Emin olun öyle olmuyor. Aksine o saydiginiz özellikler bende var ve bende büyük çocuğum,tam tersine kardesim sessiz,ılımlı diye daha cok kayırılıyor ezilen ben oldum. Her anlamda..hep böyle oluyor bu
ailenizin ağlak sinirli yırtık kavgacı çocuğu ablanızdır kesin aman tatsızlık çıkamsın diye onu idare etmişlerdir
2 kızım var benim de büyük kızım (ergenliğin de katkılarıyla gerçi eskiden de öyleydi) sinirli gergin bir çocuk
korkuyorum.. onu idare edeyim derken küçüğümü ezmem inşallah
YaaEmin olun öyle olmuyor. Aksine o saydiginiz özellikler bende var ve bende büyük çocuğum,tam tersine kardesim sessiz,ılımlı diye daha cok kayırılıyor ezilen ben oldum. Her anlamda..
Insallah. Tabiki davranırsınız. Sizin gibi duyarlı ve adaletli anneleri görmek cok güzel.Yaa
öyle de olmaktan korkarım ben
inşallah 2 çocuğuma da eşit davranırım
özelden yazayım dedim ama kısıtlıymışsınız olmadı :)Insallah. Tabiki davranırsınız. Sizin gibi duyarlı ve adaletli anneleri görmek cok güzel.
söylememekte en doğrusunu yapmışsın aslında nişanlına. Ama ablana neden bu kadar taviz verdiğini anlayamadım. O çalışmıyor mu eli ayağı tutmuyor mu ? Yapsaydı senin gibi birikim. Kendine yazık ediyorsun .Her koyun kendi bacağından güzelim unutma....Kendi derdine düşmüş biz de onun derdindeyiz. O yüzden kendi heyecanım bile o kadar buruk ki.
Her taraftan sıkıştım.
Açıkçası belki barışacaklar hiç laf vermeye gerek yok diye düşünüyorum.
hep böyle oluyor bu
ailenizin ağlak sinirli yırtık kavgacı çocuğu ablanızdır kesin aman tatsızlık çıkamsın diye onu idare etmişlerdir
2 kızım var benim de büyük kızım (ergenliğin de katkılarıyla gerçi eskiden de öyleydi) sinirli gergin bir çocuk
korkuyorum.. onu idare edeyim derken küçüğümü ezmem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?