- 22 Ekim 2019
- 23
- -1
- 1
- Konu Sahibi karsiyaka35
-
Cok kotu bi durum ama nisan atmak biraz dogru olmamışbu konu bende derin yara1 ay kala eşimin bi akrabası vefat etti. kan bağı olmayan biri. kuzeninin eşi. genç öldü.
bi anda ortalık ayaklandı düğünü erteliyoruz diye. ne bi sorma var ne bi danışma
herşey ayarlanmış uçak biletleri salon ertelenmiyor, işyerlerinden izin alınmış iptal etmesi bi dert. balayı yurtdışında vize kısıtlı o boşa düşcek falan
ben nişanı attım o hengameyle, ama yine ertelendi o düğün
olan bize oldu 20 bine yakın zarar ettik
hemde 1 ay sonraya ertelendi
1 ay için 20 bin ve o kadar rezillik cabası.. neymiş 40ı çıkacakmış..
çok üzüldüm senin adına peki 2 ay sonra düğün olunca herkes normal eğlenebildi mibu konu bende derin yara1 ay kala eşimin bi akrabası vefat etti. kan bağı olmayan biri. kuzeninin eşi. genç öldü.
bi anda ortalık ayaklandı düğünü erteliyoruz diye. ne bi sorma var ne bi danışma
herşey ayarlanmış uçak biletleri salon ertelenmiyor, işyerlerinden izin alınmış iptal etmesi bi dert. balayı yurtdışında vize kısıtlı o boşa düşcek falan
off nedır bu es aılesınden cektıklerımız ,bu konu bende derin yara1 ay kala eşimin bi akrabası vefat etti. kan bağı olmayan biri. kuzeninin eşi. genç öldü.
ayy cok guldum bu mesaja :) cok yasayınBnim komsumun kv si öldü komsum oglunun düğününu yapti 20 gun sonraydi hemde bir oynadi bir oynadi ne diyimbnce cok uzun zaman var illede rahat etmwk istiyosan esine soyle siz iaterseniz dugun ertelene bilir de zaten onlar ertelemez siz de soylmis olursunuz
teşekkür ederim güzel dileklerin içinKarşı taraftan bir talep yok, zaten 40’ı geçmişte oluyor. Tabi ki ölüm her yaşta üzer ama genç birinin ölümü kadar yıkmaz kimseyi.
Umarım ertelenmez ve gönlünüzce yaşarsınız düğününüzü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?