- 7 Mayıs 2017
- 2.052
- 2.589
- 133
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Aa evet bunu bende okumustum. Cok kotu yanerde okudum bilmiyorum, düğün yapmak için ısrar eden kız tarafı yüzünden damadın babası vefat etmişti korona olup. o gelinin -tabii olduysa- vicdan azabını damadın pişmanlığını düşünemiyorum.
umarım coronaya duyarlıdır tanıdıklarınız da gelmezlerElbette değil kazasız belasız koronasiz hayırlısı ile dua ediyorum ayrıca kardeşimin düğünü benim olsa asla yapmam ertelerm Gelinimiz laf dinlemedi ertelemedi
Açıkçası market kasasinda 1 metre mesafe arayla durmayi bile bilmeyen, uyardiginda üstüne azar yedigin ya da haftasonu bile her yerin kalabalik oldugu bir toplumda düğünlerin kurallara uyularak yapılacağına inanmiyorum. Ben 1 yılı geçkin evdeyim ki evde durmayi seven biri olmama ragmen artik bunaldim, millet az sabretse virus bitse de biz de normale dönsek! Ben düğün nişan gibi ic ice olunan yerleri normalde de sevmezdim bu süreçte daha da soguk bakıyorum. Evimin arka tarafinda dugun salonu var, yasaklarda bile insanlar halayli dugun yaptilar o yuzden havalandırmaymış, sosyal mesafeymis bunlara uygulanmayacagi asikar.
Bence erteleyin, erteleyemiyorsaniz da insanlar gelmedi diye gönül koymayın, kimseyi de gelsin diye zorlamayin.
Mutluluklar...
sizin durumunuz ne oldu esinizle? en son ailenizin yanina gitmistiniz cocuklaBizimde canımız tehlikede annem dha önce oldu yine olursa ne olacak gelin hanım birde okumuş kardeşime dedim adım görümce olacak ben annem babam gitmese olmayacak gitsek canımız tehlikede bu kadar da olmamalı
Bence bekledıgınızden de fazla kişi gelıcek .Baksana ınsanlar korona fln dınlemıo .Kırkızıya döndü her taraf yıneKızlar yakın zamanda düğünümüz var korona zamanı nasıl olacak nasıl edecez kimse gelmez haklı da.. Kimseye birşey diyemeyiz ama biz geçen sene salon günü alırken mart başında bitecek diyorlardı
Ya düğün bom boş olursa ya o 100 kişi bile gelmezse çok üzgünüm
Kimsenin vebaline girmek istemem elbette ama düğün kardeşimin Gelinimiz laf dinledi olsun aradan çıksın dedi
Salon 700 kişilik 100 kişi gelse arada 7 masa Aralık olacak salon 10 dk da bir havalacakmis
Eşim geldi döndüm eve teşekkürler düşünüp sorduğunuz içinsizin durumunuz ne oldu esinizle? en son ailenizin yanina gitmistiniz cocukla
nasil duzeldi peki? esiniz acmiyordu telefonlariniziEşim geldi döndüm eve teşekkürler düşünüp sorduğunuz için
Ben yemin etmiştim aramayacagm diyenasil duzeldi peki? esiniz acmiyordu telefonlarinizi
hastalık var evet ama düğün bir kez yapılıyor sizde gelinin gönlünü yapın küçük bir yer tutun kendi aranızda eğleninKızlar yakın zamanda düğünümüz var korona zamanı nasıl olacak nasıl edecez kimse gelmez haklı da.. Kimseye birşey diyemeyiz ama biz geçen sene salon günü alırken mart başında bitecek diyorlardı
Kimsenin vebaline girmek istemem elbette ama düğün kardeşimin Gelinimiz laf dinledi olsun aradan çıksın dedi
Salon 700 kişilik 100 kişi gelse arada 7 masa Aralık olacak salon 10 dk da bir havalacakmis
Düzenleme = hafta sonu yasak geldi bu defa inatla hafta içi olacak diyorlar millet hiç gelemez herkes çalışıyor onuda geçtim sağlığımız tehlikede annem babam ben yapmayın dedik adım görümce olacak ama canımız söz konusu kötü olan biz olduk
Valla dalga geçiyorsunuz heralde diye düşünüyorum. Biz kapımızın önüne çıkmıyoruz, ailemizle görüşmüyoruz, o halde covid atlattık siz düğün diyorsunuz hala pes doğrusu. Martta biter dediler diyosunuzya; işte sizin gibi düğün dernek yapıp, fellik fellik gezenler yüzünden bitmedi bu hastalık.Kızlar yakın zamanda düğünümüz var korona zamanı nasıl olacak nasıl edecez kimse gelmez haklı da.. Kimseye birşey diyemeyiz ama biz geçen sene salon günü alırken mart başında bitecek diyorlardı
Düzenleme = hafta sonu yasak geldi bu defa inatla hafta içi olacak diyorlar millet hiç gelemez herkes çalışıyor onuda geçtim sağlığımız tehlikede annem babam ben yapmayın dedik adım görümce olacak ama canımız söz konusu kötü olan biz olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?