- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
1,5yil olcak nerdeyse.uzunbi sure degilmi sizce
Sakın sakın sakın böyle bir hataya düşme. O pişman olmuşsa bile annesi olmamıştır sizi düğün arefesi ayıran bir kadın daha sonrada ayırır. Kendine yepyeni bir yok çiz. Muhakkak çok zor ama inan çektiğin eziyetlere değer. Aksi takdirde bu günlerini mumla ararsın. Birkez annesini bu şekilde dinleyen biri asla onun sözünden çıkmaz. Yol ver gitsin. Sen azmı çektin? Acı çekmek sırası şimdi onda. ..
'Anne olmak istiyorum'
Sakın sakın sakın böyle bir hataya düşme. O pişman olmuşsa bile annesi olmamıştır sizi düğün arefesi ayıran bir kadın daha sonrada ayırır. Kendine yepyeni bir yok çiz. Muhakkak çok zor ama inan çektiğin eziyetlere değer. Aksi takdirde bu günlerini mumla ararsın. Birkez annesini bu şekilde dinleyen biri asla onun sözünden çıkmaz. Yol ver gitsin. Sen azmı çektin? Acı çekmek sırası şimdi onda. ..
'Anne olmak istiyorum'
Demekki doğru insan çıkmamış karşına, eğer doğru insan çıksaydı emin ol çoktan olurdu zamanına bakmıyor ben nişan attıktan sonra ilk bir ay psiko gibi dolaştım ramazandı bir ay boyunca bir lokma ekmek ve suyla oruç açıp oruç tuttum ama rabbime hep dua ettim benim için hayırlısı ne ise o olsun diye...
o lanet sürekli arıyordu barışalım diye ama annemler gelmez sen kaçacaksın diyordu. Anası sizin eşyalar sizde bizimkiler bizde kalsın dedi kestirip attı. Topladım tüm eşyalarını verdim kargoya o askerken hergün bir mektup yazmıştım sadece mektuplarımı istedim geri onları bile yollamadı ama sonra rabbim eşimi çıkardı karşıma iki ay bile olmamıştı kalbimin o güne kadar öyle çarptığını hissetmemiştim. İnsan unutmuyor ama artık eskisi gibi canı acımıyor hiçbir şey hissetmiyor sanırım. Alışıyorsun zamanla hepsine
nerdeyse bir yıl olmuş ne durumdasın arkadaşım
son hafta stresten dolayı cok tartıştık . dgün gnü sabahıda bir tartışma yaşadık ailelere yansıdı hemen barıştırdılar ama aileler arasında bi sogukluk oluştu. neyse düğüne bi iki saat kala nişanlmn hlası kalp krizndn öldü (yolda yürürken)...düğün iptal oldu. bu ölümün sorumlusu olarak görüldüm .ugursuz oldugum söylendi.zaten ailelerin arasıda limoniydi bazı tatsızlıklar yaşandı nişanlm arkamda duramadı sahip cıkamadı sevgsne.ayrıldık...cok kötü günlerdi ya bi genc kızn yasycagı en acı syleri yasadm....yokluguna alıştım eskisi kadar acıtmıyor.hayatıma birinide aldım cok kısa sürdü.mutluyum diyip kendimi avuttugumda olmadı diyemem. .yani nişanlmdan sonra düzgn bi dikiş tutturamadm ackcası .cok özlüyorum bazen .mesela bugun ruyamda gördüm onu .ve biri dokunsa aglarım su an. ama bazende nefret ediyorum tiksiniyorum kızıyorum. Allahtan doğru insanı karşıma cıkarmasını acılarımı dindirmesini bekliyorum .
arkadaslar hepinizden Allahrazi olsun ..tel.den girdigi icin bazi mesajlara alinti yapamadimtoplu yaziyorum.yorumlariniz ve dualariniz icin hepiniz tekertekercok sagolun.Yaşadiklarini tam olarak anlayamam eminim senin icin çok zordu, herşeyde bir hayir vardir. Canim inşallah Allah karşina oyle birini çikarir ki daha öncekilerle iyiki olmamiş dersin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
2 yıllık ilişki ardından nişanlandık..herşey çok güzeldi taki nişana kadar ondan sonra problemler başladı..ailesi beni hiç sevmedi istemedi
çevremde herkes evlenme bu insanlardan aile olmaz..Allah korkusu yok bunlarda dediysede..biz seviyoruz dedim(
ailesi hep doldurdu doldurdu hep sabrettim evlenince şehir dışında yaşıyacağız atlatırız mutlu bi yuvamız olcak dedim ama son 1 gün kala kadın bizi ayırmayı başardı..beni çok seven adam annesine ara ben istemiyorum sogudum dedirtti kadın da çvünerek anlattı anneme..deliye dönmüştüm dünya durmuştu sanki...Allah böyle bir acıyı düşmanıma yaşatmasın..inşallahh pişman olur vicdan azabı çeker başka birşey diyemiyorumherkes teselli ediyo evlendikten sonra ayrılsan dahamı iyiydi diye ama (
2 yıllık ilişki ardından nişanlandık..herşey çok güzeldi taki nişana kadar ondan sonra problemler başladı..ailesi beni hiç sevmedi istemedi
çevremde herkes evlenme bu insanlardan aile olmaz..Allah korkusu yok bunlarda dediysede..biz seviyoruz dedim(
ailesi hep doldurdu doldurdu hep sabrettim evlenince şehir dışında yaşıyacağız atlatırız mutlu bi yuvamız olcak dedim ama son 1 gün kala kadın bizi ayırmayı başardı..beni çok seven adam annesine ara ben istemiyorum sogudum dedirtti kadın da çvünerek anlattı anneme..deliye dönmüştüm dünya durmuştu sanki...Allah böyle bir acıyı düşmanıma yaşatmasın..inşallahh pişman olur vicdan azabı çeker başka birşey diyemiyorumherkes teselli ediyo evlendikten sonra ayrılsan dahamı iyiydi diye ama (
a1 gün kala bırakmak en hafif deyimle insafsızlıktır. Geçmiş olsun. Allah (celle celalüh) sabır versin ve sana o adamdan daha hayırlısını hayırlısıyla nasip etsin. Hatta bugünkü acıların için "iyi ki" dedirtsin. Boşver zamanla eskiyor, bu günler de geçecektir İnşALLAH.
Aynı ana kuzusundan bende de vardı istemeye gelicekleri gün terk etti beni sonra aylar gecti affettim evlendim ama anası 4 yıllık evlilikten sonra boşattı daha evlenirken demişti ben sizi boşatmasını bilirim diye erken kurtulmussn canım bosver hepsi geciyo
yok artikAllah yardimcinizolsun off cok kotu oldum yaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim uykum kacti ve kendi konu basligimdan canim sıkıldi derdimden uzaklasmak icin biraz forumda gezeyim derken senin yazdiklarini okudum.
1.5 senelik evli ve hamile olmama ragymen bosanma hayaliyle yasayan biri olarak sana uc kelime diycem.
Cok iyi olmus. (Hatta bir tane daha ekliycem) cok cok iyi olmus.
cok uzuldum Allah hakkinizda hayirli olan neyse onu nasip etsin insallah
kızlaar.hala yaziyo bu salak"konusabilirmiyiz lutfen"diye.cevap dahi vermiyorum..sizce ne yapayim agzima geleni sayiyimi..yoksa yokmus gibimi davranmaya devam ediyim bilemedim bi akil verin nolur((
eğer şuan cevap verirsen zaten iyi konuşmyacaksında ona her şekilde yön vermiş olacaksın ne söylesen ona göre bir yol izleyecek artı bir kere cevap verdinmi devam edeceksin ona göre ben olsam cevap vermezdim
doǧru soyluyosun..hic yokmus gibidavranayim en iyisi.yoksa hic agzimdan cikmayacak sozler cikcak
oralı bile olma bence yarın da pat diye engelle görsün gününü anne kuzusu riyakar
oralı bile olma bence yarın da pat diye engelle görsün gününü anne kuzusu riyakar
düğüne bir gün kala senden ayrılan yüz üstü bırakan güvenilmeyecek karşısındakini asla düşünemeyen birisini neden face inden engellemiyorsunki görmesin seni sende onu görme hem mesaj atamaz yazamaz hemde böle düşünmezsin
Bütün olanlarin en büyük tesellisi bu olsun. O adam Kilimli ucube ömrü billah mutlu olamaz. Sevene gozyasi cektirenin asla yüzü gülmez emin ol. En basiti Esim bile beni uzse aglasam hic ah etmem beddua etmem ama Rabbim Buyum mutlaka isleri ters gider. Hic canini sikma Rabbimin sevgili kuluymusun bence tatlim. Gidene byee gelene hay hay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?