- 7 Mayıs 2020
- 422
- 1.376
- 43
Düşünemiyor beyni iptalO ne düşünüyor bu konuda
Niye ki?Düşünemiyor beyni iptal
Ne olabilir ki sonrasi?Şimdi onu araştırıyorum.
Düğüne 30 gün var
Maddi olarak herşey hazır ama maneviyata darbe gelince anlamı kalmadı diğerlerinin..
30 gün var. Elti yok ama etrafta kvsine yalakalık yapan insanlar var. Ben çok insan canlısı değilim kv ile edecek bi sohbetimiz de yok daha çok tanımıyorum törenlerde görüştük. Sıkıntı eş olan kişide..
Sonrası ne oldu acaba..
Engelledim her yerden. Ailem arkamda sağolsunlar. Hiçbir tartışmayı anlatmadığım için mükemmel damat sanıyorlardı şok oldular haliyle
Selam kızlar
Hiç böyle bi konu açacağımı tahmin etmezdim
Kime soracağımı bilemedim kendimi burada buldum
Nikah yapıp düğün olmadan boşanmaya karar veren var mı?
Ya da düğüne çeyrek kala bitiren?
Ya da düğünden hemen sonra ayrılan?
Çok mu zorlayıcı oluyor? Yaşayanlar etraftan gözlemleyenler anlatabilir mi rica etsem?
Benim bu konuya gelme sebebim ise; evlendiğim kişinin ailesine annesine karşı hiçbir şekilde laf iması bile yapmamama rağmen saygıda kusur etmememe rağmen annemi sevmiyorsun diye kafasında senaryo yazması. (Yalaka ağzı laf yapan iltifat eden bi insan değilim sadece içimde art niyet yok saygıda kusur etmem güleryüzlüyümdür) Ama düşündüm de bi ömür böyle geçmez herşeyde konuyu ailemi sevmiyorsuna getiren bir adamla geç de olsa yapamayacağımı anladım..
Sizi görünce aklıma geldi başkasına aşık oldum diyipte boşanmak isteyen bir arkadaşınız vardı ona ne oldu ? O olaya şaşırmıştımArkadaşım düğüne 2 gün kala ayrıldı ertesi gün kınası vardı şuan çekişmeli boşanma davası var kız sevdiği için yıprandı ama mantıklı düşününce iyiki ayrılmışım diyor etrafın bakış açısıda düğüne yakın tarihte nişan atmış gibi ekstra nikah kıydınız diye düşünülmüyor
Düşünebilse bu halde olmazdık diye düşünüyorumNiye ki?
Benim oraya gidecek olmamdan açıldı konuBen seni evli sanıyordum.
Ayrıca bu muhabbetler aynı evde yasayıp gerçek evlilikte yapılır ( yapılmasa daha iyi tabi)
Nerden çıktı bu konu.
Sonra ne olduo benim.
keşke nikahtan sonra bitirseydim de o düğün tantanasını yaşamasaydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?