Düğünde doğum günü sürprizim ne olmalı ?

SirriEyvan

Aşkimiz 4 kişilik
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
8.544
8.175
248
Selamun aleyküm kk kızlarııı :)

Yaklaşık bir buçuk ay sonra düğünüm var , nişanlımın doğum gününde nikahlı düğün yapma kararı aldık... ona hatırda kalacak olan çok güzel , çok masraflı olmayacak bir doğum günü sürprizi yapmak istiyorum... biliyorum benimle evleniyor en büyük sürpriz bu zaten ama :23:
İnşaAllah böyle bir fikrim var , önerilerinizi bekliyoruum :16:

Yaklaşık bir buçuk ay sonra düğünüm var , nişanlımın doğum gününde nikahlı düğün yapma kararı aldık... ona hatırda kalacak olan çok güzel , çok masraflı olmayacak bir doğum günü sürprizi yapmak istiyorum... biliyorum benimle evleniyor en büyük sürpriz bu zaten ama :23:

tatlım detay ver düğün nasıl olacak :nazar::nazar:

Şimcik bizim düğünümüz programlı olacak , şarkı söyleyemem onu kınada düşünüyorum tabii yapabilirsem nasipse :15:

Düğünümüz programlı oluyor bizim , kurani kerim , ufak sohbet ve nikah inşaAllah , ona göre bir şey sıkıştırmam gerekiyor araya :27:

eğer istersen şöyle bişey söyle canım ben çok seviyorum şahsen sözlerini :
[video=youtube;mHpTdsBbYRM]http://www.youtube.com/watch?v=mHpTdsBbYRM[/video]

eğer istersen şöyle bişey söyle canım ben çok seviyorum şahsen sözlerini :
[video=youtube;mHpTdsBbYRM]http://www.youtube.com/watch?v=mHpTdsBbYRM[/video]
Sağ ol kuzucum bende seviyorum bunu ama böyle bir şey günün anlam ve önemine pek uymuyor , yine de çok sağ ol , var mı başka hoş olabilecek bir süpriz aklına gelen :16:

Sağ ol kuzucum bende seviyorum bunu ama böyle bir şey günün anlam ve önemine pek uymuyor , yine de çok sağ ol , var mı başka hoş olabilecek bir süpriz aklına gelen :16:

biz seninle iyi anlaşıcaz bak hissediyorum inşAllah :nazar::nazar:

valla canım bayan erkek karışık olacaksa bişey söyleme bence zaten :44::44:

bir flört dönemi olduysa güzel bir slayt yapabilirsin şarkınızı koyup :16::16:

nikah olunca birden ortaya atla dans etmeye başla :52::52::52::52::52:

kuzum yaa,ben aslında varım böyle şeylerde ama aklıma gelmiyoki şu an:26: bende heyecan yaptım he:29:

aklıma gelince mutlaka yazıcam canım:16:

biz seninle iyi anlaşıcaz bak hissediyorum inşAllah :nazar::nazar:

valla canım bayan erkek karışık olacaksa bişey söyleme bence zaten :44::44:

bir flört dönemi olduysa güzel bir slayt yapabilirsin şarkınızı koyup :16::16:

nikah olunca birden ortaya atla dans etmeye başla :52::52::52::52::52:

Ay tesettürlü bir gelin çıkmış dans ediyor , pek bi komik göründü hayal edince
:1::1::1:

söyleyemem zaten ben karışık ortamda yapamam onu , eğer nişanlımla kınada dans edebilirsek ona şarkı söylemeyi planlıyorum :32:

Ama düğüne bir süpriz lazııım , slayt hoş bir fikir , 8 sene görüştük lakin babamın önüne bunların hatırası olan fotolarla slayt yapamam , linç eder beni :9::9::9:

ben olsam bilmiyorum ama herhalde daha önceden bir video çeker onu sevenlerin dileklerini videolardım yada pankart açtırrdım bilemedim ki doğum günü ve düğün akla direk bunlar geliyor

nikah kıyıldıktan sonra bir slayt girer ve onu sevenlerin sözleri , yada ufacık notlar her yere seni seviyorum yazıp fotoğraf tutarsın değişik açılardan bilemiyorum aklıma bunlar geliyor

Ay tesettürlü bir gelin çıkmış dans ediyor , pek bi komik göründü hayal edince
:1::1::1:

söyleyemem zaten ben karışık ortamda yapamam onu , eğer nişanlımla kınada dans edebilirsek ona şarkı söylemeyi planlıyorum :32:

Ama düğüne bir süpriz lazııım , slayt hoş bir fikir , 8 sene görüştük lakin babamın önüne bunların hatırası olan fotolarla slayt yapamam , linç eder beni :9::9::9:

tamam o zaman görevimiz the damat::51::51:

dans ederken güzel sesinle kulağına doğru şarkınızı söyleyebilirsin aslında çok romantik olur ve gelinliğini paylaşırmısın tatlım merak ettim de :17::17:

enişte bay zaten en büyük hediyesini almış olacak inşAllah da değişik bir sürpriz iyi olursu gerçekten acaba ne yapsan :44::44:

ben olsam bilmiyorum ama herhalde daha önceden bir video çeker onu sevenlerin dileklerini videolardım yada pankart açtırrdım bilemedim ki doğum günü ve düğün akla direk bunlar geliyor

nikah kıyıldıktan sonra bir slayt girer ve onu sevenlerin sözleri , yada ufacık notlar her yere seni seviyorum yazıp fotoğraf tutarsın değişik açılardan bilemiyorum aklıma bunlar geliyor

Güzel fikir gizcim , değerlendirmede inşaAllah
:51::16:

tamam o zaman görevimiz the damat::51::51:

dans ederken güzel sesinle kulağına doğru şarkınızı söyleyebilirsin aslında çok romantik olur ve gelinliğini paylaşırmısın tatlım merak ettim de :17::17:

enişte bay zaten en büyük hediyesini almış olacak inşAllah da değişik bir sürpriz iyi olursu gerçekten acaba ne yapsan :44::44:
ıKınada o dediğinden yapmayı planluyorum , nasip artık :9:

Gelinliğimi nasip olursa haftaya alıyorum , alırsam paylaşırım inşaAlllaah :16:

Evet canım en büyük hediyesini alacak , daha ne olsun aslında :30:

Üstünde fotoğrafınızın olduğu küçük bir pastayı bir kuryeye ver.Tam o saatte gelsin.Tabi herkes aa noluyo nedir bu derken eşin açar paketi sende arkadaşlarını ve müzisyeni ayarla önceden tam o anda mutlu yıllar çalsın :) Kurye işi olmazsa onun tanımadığı bir erkek arkadaşınıza söyleyin...Pasta yerine güzel bir hediyede olabilir...

Üstünde fotoğrafınızın olduğu küçük bir pastayı bir kuryeye ver.Tam o saatte gelsin.Tabi herkes aa noluyo nedir bu derken eşin açar paketi sende arkadaşlarını ve müzisyeni ayarla önceden tam o anda mutlu yıllar çalsın :) Kurye işi olmazsa onun tanımadığı bir erkek arkadaşınıza söyleyin...Pasta yerine güzel bir hediyede olabilir...

Sevdim fotoğraflı pasta olayını
:16:

Nişan fotomuzdan sevdiğim resimler var, bir tanesini koyabilirim evet , ama hangi anda olmalı sence , nikahtan hemen sonra mı ... çünkü sohbet arasında da saçma olur gibi :44:

Sevdim fotoğraflı pasta olayını
:16:

Nişan fotomuzdan sevdiğim resimler var, bir tanesini koyabilirim evet , ama hangi anda olmalı sence , nikahtan hemen sonra mı ... çünkü sohbet arasında da saçma olur gibi :44:

Evet nikahtan hemen sonra siz tam saati bildirin veya pastacıya söyleyin onlarda getirir kuytuda beklesin tam nikaha evet denilirken paket gelsin.Bana yapılsa acayip sevinir ve gururlanırdım :)

Back
X