Evlenmek kadar ayrilmak da normal once bunu bir kavrayin derim. Sizin ayrilmayacaginizin bir garantisi var mi ki nisanliniza ablanizin durumunu soylemeye bile cekiniyorsunuz?
Kadin kendi derdine dusmus az empati ya kardeslik bu olmamali.
Neden ablanin masraflarinida sen ustlendin...ablan olabilir ama herkes yerini ve haddini bilecek sende ev kuruyorsun o da kuruyor annen ve baban sana ne yaptıysa ona da o kadar yapmiydi az yada cok sen kendine ne alirsan alırdın orasi ayri bi konu ama simdi iyo mi oldu hem maddi hemde ruhen çöktün kendini geri çekmesini bilmelisin herseye yetisemessin.
Ablanız size nasıl yardımcı olabilir, bunu gercekten beklediniz mi bırde
Özel değil se ablan 15 günde neden ayrılma kararı aldı
Hmm eger ablan kesin boşanırsa takılarını eşyaları nı alsın ordan sana da yardım ederSorumsuzluk, merhametsizlik ve 30 yaşında bir adamın annesinin dolduruşuna gelmesi. Kötü bir nişan süreci ve sonuçları
Daha fazla borc yapmayın öncelikle. Ablanız da insallah mutlu olur. Onun yarası farklı sizin heyecanınız farklı. Aileniz allak bullak olmustur, biraz zaman verin derim ben.
Hmm eger ablan kesin boşanırsa takılarını eşyaları nı alsın ordan sana da yardım eder
Tabi haklısın onlar şimdi ablanın derdine düştüler kolay değil elinden geldiğince masrafları minumuma indir kendi ni sıkmaBöylesi bir hesaba bile girmek istemem.
Açıkçası süreçte çok yalnız bırakıldığım için sanırım böyle hissediyorum. Kimseye bir şey diyemiyorum. Babama desem maddi destek ol diye onun derdi ayrı, anneme gel dedikçe yok gelmem diyor zaten.
Bende herseyimi kendim yapıyorum nisanlımla beraber diyebilirim. Bosverin böylesi daha güzel. İnsanın yalnız hissetmesi ayrı bir konu. Bu noktada sizi anlıyorum gecmişten gelen birseyler var demek ki. Bu saatten sonra da Değişmez.Tek basımıza geldik bu dünyaya böle ayakta kalmamız gerekiyor sanırım. Beklentinizin olmaması daha iyi olur.Haklısınız inanın biliyorum ama ben de o kadar yalnız hissediyorum ki. Her işe kendim koşturuyorum.
Güzel bir şey oluyor evde anlatmaya imtina ediyorum. Nişan sürecimde de ablam başka biriyle nişanlanıp ayrılmıştı o zamanda tüm tatlı anlarım kendimde kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?