Düğüne 20 gün kala suya düşen hayaller

Yapmam gereken şey ne olmalı

• Sabır etmek

OY: 47 32,2%
  • Çekip gitmek

OY: 99 67,8%

• Ankete Katılan
    146
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Atommkarincaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
513
715
103
Bugün düğünüme tam 20 gün kaldı.
Herseyim hazır nikah kıyıldı gelinlik kartlar eşyalar salonlar kuaförler herşey tamam tek bir eksik bile yoktu.
Ama nişanlım geçen hafta tutuklandı.
Şuan cezaevinde ilk mahkemesi olmadı adlî tatil sebebiyle eylülden sonra olacak.
Neredeyim ne yapıyorum bilmiyorum. Bir acı bu kadar mı tarifsiz olur anlamıyorum. Daha 21 yaşında kocaman bir yük yüklendi sırtıma. İsyan etmiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum. Onu çok seviyorum ama çok kızgınım bana bunu yaşatmaya hakkı var mıydı.?
Zaman geçmek bilmiyor aglayamiyorum bile yanlız kalmak istemiyorum..
Sağlıklı düşünemiyorum..

Son düzenleme:
Nikahınız kıyılmış şuan evlisiniz yani
Seviyorsan beklemelisin tmm haklısın ama neyden ceza aldı bilgim yok yazmamısınızda gelecek hayatınızı cok iyi düşünün derim sevginizi aşkınızı güveninizi

Allah sabır versin ufak bir kavgadan dolayı bir gece nezarette kalmıştı eşim. Ona bile çok üzülmüş, ağlamıştım.
Suçu nedir ki?
Ona göre oylamaya katılalım

Yüz kızartıcı bir suçu varsa bırak gitsin..kavga dövüş meselesi ve istemeden olan biseyse kendin bilirsin yine seviyorsan sabret ve bekle

Herseyim hazır nikah kıyıldı gelinlik kartlar eşyalar salonlar kuaförler herşey tamam tek bir eksik bile yoktu.
Şuan cezaevinde ilk mahkemesi olmadı adlî tatil sebebiyle eylülden sonra olacak.
Neredeyim ne yapıyorum bilmiyorum. Bir acı bu kadar mı tarifsiz olur anlamıyorum. Daha 21 yaşında kocaman bir yük yüklendi sırtıma. İsyan etmiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum. Onu çok seviyorum ama çok kızgınım bana bunu yaşatmaya hakkı var mıydı.?
Sağlıklı düşünemiyorum..

(Suçunun cezası 2-5 yıl arası)

Nişanlım inşaat işiyle uğraşıyor tapusunu henüz devretmedigi ama alakasının da olmadığı bir yerde (eminim) yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Tapu sahibi olduğu için şuan tutuklu durumda.
Avukat ilk mahkeme de çıkma ihtimali yüksek diyor çıkmasa bile en fazla 5 yıl ceza alır diyor.
Nisanlimi gösteren hiçbir delil yok (parmak izi, isim)
Durum dediğiniz gibiyse ceza almaz ama suçun cezası saldığınız gibi değil 10 yıldanbaşlıyıt 2-5 yıl arası değil. Ayrıca alt sınır öyle olsa tutuklanmazdı

Sağlıklı düşünemiyorum..

(Suçunun cezası 2-5 yıl arası)

Nişanlım inşaat işiyle uğraşıyor tapusunu henüz devretmedigi ama alakasının da olmadığı bir yerde (eminim) yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Tapu sahibi olduğu için şuan tutuklu durumda.
Avukat ilk mahkeme de çıkma ihtimali yüksek diyor çıkmasa bile en fazla 5 yıl ceza alır diyor.
Bu suçtan ceza alırsa 5 yıl olmaz. Ceza 10 yıl üstü yatarı 6_7 yıl olur. Ben zaten hiç suçlu uyuşturucu satıcısı duymadım. Hepsi masum şerefsizlerin.

Hatta yüklü miktardaysa alt sınırdan uzaklaşılır 13 15 e doğru gider. Ancak alakasının olmadığı bi yerse merak etmeyin çıkar

Gerçekten suçsuz ise ve gerçekten delil yoksa ilk mahkemede çıkacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X