düğüne 1 gün kala ayrılmak ne acı ..acım dinermi ?

1,5yil olcak nerdeyse.uzunbi sure degilmi sizce

Demekki doğru insan çıkmamış karşına, eğer doğru insan çıksaydı emin ol çoktan olurdu zamanına bakmıyor ben nişan attıktan sonra ilk bir ay psiko gibi dolaştım ramazandı bir ay boyunca bir lokma ekmek ve suyla oruç açıp oruç tuttum ama rabbime hep dua ettim benim için hayırlısı ne ise o olsun diye...
o lanet sürekli arıyordu barışalım diye ama annemler gelmez sen kaçacaksın diyordu. Anası sizin eşyalar sizde bizimkiler bizde kalsın dedi kestirip attı. Topladım tüm eşyalarını verdim kargoya o askerken hergün bir mektup yazmıştım sadece mektuplarımı istedim geri onları bile yollamadı ama sonra rabbim eşimi çıkardı karşıma iki ay bile olmamıştı kalbimin o güne kadar öyle çarptığını hissetmemiştim. İnsan unutmuyor ama artık eskisi gibi canı acımıyor hiçbir şey hissetmiyor sanırım. Alışıyorsun zamanla hepsine

cok guzel yazmissin..cok tesekkur ederim arkadasim

nerdeyse bir yıl olmuş ne durumdasın arkadaşım

bir yiligecti nerdeyse ..cok iyim cok sukur.Allah sabir veriyo

Yaşadiklarini tam olarak anlayamam eminim senin icin çok zordu, herşeyde bir hayir vardir. Canim inşallah Allah karşina oyle birini çikarir ki daha öncekilerle iyiki olmamiş dersin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaslar hepinizden Allahrazi olsun ..tel.den girdigi icin bazi mesajlara alinti yapamadimtoplu yaziyorum.yorumlariniz ve dualariniz icin hepiniz tekertekercok sagolun.

1 gün kala bırakmak en hafif deyimle insafsızlıktır. Geçmiş olsun. Allah (celle celalüh) sabır versin ve sana o adamdan daha hayırlısını hayırlısıyla nasip etsin. Hatta bugünkü acıların için "iyi ki" dedirtsin. Boşver zamanla eskiyor, bu günler de geçecektir İnşALLAH.

Son düzenleme:

Aynı ana kuzusundan bende de vardı istemeye gelicekleri gün terk etti beni sonra aylar gecti affettim evlendim ama anası 4 yıllık evlilikten sonra boşattı daha evlenirken demişti ben sizi boşatmasını bilirim diye erken kurtulmussn canım bosver hepsi geciyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim uykum kacti ve kendi konu basligimdan canim sıkıldi derdimden uzaklasmak icin biraz forumda gezeyim derken senin yazdiklarini okudum.

1.5 senelik evli ve hamile olmama ragmen bosanma hayaliyle yasayan biri olarak sana uc kelime diycem.

Cok iyi olmus. (Hatta bir tane daha ekliycem) cok cok iyi olmus.

a

kızlaar.hala yaziyo bu salak"konusabilirmiyiz lutfen"diye.cevap dahi vermiyorum..sizce ne yapayim agzima geleni sayiyimi..yoksa yokmus gibimi davranmaya devam ediyim bilemedim bi akil verin nolur ((

kızlaar.hala yaziyo bu salak"konusabilirmiyiz lutfen"diye.cevap dahi vermiyorum..sizce ne yapayim agzima geleni sayiyimi..yoksa yokmus gibimi davranmaya devam ediyim bilemedim bi akil verin nolur ((

eğer şuan cevap verirsen zaten iyi konuşmyacaksında ona her şekilde yön vermiş olacaksın ne söylesen ona göre bir yol izleyecek artı bir kere cevap verdinmi devam edeceksin ona göre ben olsam cevap vermezdim

kizlarrr ben napcam yaa.hala yaziyo bu aptal.bi akil verin nolur.cevap bile vermiyorum hala yaziyo.sizce agzima geleni sayip engelleyimi..yoksa hic yokmusgibi gormeye dvammi edeyim (

eğer şuan cevap verirsen zaten iyi konuşmyacaksında ona her şekilde yön vermiş olacaksın ne söylesen ona göre bir yol izleyecek artı bir kere cevap verdinmi devam edeceksin ona göre ben olsam cevap vermezdim

doǧru soyluyosun..hic yokmus gibidavranayim en iyisi.yoksa hic agzimdan cikmayacak sozler cikcak

doǧru soyluyosun..hic yokmus gibidavranayim en iyisi.yoksa hic agzimdan cikmayacak sozler cikcak

düğüne bir gün kala senden ayrılan yüz üstü bırakan güvenilmeyecek karşısındakini asla düşünemeyen birisini neden face inden engellemiyorsunki görmesin seni sende onu görme hem mesaj atamaz yazamaz hemde böle düşünmezsin

oralı bile olma bence yarın da pat diye engelle görsün gününü anne kuzusu riyakar

oralı bile olma bence yarın da pat diye engelle görsün gününü anne kuzusu riyakar

inanirmisiniz profiline girip bakmiyorum bile..oyle bitirmisimki kafamda..Allah im cok sukur..hep o ailesi yuzunden ama butun suc bu salagin..ici yansin diye engellemiyorum..gorsun onu unuttugumu.

baksinda iyice yansin diye

Acından bahsederken geçmiş zaman ekleri kullanmışsın acın dinmiş önüne bak geçmişe asılı kalma😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirli geceler arkadasim uykum kacinca soyle bir gezeyim dedim yazini gordum okuyunca aklima bir kac sene once yasadigim bir olay geldi. O zamanlar bir dugun salonunda gorevliydim. Gelin ve damat birbirlerine kaciyorlar dort ay kari koca hayati tam dugun gunu damat arabada kavga cikarmis gelin arabasindan inip ben bu isten vazgectim bak basinin caresine demis salon davetli dolu gelin yalniz olurumde inmem dedi kimse gelin oldugunu anlamasin diye gelinligi cikarip davetlilerin arasina karisti damadin bir kaza gecirdigini soyleyerek dugunun sona erdigini soyledik. Demem o ki bazen felaket gibi gorunen seyler bizim icin daha hayirli olabiliyor rabbim bahtindan guldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…