Düğünde Takı takılmadı ?

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.497
63
41
Merhaba arkadaşlar , gecen hafta kuzenim evlendi kardeşimden ayırmadığım çok Sevdiğim biriydi. Sorun şu ki evlenfiği kişinin annesi babası hayatta değil bir kızkardeşi var sadece kuzenim Çalışıyor eşi de özel bir işte Çalışıyor memur değil yani nişanlısının ailesi olmadığı için evi düğünü gelinliği vs Herşeyi kendi yaptı bir annesi babası hayatta olmadığı için kuzenime Bilezik vs takılmadı eşi yüz görümlüğü olarak tektaş beştaş falan almış ama onlar dışında düğünde para falan takmış gelenler sadece onların ailesinden görümcesi altın bi kolye taktı o kadar neyse gelelim asıl soruna bu kuzenim şimdi diper evlenen gelinlerin kolunda bilezikler görünce kendisinin değersiz olduğunu düşünüyormuş bana neden yapılmadı diye ağlıyor ne desem teselli edemiyorum siz ne dersiniz ?

Evlenmeden görüşülüp karara bağlanmamış mı ne kadar altın takılacağı?
Niye ağlıyor?
Demek ki o bu kadarına razı gelmiş ki şu an evli...
Razı gelmese şimdi evli mi olur?

O parıl parıl şangırdayan altın bilezikleri, setleri düğünden sonra hemen satmaya çalışan bir tek ben miyim acaba?
Bir kere koluma takmadım eşimin ailesinin hediyelerini ve gerçekten de sattım!
Eşimin aldığı mücevherleri saklıyorum, takıyorum yalnızca.
Ne güzel kuzeninize eşi hediye yapmış, daha ne?
Koluna sıra sıra bilezik takıp ne yapacak acaba yıl olmuş 2017, altın bilezik mi kaldı bizim jenerasyonda ya!
Çok dert ediyorsa bijuterilerde alası var vallahi, burmalar hasırlar falan.
Alsın taksın.

Amaaaan... Bilezikle değer ölçülseydiiii bu ülkede çoğu yeni gelin değersizdi... Bak ben 4 bilezik 1 takı setine gelin gittim.. Kendimi değersiz hissetmedim.. Eşim ve ailesi bana bunu hiç hissettirmediler.. Kayınpederim de kayınvalidem de evlatları gibi severler beni.. Benim özzzz babamın yapmadığını benim kp yapmıştır.. Değer böyle maddi şeylerle ölçülmez.. 20 bileziği olabilirdi ama onun ruhuna kişiliğine değer vermeyebilirlerdi..Evliliğine baksın.. Yeni evli tadını çıkarsın...

Bence alınan bilezikler değerle değil de gelin ailesinin cazgırlık etmesiyle orantılı... Sonuçta ailesi de yokmuş adamın, bence üzülmesin erkek ailesi vermiyor mu genelde bilezik set vesaire, çocuğun ailesi yokmuş zaten...

Evlenmeden görüşülüp karara bağlanmamış mı ne kadar altın takılacağı?
Niye ağlıyor?
Demek ki o bu kadarına razı gelmiş ki şu an evli...
Razı gelmese şimdi evli mi olur?
Yok hiç görüşülmemiş sadece sana yüz görümlüğü takacağım Demiş o kadar

Back
X