- 30 Mart 2009
- 14.695
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.703
- 1.123
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Bu sorunuzu gorunce gecen gun baska bir konudaki sacma sorunuz aklima geldi, baktim dogru hatirlamisim. O soruyu buraya alintilayamiyorum, o konu kapandi cunku ama ben de bir seyi cok merak ettim simdi:Konu ile alakalı değil ama almanyayi çok merak ediyorum orda yaşam nasıl pahalı mı mesela doğan çocuk için devlet para veriyormuş ne kadar veriyor.
Kiralar asgari ücret vs ne kadar şimideden teşekkürler
DeğilimBu sorunuzu gorunce gecen gun baska bir konudaki sacma sorunuz aklima geldi, baktim dogru hatirlamisim. O soruyu buraya alintilayamiyorum, o konu kapandi cunku ama ben de bir seyi cok merak ettim simdi:
TROLL MUSUNUZ?
Aaaa şu işleri yolunda gitmeyen o soruyu bu üyemi sormuşBu sorunuzu gorunce gecen gun baska bir konudaki sacma sorunuz aklima geldi, baktim dogru hatirlamisim. O soruyu buraya alintilayamiyorum, o konu kapandi cunku ama ben de bir seyi cok merak ettim simdi:
TROLL MUSUNUZ?
BenimAaaa şu işleri yolunda gitmeyen o soruyu bu üyemi sormuş
Eminim degilsinizdir. Bence insanlarla kafa buluyorsunuz. Ben kolay kolay hicbir konuya fake vs demem ama siz ve sorulariniz bana hic inandirici gelmiyor. Bu konuyu da eglenmek icin actiniz zannimca cunku dalga gecer gibi vah vah altin da gelmeyecek tuh falan diyorsunuzDeğilim
Sensen niye değilim diyorsun
Troll degilim diyorSensen niye değilim diyorsun
Trol musun dedi bende değilim dedimSensen niye değilim diyorsun
Çok dedik çok annemi babamı dinlemedi kız tarafı.. Bizde korkuyoruz hemde çokCorona varsa bitene kadar ya ertelenmeli dayanamıyorsa Kocasızlığa düğün yapılmamalı... Akıl var fikir var Allah aklımızı kullanmayı cümlemize nasip etsin... Yazık boşu boşuna düğün masrafı....
Eğlenmek için açmadımEminim degilsinizdir. Bence insanlarla kafa buluyorsunuz. Ben kolay kolay hicbir konuya fake vs demem ama siz ve sorulariniz bana hic inandirici gelmiyor. Bu konuyu da eglenmek icin actiniz zannimca cunku dalga gecer gibi vah vah altin da gelmeyecek tuh falan diyorsunuz
O zaman dert etme kendisi bilir iğrenç bir düğün yapar oturur aşağı yorma sen güzel beynini tak maskeni koru mesafeni görevini yap bitti gitti.. Otursun boş salonda tepinsin dursun Covid ayukka çıkmışken kimse salona gelmezÇok dedik çok annemi babamı dinlemedi kız tarafı.. Bizde korkuyoruz hemde çok
Onun umrumda olmasa yapmazdiYapılcak birşey yok gelmeseler, gelmesinler gelin hanım dert etmemiş demek ki salonun boş olması onu rahatsız etmez olduğu kadar.
He tamam o zaman kimse gelmez zaten aklı olan gelmez kusura bakmayın ama durum vahim çünkü, vakalar azalıcağına yükseliyor gelinin de işine gelirmiş kimsenin gelmemesi, salonun boş olmasını şuan sadece siz dert ediyorsunuz.Onun umrumda olmasa yapmazdi
Ailem de çok uğraştı yapmayalım yazın olsun dedik ama maalesef olsun bitsin derdinde. Kimsenin gelmemesi işime gelir dedi
Aynen ben dert ediyorum sadece tek erkek kardeşim var canım ciğerimHe tamam o zaman kimse gelmez zaten aklı olan gelmez kusura bakmayın ama durum vahim çünkü, vakalar azalıcağına yükseliyor gelinin de işine gelirmiş kimsenin gelmemesi, salonun boş olmasını şuan sadece siz dert ediyorsunuz.
Haklsnz100 kisi bile gelmez, gelmemeli de.
Sizin korkunuzu anlamadım size ne ki. Düğünü direten gelin değil mi o düşünsün.Ben zaten düğünü gereksiz buluyordum .Birileri sevişecek diye oynayıp zıplamak anlamsız geliyor hele şu son iki yıldır gereksizden öte sinir bozucu ve cahilce buluyorum .Çok samimiyim kardeşim düğün yapsa gitmem şu salgında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?