• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğüne 2 ay kala ayrılıkk

olay sadece koltuk rengi değil ki.. koltuk renginden patlak vermiş. sizin bunu bizden daha iyi bilmeniz lazım..

herkes de bu kelimeyi diyor :27: ben dahil olmak üzere. millet nekadar iyi davranıyor. millet bir dediğini iki etmiyor..
kim bu millet bir çıksın ortaya :27:

Bana göre öyle bir millet yok :9: sanki öyle bir ailede gelinmiş gibi davranan hemcinslerimiz var ki bu sebepledir ki evlenene kadar tüm damat adayları oldukça zengin ve kızımızın bir dediğini ikiletmezz :37: :27:
Ama ne oluyorsa evlenince tüm bu büyü bozulur gider... En azından çevremizdekilerin %98 i böyle, Ha burda tam aksi düşünce de olan da muhakakk olacaktır. Bu benim görüşüm. :23:
Ele karışıyorsan muhakkak sıkıntıların olacaktır. Ama sorunun kaynağı direk eş adayıysa 40 kere otur 41 kere düşün derim :51:

Bu düğün oncesi stres neymis boyle arkadas? Herkes manyaklasiyor. Hepi topu esya alip, nikah kiyilacak. Oturacan evinde.
Ne kadar abartili yasiyoruz millet olarak herseyi.
Düğünü olay, hamileligi akillara zarar, anneligi uzaktan gordun kac durumulari yeminle.
Herseye bu kadar büyük anlamlar yuklemeyin yahu.
Iki defa evlendik bi stres yasamadik. Ustelik ikinci evliligim tam bir devlet meselesiydi. Irk savaşıydı evet..

heppp sade sorunsuzz kendi halimdee bi düğün ve yaşam istemiştim ama bu evlendiğin kişiye ve aileyede bağlı oluyomuşş bunu ben yaşayarak öğrendimm umarımm sizin bu kadar ufak şeylere büyük anlamlar yüklemenizi gerektiren sorunlarınız olmazz çünkü gerçekten hiç hoş değil

bence bu tamamen gerginlikten kaynaklanıyor
erkekler bizim gibi değil.
son ana kadar ne olduğunu anlayamıyorlar. evlilik zamanı masfar çok oluncada böyle saçma sapan şeylere takıyorlar. benimkide salonun rengine karısıp beni çileden çıkartmıstı:)

gerçektenmiii senin için kötü bi süreçti belki ama ben bunu duyduğuma çok sevindimm :1:

evlilik yakınn masraf evet olucakk bide açç oruçluu ama benim günahım nekiii :50:

heryere onlar götürdü kesinliklee ben talepte bulunmadım sadece beğen dediler o kadarrr bunlarıı kimsenin bahane ettiği yok nişanlım bunların üzerinden beni ezmeye çalıştığını düşünüyorumm bi dediğin iki olmuyor deyip duruyor çünküü devamlı aynı muhabbett neyi sindiremediğin anlayamıyorumm benimle yarış içerisinde :53:

tatlım o zaman şu açık ki, senin üstün olduğun bir durum var. bunu da yazmışsın. üniversitelisin. o içten içe bu kız beni ezer diye bir korkusu var.
emin ol ikiniz de üniversite mezunu olsanız dahi bir çok erkek de bu var.
nişanlın içten içe eziliyor. buna birileri de "üniversiteli kız alıyorsun dikkat et" diyorsa daha da fena.
karakteri oturmuş olsa bunlar sorun da olmazdı ama karakteri de belli ki oturmamış.
bu çocuğu seviyorsan, madem düğün de yaklaştı, haftada en az 2 gün terapiste gidelim diye bir teklifte bulun.
eğer yapıcıysa tamam der, ama hayır derse zaten o bu işten vazgeçmiştir.
hiç canını sıkma.

Koltuk rengine erkeklerin karışması cok anlamsız geliyor bana. Bu tip dekorasyon işleri kadınlara ait olmalı ve sizi bu nedenden ötürü kırmamalı. Karışmasının altında başka sebepler var. Bir kere siz üniversite mezunusunuz. Müstakbel eşinizin lise terk. Bu çok ama çok büyük bir sorun gibi geliyor erkekler bu tarz şeyleri kaldıramaz ve kompleks yaparlar. Kendi dediğinin olması için ısrarcı olması ve size aptal demesinin altında hep bu eziklik var diye düşünüyorum. Ne yazik ki büyük ihtimal evlendikten sonra daha çok sizi ezmeye çalısacak sizin kendinize güveninizi sıfırlayacak söz ve hareketlerde bulunacaktır. Kendi denginizle evlenmenizde fayda var. Bence evlenmeyin yoksa büyük ihtimal mutsuz olacaksınız. Hakkınızda hayırlısı...

heppp sade sorunsuzz kendi halimdee bi düğün ve yaşam istemiştim ama bu evlendiğin kişiye ve aileyede bağlı oluyomuşş bunu ben yaşayarak öğrendimm umarımm sizin bu kadar ufak şeylere büyük anlamlar yüklemenizi gerektiren sorunlarınız olmazz çünkü gerçekten hiç hoş değil

Ben sizin için söylemedim. Stresten konusuldu ya o acidan yorum yaptim.
Yoksa nisanliniz zaten muhtemelen eziklik hissediyor.
Ayrica ben de düğün konusunda masrafin tek tarafli olmamasindan yanayim ama siz bes kurussuz ve cicek bile alamayan bir adamdan bahsediyorsunuz.
Bu durum bana pek icaçıcı gelmedi.

tatlım o zaman şu açık ki, senin üstün olduğun bir durum var. bunu da yazmışsın. üniversitelisin. o içten içe bu kız beni ezer diye bir korkusu var.
emin ol ikiniz de üniversite mezunu olsanız dahi bir çok erkek de bu var.
nişanlın içten içe eziliyor. buna birileri de "üniversiteli kız alıyorsun dikkat et" diyorsa daha da fena.
karakteri oturmuş olsa bunlar sorun da olmazdı ama karakteri de belli ki oturmamış.
bu çocuğu seviyorsan, madem düğün de yaklaştı, haftada en az 2 gün terapiste gidelim diye bir teklifte bulun.
eğer yapıcıysa tamam der, ama hayır derse zaten o bu işten vazgeçmiştir.
hiç canını sıkma.

gerçektennn yoruldumm bu kadar basit sebeplerdenn heleki annemin akşamki konuşmalarıı :50:

herkesin evladı kendine ben seni bu yaşa kadar biri ağlatsın diye getirmedim dedii bu saatten sonra gözümde sıfır dedi :53:

sağlam bi konuşma yapmak istiyorumm

evet düğünüme iki ay var ve benim nişanlımm koltuk rengi neden sarı olmuyomuş diyee dün bana ilk defa ağzına geleni saydıı ne aptallığım kaldı ne beni

seçtiği için onun aptallığıı onu beğenmiyosam evlenmicekmişim zorla değilmiş yaa parası içinmi onunla evleniyomuşum (kii sözlenirken ne işi vardı ne cebinde beş kuruşuu söz çiçeğimin parasını bile ben verdimm )

ben hep pahalı şeyler beğeniyomuşum aileside beni kıramıyomuşş (aradım eltimi, kv demi kesinlikle böyle bişey yok kimse en ufak birşey söylemedi dediler)

millet nişanlısının nazıyla oynuyoo benimkinin bana yaptığına bak annem bugün koltuk rengi için seni bu kadar ağlatan yarın ne yapmaz diyoo bu sözlerin altında kalmak istemiyorumm ne yapmalıyım şaşkınımm kırgınım üzgünümm :ssz::50::50::50:

gerçekten sinir bozucu ama bende herkes gibi sadece koltuk renginden olmadığını düşünyorum, muhtemelen patlak vermiş bir meseledir bu,,düğün zamanında da sinirler iyice gerilir. ben olsam adım atmazdım eğer haklıysam, nişanlın da çocuk değil ya anlayamayacak, anladığı vakit ki şimdiye pişman olmuş olması gerekir bana kalırsa, gelip gönlünü almalı,, acaba diyorum eşya seçiminde hiçmi onun da fikrini almadın ya da önemsemedin ona mı bozuldu acaba

Ben sizin için söylemedim. Stresten konusuldu ya o acidan yorum yaptim.
Yoksa nisanliniz zaten muhtemelen eziklik hissediyor.
Ayrica ben de düğün konusunda masrafin tek tarafli olmamasindan yanayim ama siz bes kurussuz ve cicek bile alamayan bir adamdan bahsediyorsunuz.
Bu durum bana pek icaçıcı gelmedi.

yok anladım zatenn sözüm genel benimm :) evet sözlenirken bi takım maddi sorunlarımız olmuştuu ama daha sonraki aşamalarda iki taraflıydıı herşey ama şuan neyin komleksinde yada yarışında anlam veremiyorum :50:

Koltuk rengine erkeklerin karışması cok anlamsız geliyor bana. Bu tip dekorasyon işleri kadınlara ait olmalı ve sizi bu nedenden ötürü kırmamalı. Karışmasının altında başka sebepler var. Bir kere siz üniversite mezunusunuz. Müstakbel eşinizin lise terk. Bu çok ama çok büyük bir sorun gibi geliyor erkekler bu tarz şeyleri kaldıramaz ve kompleks yaparlar. Kendi dediğinin olması için ısrarcı olması ve size aptal demesinin altında hep bu eziklik var diye düşünüyorum. Ne yazik ki büyük ihtimal evlendikten sonra daha çok sizi ezmeye çalısacak sizin kendinize güveninizi sıfırlayacak söz ve hareketlerde bulunacaktır. Kendi denginizle evlenmenizde fayda var. Bence evlenmeyin yoksa büyük ihtimal mutsuz olacaksınız. Hakkınızda hayırlısı...

bende aynı fikirdeyimmm benim hep ailemdede cevremdede kadınlar bu işlerle ilgilenirr onun ailesindede aynııı abisi falan demiş ne kadın gibi koltuk rengine takıyosun kafayı sanane bir sürü kızmış onaa ama sizinde dediğiniz gibi sanırım altında başka kompleksler varr ve ben gerçekten geleceğimden korktum dün

gerçekten sinir bozucu ama bende herkes gibi sadece koltuk renginden olmadığını düşünyorum, muhtemelen patlak vermiş bir meseledir bu,,düğün zamanında da sinirler iyice gerilir. ben olsam adım atmazdım eğer haklıysam, nişanlın da çocuk değil ya anlayamayacak, anladığı vakit ki şimdiye pişman olmuş olması gerekir bana kalırsa, gelip gönlünü almalı,, acaba diyorum eşya seçiminde hiçmi onun da fikrini almadın ya da önemsemedin ona mı bozuldu acaba

genelde benim dediğim olduğu için takılmışşş ama ne bilim bizim hep çevremdede heryerdede daha çok kadınlar butür şeylere karar veriri bu kadar önemsiceğini düşünemedim :50:

gerçektennn yoruldumm bu kadar basit sebeplerdenn heleki annemin akşamki konuşmalarıı :50:

herkesin evladı kendine ben seni bu yaşa kadar biri ağlatsın diye getirmedim dedii bu saatten sonra gözümde sıfır dedi :53:

sağlam bi konuşma yapmak istiyorumm
canım bak kendi annemi gördüm şimdi.
ben eşimle de kavga edince ağladığımda bunu söylemişti.
senin kıymetini şimdi bilmiyorsa sonrasında inan toz bezi kadar değerli olmazsın.
ben çok yıprandım. çok iyiydim çok alttan aldım. ama noldu? resmen annemi de babamı da hem mecazi hem gerçekten ağlattı. şimdi de çok gaddarlaştım. hiç bişeyini affetmiyorum. inan karnımda bebek olmasa 1 dakika durmazdım.
evlenip boşanmaktansa şimdiden çizgini duruşunu göster. seni ve aileni bu şekilde kabul etmeyen bir adamla asla olmaz.
bi de hiç canını sıkma. millet artık 40dan sonra evleniyor. sana eş mi yok? inan bundan kötüsü olmaz.

canım bak kendi annemi gördüm şimdi.
ben eşimle de kavga edince ağladığımda bunu söylemişti.
senin kıymetini şimdi bilmiyorsa sonrasında inan toz bezi kadar değerli olmazsın.
ben çok yıprandım. çok iyiydim çok alttan aldım. ama noldu? resmen annemi de babamı da hem mecazi hem gerçekten ağlattı. şimdi de çok gaddarlaştım. hiç bişeyini affetmiyorum. inan karnımda bebek olmasa 1 dakika durmazdım.
evlenip boşanmaktansa şimdiden çizgini duruşunu göster. seni ve aileni bu şekilde kabul etmeyen bir adamla asla olmaz.
bi de hiç canını sıkma. millet artık 40dan sonra evleniyor. sana eş mi yok? inan bundan kötüsü olmaz.

geçen yıllarıma acıyorummm ama bundan sonraki yıllarıma daha çok acıyasım varrr :50: dediğim gibi sağlam bi konuşma yapmak istiyorumm gidişatına göre karar vericem yok ben böyleyimm bundan sonrada böyle olacak derse herkes yoluna :5:

geçen yıllarıma acıyorummm ama bundan sonraki yıllarıma daha çok acıyasım varrr :50: dediğim gibi sağlam bi konuşma yapmak istiyorumm gidişatına göre karar vericem yok ben böyleyimm bundan sonrada böyle olacak derse herkes yoluna :5:

geçen yıllarına şimdi acırsan ya boşananlar ne yapsın ? geçen yıllara acımak yerine kendinize hayatınıza acıyın bu hayata bir kere geliyoruz elalemin kahrını çekmek için değil. koltuk meselesi de değil bu , bir anlık söylenmiş laflar da değil biriktirmiş patlamış.

gerçektenmiii senin için kötü bi süreçti belki ama ben bunu duyduğuma çok sevindimm :1:

evlilik yakınn masraf evet olucakk bide açç oruçluu ama benim günahım nekiii :50:

evet beni baya sinir etmişti
hatta varya oturma odasnın rengini ona seçtirdim.
adam gitti yeşil yaptırdı:)))
bunların hepsi değişir eşya sonucta , önemli olan senin onun niyetini bilmen

tatlım nişanlın dolduruşa gelmiş sanırım bende çok fazla çevremin dolduruşuna gelip erkek arkadaşımı üzüyorum böyle

olay sadece koltuk rengi değil ki.. koltuk renginden patlak vermiş. sizin bunu bizden daha iyi bilmeniz lazım..

herkes de bu kelimeyi diyor :27: ben dahil olmak üzere. millet nekadar iyi davranıyor. millet bir dediğini iki etmiyor..
kim bu millet bir çıksın ortaya :27:

evet bu millet kim bende çok merak ediyorum yaa
nerd ebu milett heyhatttt
hep örnek verilir ya nmilletin eşi milletin kocası milletin sevgilisi diye vs vs vs

evet beni baya sinir etmişti
hatta varya oturma odasnın rengini ona seçtirdim.
adam gitti yeşil yaptırdı:)))
bunların hepsi değişir eşya sonucta , önemli olan senin onun niyetini bilmen

aslındaaa beni sevdiğinden ondann eminimm mutluyum ama dünku tavırlar davranışlarr kırıldımm üzüldümm :53:

Back
X