dugune 1 ay kala babam yüzünden evi terk ediyorum

Deden o zaman keske parayi bankaya bi hesaba filan yatirsaydi babana vermeseydi..
ALLAHTAN babaannen varmis ya yoksa iyice cekilmez olurdu bence hayat senin icin..
anladim.. Az kalmis dugune sabret zaten babannende arkandaymis hic uzulme o zaman,
yanlis anlamadin INSALLAH calis filan dedim yani sen minnet duyma diye..:34:

bilgisarımdan tut ayakkabıma evdeki halımdan tut mobilya buz dolabı aklına ne gelirse babaannem yaptı benım için dedemin vasiyeti vardı babamın cebindeki para onun değil
ve dedem ölmeden önce bilmişte vasiyet etmiş mal varlığımı pay ettikten sonra oğlum asla ticarete atılmasın bi ev alsın demiş eğer düzülmezse benim gelinime bir ev alın oğlumda sokakta kalsın demiş ahh ahh dedem sen yaşasaydın bu adam bu kadar kudrabiliyormuydu acaba
yoo önemli değil canım

bilgisarımdan tut ayakkabıma evdeki halımdan tut mobilya buz dolabı aklına ne gelirse babaannem yaptı benım için dedemin vasiyeti vardı babamın cebindeki para onun değil
ve dedem ölmeden önce bilmişte vasiyet etmiş mal varlığımı pay ettikten sonra oğlum asla ticarete atılmasın bi ev alsın demiş eğer düzülmezse benim gelinime bir ev alın oğlumda sokakta kalsın demiş ahh ahh dedem sen yaşasaydın bu adam bu kadar kudrabiliyormuydu acaba
yoo önemli değil canım

ALLAH yardimcin olsun...Dedenden babaannendende ALLAH RAZI OLSUN..
Bunada sükret.. git babannende dinle kafani kesin gidecekmisin yada ordamisin ?

Son düzenleme:
ALLAH yardimcin olsun...Dedenden babaannendende ALLAH RAZI OLSUN..
Bunada sükret.. git babannende dinle kafani kesin gidecekmisin yada ordamisin ?

evet hazırladım herşeyımı yarın sabah ufuk gelcek alcak benı oyy herşeyımm iyki varr
evet babaennem ve rehmetlik dedem eşleri bulunmaz insanlar

evet hazırladım herşeyımı yarın sabah ufuk gelcek alcak benı oyy herşeyımm iyki varr
evet babaennem ve rehmetlik dedem eşleri bulunmaz insanlar

Baban biliyormu gidecegini ? Bisey demedimi..
Annen nasil biri peki sesi cikmiyor mu babana karsi.. baban hep boyleyse annen bunca yil nasil cekmis:31:

durumunuzu okuyunca çok üzüldüm . allah babanızdan göremediğiniz şefkati sevgiyi eşinizle yaşatsın

şok oldum tatlım ya,ne desek boş,ne yazsak olmayacak Allah yardımcın olsun...

canım yaa çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum.. Bende aynı böyle bir baba yüzünden erken evlilik yapan biri olarak hissettiklerini biliyorum şu an.. inşallah çok çoooooooooookkk mutlu olursun.. madem babannen de öyle düşünüyor orda biraz kafanı dinlersin.. peki ordada seni rahatsız eder mi evi terk edip gittin diye hır gür çıkarır mı?

Annen nasil biri peki sesi cikmiyor mu babana karsi.. baban hep boyleyse annen bunca yil nasil cekmis:31:
annemle biz babam yüzünden 10 yıl boyunca muhabbet kuramadık çünki babam beni anneme karşı cok doldurdu şuan iyiyiz ama o da farkında eğer kalırsam babamın kevga çıkartacağını zaten ben gidince kavga çıkartcak bi annem kalacak annemde inşallah düğüden sonra boşanacak

şok oldum tatlım ya,ne desek boş,ne yazsak olmayacak Allah yardımcın olsun...
amın ablacım saol
canım yaa çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum.. Bende aynı böyle bir baba yüzünden erken evlilik yapan biri olarak hissettiklerini biliyorum şu an.. inşallah çok çoooooooooookkk mutlu olursun.. madem babannen de öyle düşünüyor orda biraz kafanı dinlersin.. peki ordada seni rahatsız eder mi evi terk edip gittin diye hır gür çıkarır mı?

evet babaannem çok geç,mli birisidir yok ya nu hır gürü mutlu olur tiksindiği insan gidiyor evden ha gene babaanneme ziyarete geldiğinde huzursuz etmek için elinden geleni yapar babaannemde musade etmez ama ona da

babam kafasından kurup ınanır mesela anneme emekli mağaşını haram etti 23 yıldır kendi kahrını ceken birine yaptı bunu
annemın herşeyini burnundan getirir annemde gidecek yeri olsa maaşı olsa gidecek ama maalesef ama duğunden sonra boşanacak annem tabi babam şiddete kalkışmazsa

eskiden üvey baba die bi dizi vardı.. okuyunca o aklıma geldi..
böyleleri sözde baba işte..
evlilik bi nevi kurtuluş olacak senin için.. ama işte arkanda annen olduğu için gözün arkada kalacak sende haklısın..
ama zamanın ne getireceği belli olmaz.. annen de bu adamdan bıktıysa ilerleyen zamanlarda,meslek sahibi olup, maddi anlamda kimseye muhtaç olmadığında, onu çekip alabilirsin bu adamın yanından...
sabır ve şükür gerekli bu zamana kadar...

Cok uzuldum bir baba nasil boyle seyler soyler.ama insanin babadida olsa kocasida anasida olsa soyluyor iste.insan anlayamiyor.benimde kocam dedigim herseyimi verdigim ayni yatagi yastigi paylastigim insan bna neler yapti.

Sen yeni evleneceksin guzel gunler seni bekliyor hemde cok az bir zaman klmis.moralini bozma baban dahi olsa.kulak arkasi yap soylediklerini.gelecek mutlu gunlerini dusun.insallah cok cok mutluolursun

Babanın ciddi kişilik ve ruhsal sorunları var sanırım.
Sizlere davranışları bunu gösteriyor.
En azından babaannen varmış aklı başında size destek olan .
Bu açıdan çok şanslısın.
Düğüne kadar idare edeceksin artık yapacak bişey yok sanırım annen bile boşanmayı düşündüğüne göre.
Baban aklı denk ,kendini bilen bi insan olsa zaten şu verdiğin örneklerdeki gibi laflar çıkmazdı.
Hasta kabul edeceksiniz.Annen de boşanmak istiyorsa umarım sorunsuzca o da kurtulur.

Babanı değiştiremiyorsun, sen de zarar görüyorsun üstelik.

Senin için en iyisi gerçekten evden ayrılmak, Allah başka yönden yüzünü güldürsün.

1 ay daha kalmış sık dişini canım sen kötü söz söyleme,saygını koru.
Ama evden de uzaklaş.
Babanın ciddi sorunları var belli-hiç uğraşma kendi hayatına bak derim.

Baban arızanın teki
Tek sana değil hepinize hemde
Git babaannende kal ama son gün babaevine dön, ordan gelin olarak çık, karşı tarafa bişey belli etme

bence bır ay daha sık dişini az kalmış muhatap olmazsın aynı ortamda bulunmazsın , babannene gıdersen dugun ustu küslük olur dugune gelmezler, nişanlınada anlatma bunu. tabı bnm fıkrım

babam kafasından kurup ınanır mesela anneme emekli mağaşını haram etti 23 yıldır kendi kahrını ceken birine yaptı bunu
annemın herşeyini burnundan getirir annemde gidecek yeri olsa maaşı olsa gidecek ama maalesef ama duğunden sonra boşanacak annem tabi babam şiddete kalkışmazsa

Babanin psikolojik problemleri var bence...

Back
X