düğünde takı meselesi

eğer evleneceğiniz adamın temiz ahlakından ve dürüstlüğünden sevgisinden şüpheniz yoksa altın maltın da şimdilik olmasa da sağlık olsun... allah huzur versin. ne evlilikler var kilolarca altın takılan ama huzurlu olmayan....... zaten bu düğündür altın takmadır hepsi elaleme gösteriş için değil mi?? kültürümüz belki tamam ama.. imkan yoksa kafanıza takmayın.... evlendikten sonra zamanla köşeye atarsınız altın yada birikim..... ama kendi birikiminden fazla bahsetme.. birşeyler otursun sonra paylaş... gerçekten fakir bir aileyse ne yapabilirler ki.. bende çırağanda düğün yapmak isterim:) insan isteklerinin sınırı yok... .. dediğim gibi herkes borçla bazı sıkıntılara girerek evleniyor.... sen ona güveniyorsan eminsen dünya malını dert etme.. ama ailesine karşı saygılı bir mesafen olsun laubali olma...

Gelinlik bazanın altında sararıyo gidiyo. Valla ben kiralamak istedim onlar satın aldı. Nereye tıkıştırıcam diye düşünür oldum.

Siz zaten baştan herşeye olur demişsiniz.Şimdi birden bana set alsınlar derseniz o iş olmaz kendinizi üzersiniz. Bide bazen gerçekten para yoksa yoktur, durumları yoksa nerde 250 tl biriktiricekte alacak. Zaten alamam demişler. Siz zorla aldırsanızda hayrını göremezsiniz. Eşinizle aranızda sorun yoksa takmayın derim.

Yazık ama durumları yoksa nasıl takacaklar? Böyle şeyler için borçlanılmasını hiç doğru bulmuyorum.

Ama sen sen ol eşinden mihrini iste, asıl o senin hakkın, şimdi elinde yoksa bile ilerde yavaş yavaş birikim şeklinde yerine koyar.

her şeyin hayırlısı olsun tabi ama ,bence her şeyi nişanlınla hallet ailesini karıştırma durumu yoksa tamam alamıyolardır ama eşin sana ilerde durumu düzelince alır hediye eder

hadı bende sana cok daha farklı bısey soleyımde aklında bulunsun elbettekı haklısın sen kendı basına kendı paranla herseyı yapıp etdıkden sonrası kocaya ne hacet bu konuda senle aynı fıkırım ama ısteklerınınde farkındayımda senın altın ısteyısın cokda para goz bı ınsa oldugunu gostermez bence haklısın mademkı herseyden vazgectın barım bı ıstedıgın olsun bu konuda haklısın ama gercekde sukı guzelım sen durmlarının olmayısından bahsetmıssın basına sole bı ısde gelebılır sana dugun dernek yaparlar ıstedıgın altınlarıda ya emaneten alıp sana gostermelı takarlar yada dugunun ertesı gununde hopppp dıye elınden alıverırler bu konuda ısrarcı olurken bı gun elınden gıdecegının ıhtımalınıde goz onunde bulundur derım benım kayınpederım durumları cok cok ıyı olmasına ragmen hem nısanda hemde dugunde elımızden aldı herseyımı kucuk altınıma kadar aman dıkkat derım ha bıde son durum nedır merak ettımde cevaplarsan sevınırım sımdıden mutluluklar dılerım ıns hersey gonlunce olur

Annende babanda nur içinde yatsınlar.Evlilik hazırlıkları sırasında kız tarafı bişey istemeyince erkek tarafı iyice cılkını çıkarıyo anlaşılan.Bence herşeye tmam deyipde evlilik hayallerinizden neden vazgeçiyosunuzki.Çok bişey istememişsin zaten onuda alsınlar.Düğün yapmıyolarsada bence güzel bi kına gecesi iste madem ikinizde çalışıyosunuz.Evlenince ortak ödeyeceksiniz nasıl olsa borçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…