merhaba kızlar;
diğer konularımdan bilenler bilir nişanlımın ailesinin pek durumu yok ben bunu bile bile nişanlandım. şuan evlilik hazırlıkları aşamasındayız eşya alımları gelinlik falan filan konuları sürekli gündemimizde ben herşeyimin en güzel şekilde olmasını istiyorum ama maddi açıdan sıkıntıda olduğumuz için herşeyin ucuz yollu olmasınada dikkat ediyorum. aklım başka eşyalarda kalsada yine kesemize göre eşya bakıyoruz (nişanlımla ortak alacaz herşeyimizi) gelinlik istemedim kiralarız yada birinden ödünç alırım dedim düğün çok istememe rağmen sadece nikaha da evet dedim şimdi ee derdin ne diyeceksiniz derdim şu ben herşeyin en ucuzuna kaçarken aman onlara çok masraf yaptırmayayım diye uğraşırken onların sadece takı almasını istedim düğünde adettendir geline set takılır diye ama yapamıyacaklarını söylüyolar aylık 250 tl bile kenara atsalar bir tane set alınabilir oysaki ama yetmiyo ki arttıralım diyorlar bedavaya gelin alıyorlar anlayacağınız benim birikimim var hatta herşeyimi alacak kadar ama herşeyi ben yapacak olduktan sonra bir kocaya neden ihtiyacım olsun ki. kızlar bana akıl verin bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum bazen bunları düşünürken kendimden tiksiniyorum hayır para göz değilim ben sadece bazı şeyler usulüne göre olsun istiyorum annem babamda yokki beni savunsunlar ilerde bu insanlar durumumuzu biliyordun gelmeseydin diyecekler diye korkuyorum sizce bir bilezik yeter mi yoksa set alınması gerekiyormu lütfen yorumlarınızı esirgemeyin....