olacak sana değer verecek öyle kabalikla küfür le olmaz evlilik sana öyle küfür eden adam yarın hayall ötesi bir düğün yapsak sana kıymeti var mi unutabilir misin o lafını ? İnsanın durumu olmayabikir destekçisi yoktur ama elinden geleni yapar yapamiyorsa da mahçup dur küfür edip suyun yüzüne çıkmaya çalışmaz. Bence bu evlilik fikrini biraz daha düşün gerçekten bir ömür sana götü sıkıştığında küfür edip isine geliyorsa diyen bir adamla evlilik fikri ne kadar doğru yada yarın öbür gün çocukların olduğunda dağını yaparsa yada misal seni aldattı kucağında çocuğun var isine gelirse dedi konuyu kapattı buna katlanabilecek misin ?

Haddinizi bildirmek degil ama dugunlerin gercek manasina dikkatinizi cekmekdi.

Hem kokteyli dugunumuz oldu zaten diyorsunuz sonra 400 kisinin karsisinda oturdum diyorsunuz. Belki de misafirleriniz "bunlarin durumlari iyi gerek yok yardima " diye dusunmus olabilirler. Ben sahsen kendi davet ettigim misafirlerimden birsey beklemem. Davet ettiginiz misafirlerinizden yemeklerini getirmelerini beklemek gibi birsey Bu.

Kokteylli düğün(?) demedim, kokteylli nikâh yapmıştım kendi memleketimde dedim. Ya düğünle nikahın farkını bilmiyorsunuz ya da okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Birşeylere dikkat çekmek istiyorsanız da bir zahmet kendinize ayrı konu açın. Benimle tartışmaya girmeyin.

Bu adam müsvettesi hangi yüzle konu sahibinin yüzüne bakacak merak ediyorum!!!.

Evlenince düzelir diye asla hayal kurma daha da ezileceksin o küfürler katlanarak artacak.
Senin için bişey yapmaya totosu olmayan adam sana bundan sonra değer verir mi? ASLAAA..

Back
X