- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
Daha öncesi yoksa yeni yeni dolduruluyordur. Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım gönlünüzce olurKimin doldurduğunu bilmiyorum belki de sıkıntı kendindedir bidon olmasın dolmasın ama işte daha yeni görebildim bu yüzünü. Daha önce olmamıştı
Cinsellik olmamasından ötürü boşanma davası açılabilir de iptal açılamaz sanırım. Cinsellik yaşanmamasının bile belli süreleri var yani evlendin 10 gün birlikte olamadınız hopp dava açamıyorsun yeterli bir sebep kabul edilmiyor fakat 5 ay yaşamazsan boşanma sebebi olarak kabul edilir dava açılır.Eğer cinsel birleşme olmamış ise nikah feshedilebilir diye biliyorum ilk 6 ay içinde. Bunu merak ettim ben deLexacommander sen avukattın de mi canım? Yanlış mı biliyorum?
Sizden beklentileri sadece saygıda kusur etmemek olmayabilir. Ben iyi kokular almadım.
Evet bi tane etraflarında kv delisi bi kız var kaynanam canımın yarısı kaynanam çok güzel falan diye yalakalık yapan bıraksan kaynanasyla yatar öyle bi tip. Ona mı özeniyorlar nedir.. asla öyle bi tip olmadım sırf evlendim diye her anımı orda geçirememSinir oluyorum . Neden evleniyorlar ozaman . Evlenmeden once şart kossunlar madem aileme köle olacaksan evlenelim desinler tabi öyle saftirigini bulurlarsa
Şimdi iyi ki diyorsundurBen ayrildim. Dugune az kalmisti,nikah kiyilmisti. Ancak nikah iptali olmamisti bu yuzden normal bosanma davasi actim. Uzun surdu oldukca,Kasimda ayrildik mayista resmi bosanma gerceklesti.
Iyyyy o ne be? Ben de sevmem öyle kendimi zorlamayı. İçimden gelmiyor. Yapamıyorum, kendimi insan üstü zorlamam lazım. Peki siz sevgilinizden bir davranışını düzeltmesini istediniz mi? Tepkisi ne oldu?Evet bi tane etraflarında kv delisi bi kız var kaynanam canımın yarısı kaynanam çok güzel falan diye yalakalık yapan bıraksan kaynanasyla yatar öyle bi tip. Ona mı özeniyorlar nedir.. asla öyle bi tip olmadım sırf evlendim diye her anımı orda geçiremem
Ki ben kendi aileme karşı da öyleyim soğuk bi tipim
Geç oldu ama benim için sorun yok zor olsa da geri kalan hayatımı kurtarmak istiyorum
Aynen oyle. Nikah iptali olmasa da onemli degil buyuk bir yanlistan dondum sonucta. Bunu da yasamam gerekiyormus kader iste. Aradan 9 yil gecti,ben simdiki esimle evleneli 6 yil oluyor.Şimdi iyi ki diyorsundur
İyi ki boşanmışım dimi
Biz direkt kavga ettik açıkçası. Ailesinin 7 ceddine saydırmışım gibi tavır aldı bende eeh bas git dedim daha argo olarakIyyyy o ne be? Ben de sevmem öyle kendimi zorlamayı. İçimden gelmiyor. Yapamıyorum, kendimi insan üstü zorlamam lazım. Peki siz sevgilinizden bir davranışını düzeltmesini istediniz mi? Tepkisi ne oldu?
İlk evliliğimde nikah düğünden önce olmuştu ve düğün öncesi yaşanan olumsuzluklara rağmen göz göre göre evlenmiştim sonuç boşandım. Aklınıza kalbinize yatmıyorsa kesinlikle boşanın.Selam kızlar
Hiç böyle bi konu açacağımı tahmin etmezdim
Kime soracağımı bilemedim kendimi burada buldum
Nikah yapıp düğün olmadan boşanmaya karar veren var mı?
Ya da düğüne çeyrek kala bitiren?
Ya da düğünden hemen sonra ayrılan?
Çok mu zorlayıcı oluyor? Yaşayanlar etraftan gözlemleyenler anlatabilir mi rica etsem?
Benim bu konuya gelme sebebim ise; evlendiğim kişinin ailesine annesine karşı hiçbir şekilde laf iması bile yapmamama rağmen saygıda kusur etmememe rağmen annemi sevmiyorsun diye kafasında senaryo yazması. (Yalaka ağzı laf yapan iltifat eden bi insan değilim sadece içimde art niyet yok saygıda kusur etmem güleryüzlüyümdür) Ama düşündüm de bi ömür böyle geçmez herşeyde konuyu ailemi sevmiyorsuna getiren bir adamla geç de olsa yapamayacağımı anladım..
İmzayı atınca bir şeyler oluyor zaten, bilirim.Kimin doldurduğunu bilmiyorum belki de sıkıntı kendindedir bidon olmasın dolmasın ama işte daha yeni görebildim bu yüzünü. Daha önce olmamıştı
Yani, sizden annesinin ayaklarının altına serilmenizi istiyor ya; sizin de ondan zor birşey yapmasını istediğiniz oldu mu? Olduysa ne tavır aldı?Biz direkt kavga ettik açıkçası. Ailesinin 7 ceddine saydırmışım gibi tavır aldı bende eeh bas git dedim daha argo olarak
İnan hiçbir şey istemedimYani, sizden annesinin ayaklarının altına serilmenizi istiyor ya; sizin de ondan zor birşey yapmasını istediğiniz oldu mu? Olduysa ne tavır aldı?
Pahalıya patlamanız lazımdı kıymete binmeniz için, anladım. Ya para harcatacaksınız ya da şutlayacaksınız.İnan hiçbir şey istemedim
Sana baştan itibaren anlatsam oha ne masrafsız gelinmişsin derler
Nişan oldu nikah oldu saç makyaj kendim yaptım o pahalı çiçeklerden aldırmadım 100 200 tlye. 20 tllik çiçek alıp evde süsledim ve daha bi sürü şey.. istemedim ya kötü gelin oldum işte
Peki o nasıl kanıtlanıyor? Bekaret testi mi yoksa dna mı?Eğer cinsel birleşme olmamış ise nikah feshedilebilir diye biliyorum ilk 6 ay içinde. Bunu merak ettim ben deLexacommander sen avukattın de mi canım? Yanlış mı biliyorum?
Sizden beklentileri sadece saygıda kusur etmemek olmayabilir. Ben iyi kokular almadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?