- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Tamam herkes gelsin sen üzülme diye millet covit olsun vebali sana kalsın oldu muKızlar yakın zamanda düğünümüz var korona zamanı nasıl olacak nasıl edecez kimse gelmez haklı da.. Kimseye birşey diyemeyiz ama biz geçen sene salon günü alırken mart başında bitecek diyorlardı
Ya düğün bom boş olursa ya o 100 kişi bile gelmezse çok üzgünüm
Gelmiyor kimse benim kardeşim evlendi 1 saat izin vardı kimse olmadı doğal olarak okadar söyledi annemler ertele diye dinlemedilerKızlar yakın zamanda düğünümüz var korona zamanı nasıl olacak nasıl edecez kimse gelmez haklı da.. Kimseye birşey diyemeyiz ama biz geçen sene salon günü alırken mart başında bitecek diyorlardı
Ya düğün bom boş olursa ya o 100 kişi bile gelmezse çok üzgünüm
Allah korusun ama salon 700 kişilik 100 kişi gelse arada 7 masa Aralık olacak salon 10 dk da bir havalanacakTamam herkes gelsin sen üzülme diye millet covit olsun vebali sana kalsın oldu mu
Allah korusun ama salon 700 kişilik 100 kişi gelse arada 7 masa Aralık olacak salon 10 dk da bir havalaniyormusBurda dügüne gidip ölenler oldu. Cocuklar yetim kaldi. Yani sizin icin talihsizlik tabi, ama bu aralar insanlarin sagligi daha önemli. Sahsen dügün yaparak kimseyi riske atmazdim. Heleki su mutasyonlar ortada dolasirken
Kötü mü geçti nasıl oldu pekiGelmiyor kimse benim kardeşim evlendi 1 saat izin vardı kimse olmadı doğal olarak okadar söyledi annemler ertele diye dinlemediler
Elbette değil kazasız belasız koronasiz hayırlısı ile dua ediyorum ayrıca kardeşimin düğünü benim olsa asla yapmam ertelerm Gelinimiz laf dinlemedi ertelemediYalniz kimse net bir bitis zamani vermemisti koronayla ilgili. Siz baya baya oyle istemissiniz ve gun almissiniz. Bir de salon dugunu diyorsunuz, insallah kimse gelmez de korona banyosuna donmez iso kadar insanin ve ailesinin vebalini alacaksiniz ama sizin derdiniz bombos dugun salonu mu? Sizin gibiler yuzunden bizim gibi kurallara uyan insanlar evlerinden cikamiyor aylrdir haberiniz var mi?
Allah korusun ama salon 700 kişilik 100 kişi gelse arada 7 masa Aralık olacak salon 10 dk da bir havalaniyormus
45.dkkada salon görevlileri ışıkları kıstı zaten çıksın herkes diye. Kimse olmayınca takisida fazla olmadı sizin yerinizde olsam ertelerim yani takıya kalabalığa fln önem veriyorsanız elbisemi giymeme deymedi yahu
Orasi öyle olabilir de bir cok dügünde kurallara yine uyulmadigini görüyoruz. En gec halayda felan. Tabi ki dügün sizin, ama bence büyük risk. Biz aile büyükleri hic baskalarinin yanina sokmuyoruz. Türkiyede durum su anda nasil bilmiyorum ama su anda Almanyada mutasyonlu enfeksiyonlar almis basini gidiyor yani.
Aynen öyle oluyorGelinimiz illa olsun dedi yazın olsun dedik aslında takimz herkes de vardı taki gelsin diye de yapmak istediler ama millet gelmeyince maalesef taki da gelmeyecek
Benim evin yanında hastane var
Sen gel bi bak balkondan hastalara hastane çalışanlarına
O doktorların göz yaşlarına tanık oldum ben
Sırf nefes almak için neler yapıyorlar o maskeler siperler
Sonra düşün düğünü kalabalığı
Ha herkes ister en güzel anı daha bir mutlu olsun ama durum bu canım
Vaka sayısı 30 bini geçti bilmem anlatabildim mi
Hâlâ gelseler diyorsun bende pes diyorumAllah korusun ama salon 700 kişilik 100 kişi gelse arada 7 masa Aralık olacak salon 10 dk da bir havalanacak
Ne diyeyim orda burda kongre yapanlar yapıyor ben düğünümüz güzel olsun dedim suçmu zaten gelin hanım illa olsun dedi yoksa bizde istemiyoruz laf geçiremedk inanın yasak gelse ertelense diyoruz o dereceHâlâ gelseler diyorsun bende pes diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?