- Konu Sahibi Dilara55333
-
En azından 2 ay daha bekleseler kir düğünü açık havada tehlike daha az olur 1 saat içinde takı takar milletKızlar yakın zamanda düğünümüz var korona zamanı nasıl olacak nasıl edecez kimse gelmez haklı da.. Kimseye birşey diyemeyiz ama biz geçen sene salon günü alırken mart başında bitecek diyorlardı
Ya düğün bom boş olursa ya o 100 kişi bile gelmezse çok üzgünüm
Kimsenin vebaline girmek istemem elbette ama düğün kardeşimin Gelinimiz laf dinledi olsun aradan çıksın dedi
Salon 700 kişilik 100 kişi gelse arada 7 masa Aralık olacak salon 10 dk da bir havalacakmis
Keşke ama laf dinlemediler ancak yasak gelirse iptal olacakEn azından 2 ay daha bekleseler kir düğünü açık havada tehlike daha az olur 1 saat içinde takı takar millet
2020 Ocak ayından beri annemizi babamızı göremiyoruz. Uzak şehirde oturuyorlar ve hem onlar hem de eşim risk grubunda. Eşim ben onları göremeden ölürlerse çok üzülürüm diyor. Bu kadar umursamazca ve bencilce davranan insanların hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.Yalniz kimse net bir bitis zamani vermemisti koronayla ilgili. Siz baya baya oyle istemissiniz ve gun almissiniz. Bir de salon dugunu diyorsunuz, insallah kimse gelmez de korona banyosuna donmez iso kadar insanin ve ailesinin vebalini alacaksiniz ama sizin derdiniz bombos dugun salonu mu? Sizin gibiler yuzunden bizim gibi kurallara uyan insanlar evlerinden cikamiyor aylrdir haberiniz var mi?
Benim düğünüm değil bende şimdi olsun istemiyorum gelin tutturdu illa olacak diye2020 Ocak ayından beri annemizi babamızı göremiyoruz. Uzak şehirde oturuyorlar ve hem onlar hem de eşim risk grubunda. Eşim ben onları göremeden ölürlerse çok üzülürüm diyor. Bu kadar umursamazca ve bencilce davranan insanların hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.
Biz eşimle evlenirken ne pandemi vardı ne bir şey biz yine de düğün istemedik, aile içinde 13 kişi toplandık, nikah kıyıldı ve kutladık. Ama milletin düğün merakı her şeyden önemli. Aslında en büyük risk altında olanlar da damat ve gelinin kendileri, ve ardından düğün sahipleri ama kendi sağlığının ve sevdiklerinin sağlığından daha önemli olunca düğün yapmak, davetlilerin sağlığının ne önemli var yeter ki altın taksınlar.
MArt başında bitecek dediklerine inanıp düğün günümü aldınız?Kızlar yakın zamanda düğünümüz var korona zamanı nasıl olacak nasıl edecez kimse gelmez haklı da.. Kimseye birşey diyemeyiz ama biz geçen sene salon günü alırken mart başında bitecek diyorlardı
Kimsenin vebaline girmek istemem elbette ama düğün kardeşimin Gelinimiz laf dinledi olsun aradan çıksın dedi
Salon 700 kişilik 100 kişi gelse arada 7 masa Aralık olacak salon 10 dk da bir havalacakmis
En azından yaza erteleseydiniz. Tam vakaların tavan yaptığı zamanda ne düğünü. Ben olsam ben de gitmem şu zamanda kesinlikle.Kızlar yakın zamanda düğünümüz var korona zamanı nasıl olacak nasıl edecez kimse gelmez haklı da.. Kimseye birşey diyemeyiz ama biz geçen sene salon günü alırken mart başında bitecek diyorlardı
Yahu düğün senin değil , sen niye dertleniyorsun . Az da gelse çokta gelse düğün sizin değil .Çok dedik çok annemi babamı dinlemedi kız tarafı.. Bizde korkuyoruz hemde çok
Kızlar yakın zamanda düğünümüz var korona zamanı nasıl olacak nasıl edecez kimse gelmez haklı da.. Kimseye birşey diyemeyiz ama biz geçen sene salon günü alırken mart başında bitecek diyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?