- 21 Ocak 2017
- 1.146
- 1.027
- 83
Avukat bilgi verir zaten.Tazminat ve nafakayı nasıl alıcam bilmiyorum. Artık avukatla konuşcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Avukat bilgi verir zaten.Tazminat ve nafakayı nasıl alıcam bilmiyorum. Artık avukatla konuşcam
Hım... Birde Beni tek başıma hiç biyere yollamıyorlar.aynı mahalledeki teyzeme kuzenime bile illa kayınvalidem le gitmek zorundayım. Yeni gelinsin. 2 3 yıl hiç biyere tek başına gidemezsin. Kocandan kaynanandan izin almak zorundasım diyorlar. Bu her hangi bi suç mu. Boşanma davasında bunu da belirtmem benim için artı yönde bi etkisi olur mı
anaaa imam mı kocan...hocaların bu mehir işiMerhaba. Kocamdan boşanmak istiyorum ve bunu ona dile getirdğimde direk kabul edeceğini düşünüyorum. Yani anlaşmalı boşanma olur. Dini nikahımız kıyılırken 125 gr (sadece takılan bilezikler) mehir istemiştim. Tabi ona da karşı çıkmıştı isteme falan diye. Ama ben yine de istedim. Şimdi boşansam o mehri vereceğini sanmıyorum kendisi imam bu arada. Peki ben boşanma davası açsam boşanma sonucu sadece 125 gr değilde takılan tüm bilezikler kolye künye ceyerk altın VS bunları mahkeme bana verir mi.
Bu arada herşeyi banka kasasına koyduk. Kasa onun adına girip alamıyorum. Ama anahtar ve kart bende. Yani ben olmadan gidip alamaz.
imama bak imamaMerhaba. Kocamdan boşanmak istiyorum ve bunu ona dile getirdğimde direk kabul edeceğini düşünüyorum. Yani anlaşmalı boşanma olur. Dini nikahımız kıyılırken 125 gr (sadece takılan bilezikler) mehir istemiştim. Tabi ona da karşı çıkmıştı isteme falan diye. Ama ben yine de istedim. Şimdi boşansam o mehri vereceğini sanmıyorum kendisi imam bu arada. Peki ben boşanma davası açsam boşanma sonucu sadece 125 gr değilde takılan tüm bilezikler kolye künye ceyerk altın VS bunları mahkeme bana verir mi.
Bu arada herşeyi banka kasasına koyduk. Kasa onun adına girip alamıyorum. Ama anahtar ve kart bende. Yani ben olmadan gidip alamaz.
Nasil oldu peki ne yapti ve nicin bosandilaralirsin. gecen gun arkadasimin davasi sonuclandi. hem altinlari aldi. hem 10 bin tl tazminat. 800 de nafaka alacak.
ben bunlari alabilecegini hatta davanin sonuclacagini dusunmuyodum ama hepsi oldu.
adam ruh hastasiydi. kapi disari salmazdi kizi. 1 tl bile vermezdi. anne babasina bile kiz, onsuz gidemezdi.Nasil oldu peki ne yapti ve nicin bosandilar
Bizimde boyle bi durum var şiddet var ve adam hepsini reddediyor sahit olarak sadece bi kisi var o da yalanci sahit tutmus amaaa
adam ruh hastasiydi. kapi disari salmazdi kizi. 1 tl bile vermezdi. anne babasina bile kiz, onsuz gidemezdi.
obsesif teshisi de kondu adama. ilaclarimi icicem cocugumuz olsun aile olalim diyeyalvardi kiza. kiz inandi. korunmayi biraktiklari ay hamile kaldi. bebek bes aylikken anne karninda adam ilaclari birakti
bebegi aldiramaz artik dogurmak zorunda gibi dusundu
dogum yapinca hastane odasinda kizi kizin annesini aglatacak kadar rezil etti hastaneye hepsini
eve donduklerinde evde kavga ettiler bende balkondaydim, kizin annesine babasina aklinaa gelmeyecek kufurle etti. o aksam kiz, adam disari cikar cikmaz aldi bebegini annesine gitti.igne bile almadan. ve asla donmedi.
kufurlerine kavgalarina apartman sahitti. herkes sahitligi kabul etti.
sahitler dinlendiginde adam zaten kaybedecegini gordu. bosanmam diye deliren adam, anlasmali bosanalima geldi. anlastilar. ve anlastiklar an bosandilar..yoksa cok surerdi davalari onlarin.
yalanci sahitleri şip diye anliyorlar merak etmeyin. sorulari oyle bi soruyorlar ki yalani on saniyede anliyorlar. davaniz neden reddedildi sizin?Bizimde boyle bi durum var şiddet var ve adam hepsini reddediyor sahit olarak sadece bi kisi var o da yalanci sahit tutmus amaa
Ne durumdasın acaba bende boşanma aşamasındayımŞuan boşanma aşamasında olan birisi olarak yazıyorum
Altın davasıda açtım
Karşı taraf altınların hepsini aldı
Avukatımın dediği seve seve verecek geriye hepsini
O yüzden çok net söylüyorum içiniz rahat etsin hepsi sizindir
Çekişmeli miydi acabaBen yakın zamansa boşandım canım düğün altınları kadına ait hukuken. Avukattan teyit alıp protokole yazdırdım bu hükmü. Anlaşmalı boşanmada mutlaka protokol yaptır ve mahkemeye öyle başvurun ayrıca altınları üzerine almadan asla imza atma mahkemede.
Belli bir ücret karşılığı kartı Ve anahtarı kaybettim diyip yenisi alıp kasayı boşaltabilirMerhaba. Kocamdan boşanmak istiyorum ve bunu ona dile getirdğimde direk kabul edeceğini düşünüyorum. Yani anlaşmalı boşanma olur. Dini nikahımız kıyılırken 125 gr (sadece takılan bilezikler) mehir istemiştim. Tabi ona da karşı çıkmıştı isteme falan diye. Ama ben yine de istedim. Şimdi boşansam o mehri vereceğini sanmıyorum kendisi imam bu arada. Peki ben boşanma davası açsam boşanma sonucu sadece 125 gr değilde takılan tüm bilezikler kolye künye ceyerk altın VS bunları mahkeme bana verir mi.
Bence de satılan altınları geri almak zor birlikte harcadık diyebilir sonuçta evlilikte edinilen mal nasıl ortaksa borçta ortaktırEmin misiniz buna ? Ben daha hiç satılan altının kanıtlandığını görmedim.
mehir ayrı bir konu düğünde takılan tüm altınlar farklı bir konu. sırf size takılmadı o altınlar. mehir dışındakileri pay etmelisiniz.
Bence de satılan altınları geri almak zor birlikte harcadık diyebilir sonuçta evlilikte edinilen mal nasıl ortaksa borçta ortaktır
Kartı alırken bensiz giremez diye bir sözleşme yaptınız mı?Eğer kasa sözleşmesi sadece eşinizin adına ise kartında yenisini alabilir.Sözleşmede adınız yoksa sizde olmasının hiçbir önemi yok.Avukatla konuştum demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam size söylemedi mi bu durumuPeki giriş kartı olmadan girebilir mi?