beklediğimden değil demişsin ama beklemek en doğal hakkın , o takıların hepsi size ait ki herşeyide siz almışsınız ,
ve o zarfın içindekileri de size vermemeleri çok büyük ayıp bence ,
bizde düğünümüz kendimiz yaptık takıların hepsi de bize aitti, ayrı zarfta gelenleri de kv + kp hep bu da şundan diyip düğünde taktı , düğün sonrası evlerine gelenlerin getirdiği takıdan borcama kadar hepsini gösterdi hatta kimisine ihtiyacım yok diyip almadım bile ama usulen de olsa söylemesi vermesi gerekiyordu
O düğünde gelen eşyaları bana da çıkardı istedıgını al dıye. Ama bırkaç kerede şöyle dedı normalde bu tabak canak gelıne degıl aıleye getırılıyor ama ben oyle yapmam sana verırım falan. Yanı bızde oyle degıl bızde onların hepsı gelıne gelır aslında da o oyle yapınca almakta gelmemıstı ıcımden de bellı edemedım dusuncemı bır ıkı aldım işte. Ama ufak bır ıkı olaydan sunu da anladım guzel esyaları kendı kızına ayrımış olabılır bana gostermemıs olabılır dıye dusundum tabı gunahına gırmek ıstemem ama. ne bıleyım bunu dusundurcek ufak ayrıntılar yakaladım kendımce yanı. Yıne de dunya malı gozum yok haksa kendı bılır degılse de zaten helaldır. Allah helal nasıp etsın ömur boyu
acaba uyanıklık edıp bu sekılde verın fılanmı dedıler yakın akrabalara
Halsaz , zarf içinde verenleri önceden uyardıklarını düşünüyorum, böyle yapın diye.
Yoksa zarf içinde takı verildiği nerede görülmüş.
Önceden örgütlendiler muhakkak.
Bizde herşeyimizi kendimiz yaptık, zaten öyle altınların alınması gibi bir durum yoktur hiçbir şekilde.
Kv başka şehirde gelemeyen komşuları, altın vermişler bana versin diye.
Bir süre sonra gittik, baktım benden teşekkür bekliyorlar, kv kıvranıyor.
anladım tabi.
Kim aldıysa o teşekkür etsin dedim valla.
Ev hediyelerini de görümcemin çeyizine koymuş.
Hayrını da görmediler. Ben evleneli 13 sene oldu, kız hala bekar.
Kittyy, bende aynı şeyle karşışaltım eşimin tarafından elden verenler, beni gördüklerinde gelemedik kusura bakmayın
takımızı gönderdik dediler, bende hiiiçç ses etmedim, elime ulaşmadıki teşekkür edeyim. Sessiz kalınca bana ulaşmadığını anlamışlardır sanırım.
Görümcene senin çeyizler yaramamış :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?