- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
düğüne mi 1 gün vardı?ay çok kötü olmuş ya ...peki nişanlın sana hiiç bişey demedi mi yani çok tuhaf allahım ya...
düğüne mi 1 gün vardı?ay çok kötü olmuş ya ...peki nişanlın sana hiiç bişey demedi mi yani çok tuhaf allahım ya...
düğüne 1 gün vardı evetnişanlım ertesi gün yani düğün günü mesajlar attı ben sinirliyken alttan alsan nolur diye küfür eder gibi (((
canımm Allah yardımcın olsun, ama dışardan bakan birisi olarak, senin için en iyisi olmuş..sen belki göremiyordun, toz pembe geliyordu herşey..uzağa giderim sorun yaşamam seviyorum diye düşünüyodun.ama inan ilerde çok büyük sorunlar yaşicaktın..annesi 1gün kala ayırmışsa seni nişanlıyken bile kabullenmemışse en iyisi olmuş be canım, şimdi geriye onu unutmak ve sadece dua etmek kalıyor.bak bu mübarek günlerde kabul olmicak dua yok.ilerde karşına çok iyi bir insan çıkmıcagını bilemezsin değil mi? belki ailesi seni kendi kızları gibi görecek? çok mutlu olabilirsin..bu senin elinde canım..
Hiç mi acımadı acaba bu kadar zamandır, bunlar da erkek diye dolanıyor ortada!
ama sen hiç üzülme boşver, senin ahını aldı onlar bundan sonrası Allah'a kalmış...
demek ki senin hakkında hayırlı insanlar değillermiş, seni haketmemişler demek ki...
Nasıl yani? Dugune bir gün kala demek, düğünden sonra yaşayacağıniz evin hazır olması demek..gelinliginizin, davetiyelerin, dugun, nikah salonunun...isin manevi boyutu ap ayri söz bulamıyorum..peki ya bu hazırlıklar ne oldu?
Bu pek alttan alınacak birşey değil. Hani demiş ya kızgındım ne olurdu alttan alsan diye. Neyi alttan alması, bu alttan alınacak bir şey değil ki. Evlenseydiniz de hep sen mi alttan alacaktın? Boşver. Her şeyde bir hayır vardır. Şu an sen göremiyorsun ama ilerde iyi ki olmamış dersin.
Annesinin yaptığı da çok terbiyesizlikmiş. Madem istemiyordu o zaman ne diye gelip seni istedi, bu zamana kadar nerdeydi de son günü bekledi. Oğlu da adam değilmiş ki siz istemeseniz de ben evleneceğim, seviyorum diyememiş. Başka şehirler de olsanızda bu sorunlar hiç bitmezdi inan. İyi ki olmamış. Kaybeden sen değil, o olmuş.
Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?