Düğünden önce boşanan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimin doldurduğunu bilmiyorum belki de sıkıntı kendindedir bidon olmasın dolmasın ama işte daha yeni görebildim bu yüzünü. Daha önce olmamıştı
Daha öncesi yoksa yeni yeni dolduruluyordur. Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım gönlünüzce olur

Eşin böyle dediğine göre senin ailenin bir dediğini 2 etmemesi lazım

Cinsellik olmamasından ötürü boşanma davası açılabilir de iptal açılamaz sanırım. Cinsellik yaşanmamasının bile belli süreleri var yani evlendin 10 gün birlikte olamadınız hopp dava açamıyorsun yeterli bir sebep kabul edilmiyor fakat 5 ay yaşamazsan boşanma sebebi olarak kabul edilir dava açılır.

Sinir oluyorum . Neden evleniyorlar ozaman . Evlenmeden once şart kossunlar madem aileme köle olacaksan evlenelim desinler tabi öyle saftirigini bulurlarsa
Evet bi tane etraflarında kv delisi bi kız var kaynanam canımın yarısı kaynanam çok güzel falan diye yalakalık yapan bıraksan kaynanasyla yatar öyle bi tip. Ona mı özeniyorlar nedir.. asla öyle bi tip olmadım sırf evlendim diye her anımı orda geçiremem
Ki ben kendi aileme karşı da öyleyim soğuk bi tipim
Geç oldu ama benim için sorun yok zor olsa da geri kalan hayatımı kurtarmak istiyorum

Ben ayrildim. Dugune az kalmisti,nikah kiyilmisti. Ancak nikah iptali olmamisti bu yuzden normal bosanma davasi actim. Uzun surdu oldukca,Kasimda ayrildik mayista resmi bosanma gerceklesti.
Şimdi iyi ki diyorsundur
İyi ki boşanmışım dimi

Iyyyy o ne be? Ben de sevmem öyle kendimi zorlamayı. İçimden gelmiyor. Yapamıyorum, kendimi insan üstü zorlamam lazım. Peki siz sevgilinizden bir davranışını düzeltmesini istediniz mi? Tepkisi ne oldu?

Iyyyy o ne be? Ben de sevmem öyle kendimi zorlamayı. İçimden gelmiyor. Yapamıyorum, kendimi insan üstü zorlamam lazım. Peki siz sevgilinizden bir davranışını düzeltmesini istediniz mi? Tepkisi ne oldu?
Biz direkt kavga ettik açıkçası. Ailesinin 7 ceddine saydırmışım gibi tavır aldı bende eeh bas git dedim daha argo olarak

İlk evliliğimde nikah düğünden önce olmuştu ve düğün öncesi yaşanan olumsuzluklara rağmen göz göre göre evlenmiştim sonuç boşandım. Aklınıza kalbinize yatmıyorsa kesinlikle boşanın.

Nikah iptali olmaz büyük ihtimalle.
Ama yürümeyeceğini anladıktan sonra uzatmanın da anlamı yok. Aynı eve girip kavga edip daha çok yıpranmaktansa bu aşamada bitirmeniz daha doğru.
Evlendikten sonra huylar aynen devam ediyor üstelik dip dibe olduğunuz için daha da sizin sinirinizİ zorluyor.

Kimin doldurduğunu bilmiyorum belki de sıkıntı kendindedir bidon olmasın dolmasın ama işte daha yeni görebildim bu yüzünü. Daha önce olmamıştı
İmzayı atınca bir şeyler oluyor zaten, bilirim.
Anasının babasının adını ağzına almayan, eve uğramayan, haftada on günde bir tlfla görüşen erkekler; evlendiği anda ‘ah anacım vah anacım’ deyip günlerini raporluyor hale geliyor.
Ne güzel ki aynı evde yaşamadan gördünüz, bunun sonrası bayağı kötü.
Bol şans diliyorum, zordur eminim ama üzülmeyin.
Şuan yaşadıklarınızın 100 katını yaşayacağınızı garanti ederim.

Nikah salonundan çıktıktan sonra arabada yaşadıkları kavga yüzünden ayrilan biliyorum. Adam biraz zorladi bosanmamak icin ama kiz bosadi, baska sehrede tayin aldi gitti kurtuldu

Biz direkt kavga ettik açıkçası. Ailesinin 7 ceddine saydırmışım gibi tavır aldı bende eeh bas git dedim daha argo olarak
Yani, sizden annesinin ayaklarının altına serilmenizi istiyor ya; sizin de ondan zor birşey yapmasını istediğiniz oldu mu? Olduysa ne tavır aldı?

Yani, sizden annesinin ayaklarının altına serilmenizi istiyor ya; sizin de ondan zor birşey yapmasını istediğiniz oldu mu? Olduysa ne tavır aldı?
İnan hiçbir şey istemedim
Sana baştan itibaren anlatsam oha ne masrafsız gelinmişsin derler
Nişan oldu nikah oldu saç makyaj kendim yaptım o pahalı çiçeklerden aldırmadım 100 200 tlye. 20 tllik çiçek alıp evde süsledim ve daha bi sürü şey.. istemedim ya kötü gelin oldum işte

Pahalıya patlamanız lazımdı kıymete binmeniz için, anladım. Ya para harcatacaksınız ya da şutlayacaksınız.

Nikahın iptali için bazı durumlar var. Yani nikah kıyılırken hile yapılması eşlerden birinin akıl sağlığının olmaması vs. İnternette ayrıntılı bilgi vardır. Sizin durumda nikah iptali olmaz sanırım. Düğün yapmadan boşanma olur. Anlaşmalı boşanma için de belli bir süre vardı yanilmiyorsam.
Eğer kararinizdan eminseniz ailenize açın konuyu bir avukata danışın derim.
Çok geçmiş olsun.

Peki o nasıl kanıtlanıyor? Bekaret testi mi yoksa dna mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…