Demi buda aklıma geldi sıcağı sıcağına almak vardı o zaman yeni gelin olunca ses çıkarmak istemedim3 sene gecmis kotu degilde komik duruma dusersiniz kimse sizi ciddiye almaz
Zekice. Ama arkada duracak koca lazım. Konudaki koca o izlenimi vermedi.Ne diye aliyolar ya?yeni evlenene yardm edeckleri yerde bi de ne koparsak kâr mantigi..o degerde borc alin ama vermeyin :) sorarsa ona sayarsn dersnz :)
Onuda soyledim madem bizimkilere de verelim dedim yok anca alırız bizimkilerdenBen olsam kendi anneme yoklatırdım derdim anne borç iste benden sonra diyelim bir bileziğim var veririm anneme saklaması için ama eşim filan borç aldı bilir illaki konusunu açar o zaman derim sen önce çeyreklerden haber ver sonra bileziğe gelelim diye.
O hayatta söylemezSöyleyecekseniz siz değil eşiniz söylesin.
Belli ki vermeyecek.Merhaba arkadaşlar düğünde eşime takılan 4 tane çeyreği kv dem aldı sözde verecekti 3 yıl geçti hala ses yok sizce laf arasında söylemelimiyim suçlu duruma düşer miyim borcumuz olmasa dert etmeyeceğim ama ister istemez düşünüyorum eşime kalsa hiç almayacak zaten çeyreğin lafını mı edeceğiz diyo aynı şeyi brnim ailem yapsa sorun çıkardı
Çooook gec kalmışsın istemek için canımMerhaba arkadaşlar düğünde eşime takılan 4 tane çeyreği kv dem aldı sözde verecekti 3 yıl geçti hala ses yok sizce laf arasında söylemelimiyim suçlu duruma düşer miyim borcumuz olmasa dert etmeyeceğim ama ister istemez düşünüyorum eşime kalsa hiç almayacak zaten çeyreğin lafını mı edeceğiz diyo aynı şeyi brnim ailem yapsa sorun çıkardı
Kayınvalide aldığı altını geri vermez canımMerhaba arkadaşlar düğünde eşime takılan 4 tane çeyreği kv dem aldı sözde verecekti 3 yıl geçti hala ses yok sizce laf arasında söylemelimiyim suçlu duruma düşer miyim borcumuz olmasa dert etmeyeceğim ama ister istemez düşünüyorum eşime kalsa hiç almayacak zaten çeyreğin lafını mı edeceğiz diyo aynı şeyi brnim ailem yapsa sorun çıkardı
4 bilezik olsa isterdim ama 4 çeyrek istemem ben.. Eşiniz gibi düşünüyorum boşuna gündeme getirmeye gerek bile yok bence. Ama siz bilirsiniz sizinmiş sonuçta vereceğim diye almış..Merhaba arkadaşlar düğünde eşime takılan 4 tane çeyreği kv dem aldı sözde verecekti 3 yıl geçti hala ses yok sizce laf arasında söylemelimiyim suçlu duruma düşer miyim borcumuz olmasa dert etmeyeceğim ama ister istemez düşünüyorum eşime kalsa hiç almayacak zaten çeyreğin lafını mı edeceğiz diyo aynı şeyi brnim ailem yapsa sorun çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?