kızlar düğünde pasta yerine ne gibi farklı şeyler ikram edebiliriz maliyetide eşdeğer olacak şekilde tabi :)
bi arkadaştan dondurma ikram edilmesini duydum
fikirlerinizi bekliyorum dondurmayı nasıl ve neyle ikram edelim sizce?
nerden sipariş verilir ondada fikrim yok
lütfen yardım?
Bende nişanımda dondurma ikram etmiştim.Salonda yaptığım için nişan alternatif olarak pasta yerine küçük tek kişilik kutularda dondurma ikram edilebileceğini söyledi.Zaten salona gelne pasta maket pastaymış.Bende değişiklik olsun diye dondırma dedim ama dondurma bayattı:))
yazın yemekli düğünlerde genelde dondurma ikram ediyolar zaten :) yani son zamanlarda kime gittiysem öyleydi :icecream: en son geçen hafta bi akrabamızın nişanındada tabakta bir dilim dondurma üzerinde çikolata sosu geldi.. sanırım anlaştığın yerle alakalıdır oraya söylüyosundur
merhaba..düğün ya da nişan davetlerinde son zamanlarda yaygınlaşan özel tasarım gelin-damat kurabiyeleri ikram edebilirsiniz. saydam kutularda kurdelalarla süslenen gelin ve damadın isimleriyle sunum yapılan kurabiyeler konuklarınız içinde sürpriz olacaktır
Benim hayalim çikolata fondusu ikram etmektir. Önce salona kocaman bir fondu gelir, gelinle damat ondan birbirilerine yedirirler, sonra küçük kaplarda çilek ve muz eşliğinde davetlilere ikram edilir. Belki de çikolatayı çok sevdiğim için hayalim böyle:)
Puf puf ben bu dedigini yapacagım dugunumde zaten:) Bircok yer var bunu yapan. Kokteyllerde daha cok kiralama yapıyorlar. Pasta yerine de gelin ve damat birbirine yedirdikten sonra gorevli ufak plastik /cam kaplara meyveleri koyup üzerine cikolata koyup dagıtıyor. Bildigin fondu alet edevatı (kap- altında mum) olmuyor tabi ama bu şekilde en azından hayalini gercekleştirmiş oluyorsun:) Hayalde kalmayacak yani:) Istedigin zaman soyle sana siteleri atıyım.
Geçen yıl kuzenim evlendi.
Yaz sıcağında 3 kat şeklinde hazırlanmış karpuz sunuldu pasta niyetine (damadın fikriydi kaydirigubbakcemile3 )
"Daha karpuz keseceydik" tarzında hoş bir anı oldu ve sıcakta çok iyi gelmişti kaydirigubbakcemile5