- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
Allahım olacak şey değilll kim yapabilir böyle bir şeyyiii. Bütün emekler kayınvalideden çıktıysa eminim döner dolaşır bu mutsuzluk onu bulur. Allah hiç kimsenin yanına bırakmıyor yaptığını. Yarına bırakır ama yanına bırakmazzz.
Olumsuz,karamsar yaklaşma canım en başta elbette olacak ama demek ki zamanı var.Pes etme de.
Canim uzuldugun seye bak, yat kalk dua et ki boylr bi insanla evlenip cocuk yapmamissin.suan tabiki uzgunsun kirginsin nornal bøyle hissetmen ama gercek yuzunu son anda gøstermesi senik icin buyuk avantaj....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
1,5yil olcak nerdeyse.uzunbi sure degilmi sizce
1,5yil olcak nerdeyse.uzunbi sure degilmi sizce
Canim uzuldugun seye bak, yat kalk dua et ki boylr bi insanla evlenip cocuk yapmamissin.suan tabiki uzgunsun kirginsin nornal bøyle hissetmen ama gercek yuzunu son anda gøstermesi senik icin buyuk avantaj....
Her şeyin bir zamanı var, isterse 10 yıl geçsin. Hiç bir şey bazılarını Allaha havale etmek kadar rahatlatmıyor insanı.
Canım öyle düşünme şimdi kendini de sıkma illa olacak diye çok uzun süre oldu diye ne de güven problemi olsun zamanla geçecek bunlar ve mutlu olacaksın buna inanmalısın.
yavas yavas alistirmaya basladim kendimi evlilik yoktur belki kaderimde diye
Zamani gelecek karsina oyle birisi cikacakki tum yasadiklarini unutturup seni el ustunde tutacak yeterki sen inan ve Allaha guven... Yaralarinin kabuk baglamadini bekle sadece....
cok iym co k sukur.pisman olmadim asla.bunuda rabbimin izniyle hissettim tabiki..
2 yıllık ilişki ardından nişanlandık..herşey çok güzeldi taki nişana kadar ondan sonra problemler başladı..ailesi beni hiç sevmedi istemedi
çevremde herkes evlenme bu insanlardan aile olmaz..Allah korkusu yok bunlarda dediysede..biz seviyoruz dedim(
ailesi hep doldurdu doldurdu hep sabrettim evlenince şehir dışında yaşıyacağız atlatırız mutlu bi yuvamız olcak dedim ama son 1 gün kala kadın bizi ayırmayı başardı..beni çok seven adam annesine ara ben istemiyorum sogudum dedirtti kadın da çvünerek anlattı anneme..deliye dönmüştüm dünya durmuştu sanki...Allah böyle bir acıyı düşmanıma yaşatmasın..inşallahh pişman olur vicdan azabı çeker başka birşey diyemiyorumherkes teselli ediyo evlendikten sonra ayrılsan dahamı iyiydi diye ama (
2 yıllık ilişki ardından nişanlandık..herşey çok güzeldi taki nişana kadar ondan sonra problemler başladı..ailesi beni hiç sevmedi istemedi
çevremde herkes evlenme bu insanlardan aile olmaz..Allah korkusu yok bunlarda dediysede..biz seviyoruz dedim(
ailesi hep doldurdu doldurdu hep sabrettim evlenince şehir dışında yaşıyacağız atlatırız mutlu bi yuvamız olcak dedim ama son 1 gün kala kadın bizi ayırmayı başardı..beni çok seven adam annesine ara ben istemiyorum sogudum dedirtti kadın da çvünerek anlattı anneme..deliye dönmüştüm dünya durmuştu sanki...Allah böyle bir acıyı düşmanıma yaşatmasın..inşallahh pişman olur vicdan azabı çeker başka birşey diyemiyorumherkes teselli ediyo evlendikten sonra ayrılsan dahamı iyiydi diye ama (
Bütün olanlarin en büyük tesellisi bu olsun. O adam Kilimli ucube ömrü billah mutlu olamaz. Sevene gozyasi cektirenin asla yüzü gülmez emin ol. En basiti Esim bile beni uzse aglasam hic ah etmem beddua etmem ama Rabbim Buyum mutlaka isleri ters gider. Hic canini sikma Rabbimin sevgili kuluymusun bence tatlim. Gidene byee gelene hay hay
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bütün olanlarin en büyük tesellisi bu olsun. O adam Kilimli ucube ömrü billah mutlu olamaz. Sevene gozyasi cektirenin asla yüzü gülmez emin ol. En basiti Esim bile beni uzse aglasam hic ah etmem beddua etmem ama Rabbim Buyum mutlaka isleri ters gider. Hic canini sikma Rabbimin sevgili kuluymusun bence tatlim. Gidene byee gelene hay hay
aminn..ayrildiktan 2 aysonra dedimki Allah im sen daha iyisini bilirsn..ve o zaman şükrettim.evet Allah in cezasi geridonmek istiyor
aminn..ayrildiktan 2 aysonra dedimki Allah im sen daha iyisini bilirsn..ve o zaman şükrettim.evet Allah in cezasi geridonmek istiyor
Canim merak ettim özel değilse neden ayrildiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?