Ahh canım 4 çeyrek neki benim düğünden hemen sonraki gün 83 çeyrek bide takılan paraları hep alıp arabalarinin modelini yükselttiler neymiş geri onlar takıyormuş millete hhaklariymis dugunude eşim yaptı o smn maddi durumu baya iyiydi neyse benim tarafımın taktiği takiyida aldılar tabi ben sonradan söyledim siz biz takıyoruz deyip aldınız ama bnim ailemin takısını almaya hakkınız yok diye sonra kp sürat aşarak yaptı verdi geri çeyrekleri ama bnim tarafın taktiği parayı gene vermedi ses etmedim onların seviyesine düşmemek içinMerhaba arkadaşlar düğünde eşime takılan 4 tane çeyreği kv dem aldı sözde verecekti 3 yıl geçti hala ses yok sizce laf arasında söylemelimiyim suçlu duruma düşer miyim borcumuz olmasa dert etmeyeceğim ama ister istemez düşünüyorum eşime kalsa hiç almayacak zaten çeyreğin lafını mı edeceğiz diyo aynı şeyi brnim ailem yapsa sorun çıkardı
Merhaba arkadaşlar düğünde eşime takılan 4 tane çeyreği kv dem aldı sözde verecekti 3 yıl geçti hala ses yok sizce laf arasında söylemelimiyim suçlu duruma düşer miyim borcumuz olmasa dert etmeyeceğim ama ister istemez düşünüyorum eşime kalsa hiç almayacak zaten çeyreğin lafını mı edeceğiz diyo aynı şeyi brnim ailem yapsa sorun çıkardı
Hiçbir geçerli sebebi yoktu söylemedi bile ben sonradan farkettim ama hakkımı da helal etmem düğünü de eşim yapmıştı çok zorluklar çektik balayına bile gitmedik borç var diyeAy inanamiyorum ya dugunde takilan gelinin hakkidir bence zaten cogu zaman kadinlarin gordugu gorecegi o kadar oluyor hayatlarinda bari ona dokunmasinlar be.
Bu arada merak ettim kv niz neden 4 ceyrek aldi sizden gecerli bi sebebi varmiydi yani?
Siz çıkarırsınız, eminim.Şahsen ben büyük kavga çıkardım ve vermedim yoksaaaaa altının falan kalmazdı
Toplamda 6 tane takılmıştı4 çeyrek de aileden istenmez ki...
Yani düğünde en az 30 40 tane çeyrek olunca 4 taneden bir şey olmaz diye bakıyor insanlar. Normal zamandaki gibi değerli gelmiyor.
Ha illa laf sokucam dersen de kaynananla konuşurken arkadaşını örnek ver, ne kötü ailesi var 3 çeyrek almışlar da vericez deyip vermemişler vs diye.
40 yıl düşünsem aklıma gelmez yaaaNe diye aliyolar ya?yeni evlenene yardm edeckleri yerde bi de ne koparsak kâr mantigi..o degerde borc alin ama vermeyin :) sorarsa ona sayarsn dersnz :)
Demir tavında dövülür diye bir laf vardır.Merhaba arkadaşlar düğünde eşime takılan 4 tane çeyreği kv dem aldı sözde verecekti 3 yıl geçti hala ses yok sizce laf arasında söylemelimiyim suçlu duruma düşer miyim borcumuz olmasa dert etmeyeceğim ama ister istemez düşünüyorum eşime kalsa hiç almayacak zaten çeyreğin lafını mı edeceğiz diyo aynı şeyi brnim ailem yapsa sorun çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?