Düğüne 20 gün kala suya düşen hayaller

Yapmam gereken şey ne olmalı

• Sabır etmek

OY: 47 32,2%
  • Çekip gitmek

OY: 99 67,8%

• Ankete Katılan
    146
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zavallı adamın başına gelene bak siz hala bana bunu nasıl yapar ?
Bence çekip gidin adam için daha iyi olur
Sağlıklı bir durumda değilim belki de doğru bile anlatamıyorum. Ama kendisi verdiği ifade de bilgisi olduğunu alakası olmadığını yazmış bu bile bile bizi ateşe atmak değil mi

Büyük miktarda olmasaydı, sadece kullanıcılara devlet denetimli serbestlik hakkı tanıyor. 5 yıl ara ara test yapıp kullanmadığından emin olursa dosyayı kapatıyor.

Ama ne yazık ki satıcılara bu müsamaha yok. Büyük miktar diyorsunuz, “ben kullanıyordum, bu bana ait” deme şansı yok yani. İşi çok zor.

İnşaat ona ait olmasa da yakalanan maddenin kendisine ait olmadığını nasıl ispatlayacak? Başka suçlayabileceği kimse var mı?

İnşaatta neden arama yaptılar? Mutlaka bir ihbar gelmiştir. Başka şey için gelip de es kaza mı rastladılar? Bunların hepsi önemli.
Çünkü mahalle başında uyuşturucu satılıyor diye yapılan ihbarlarda polis satan kişiyi yakalamıyor hemen, takibe alıp kimden temin ettiğini araştırıyor. Eğer ki böyle bir takip sonucu sizin inşaata gelindiyse nişanlınızın kendisini kurtarması (suçsuz da olsa) çok zor.

Geçmiş olsun.

simdi kavga dovus olsa neysede bu suc ileride hep basiniza bela olur.ben olsam ilk mahkemeyi beklerdim hemen acele edip karar vermeyin.sizin yerinizde olmak istemezdim gercekten zor bi karar.uzun yillar hapiste kalirsa napacaksiniz cidden zormus

Siz fiili olarak evli olsanız ve eşiniz o zaman mapusa düşse kesin annenizin evine giderdiniz. İyi gün-kötü gün deniyor nikah kıyılırken size de söylendi mi bu cümle?! yoksa duymadınız mı

eğer gerçekten suçu yoksa,eşinizin adına üzüldüm çünkü hayatta en sevmediğim insan tipi bencil ve nankör olanlardır.
ve siz çok bencilsiniz!

Sağlıklı bir durumda değilim belki de doğru bile anlatamıyorum. Ama kendisi verdiği ifade de bilgisi olduğunu alakası olmadığını yazmış bu bile bile bizi ateşe atmak değil mi
Nasıl yani?
Yasaklı maddelerden haberdar mıymış?

Alakası yoksa adamın sucu nedir de sizi ateşe atıyor anlamadım ki ?
Adamın bilgisi yok alakası yok gelip almışlar ee ? Adamın psikolojisini dusuneceginiz yerde siz hala yok bana bunu nasıl yapar bizi ateşe attı diyorsunuz.
Hapis nasil bir yer biliyor musunuz ?

Adamın bilgisi yok alakası yok gelip almışlar ee ? Adamın psikolojisini dusuneceginiz yerde siz hala yok bana bunu nasıl yapar bizi ateşe attı diyorsunuz.

Adamın masum olduğundan emin değiliz henüz

Onun psikolojisini düşünüyorum. Ben resmi nikahimi tutuklandıktan 2 gün sonra cezaevinde yaptım. Ama gözümün önünde gelinligimi kartları görünce psikolojim bozuluyor ona kizmamak için engel olamıyorum sadece o kadar

Kanunları bilmem de bilgisi olan da suçlu olmalı bence.
Eşin cezası neyse çekmeli,inşallah akıllanmalı.
Geçmiş olsun.

Bilgisi varmış.

Atar gider yapmadan önce düzgün okuyun adamın bilgisi var yazıyor. Böyle her konuda sizin saçma sapan emir kipiyle kullandığınız üslupsuz yorumlarınızı görmekten gına geldi. Engelle butonu varsa engellemek istiyorum sizi. Her konuda böylesiniz bi atar bi gider. Anlamadan hemde

Siz fiili olarak evli olsanız ve eşiniz o zaman mapusa düşse kesin annenizin evine giderdiniz. İyi gün-kötü gün deniyor nikah kıyılırken size de söylendi mi bu cümle?! yoksa duymadınız mı

eğer gerçekten suçu yoksa,eşinizin adına üzüldüm çünkü hayatta en sevmediğim insan tipi bencil ve nankör olanlardır.
ve siz çok bencilsiniz!
Bencil olduğum için mi düğün olmadığı halde onun annesiyle kalıyorum bencil olduğum için mi cezaevinde nikah kiydim

Yanlis okumuşum bilgisi varmıymış? Ben şok.
Ne diyim bilmiyorum. Kizmakta haklisiniz o halde özür dilerim . Psikolojik destek alma şansınız var mı ?

Onun psikolojisini düşünüyorum. Ben resmi nikahimi tutuklandıktan 2 gün sonra cezaevinde yaptım. Ama gözümün önünde gelinligimi kartları görünce psikolojim bozuluyor ona kizmamak için engel olamıyorum sadece o kadar

Bilgisi varmış. Alakası olmasa dahi bilgisi var ve ihbar etmemişse suç işlemiştir.

Bilgisi varsa menfaati vardır.
Siz yine de ilk mahkeme sonucunu bekleyin.
Eğer işbirliği varsa nikahı iptal edin.

Bilgisi varmış. Alakası olmasa dahi bilgisi var ve ihbar etmemişse suç işlemiştir.
Evet o kısmı yanlış okumuşum.
Bilgisi varsa elbette suçludur ama bilemiyorum ki adamın peşinde kim takıldı kimler tehdit etti biliyorsunuz büyük işler böyle işler .
Çok yazık olmuş.

Evet o kısmı yanlış okumuşum.
Bilgisi varsa elbette suçludur ama bilemiyorum ki adamın peşinde kim takıldı kimler tehdit etti biliyorsunuz büyük işler böyle işler .
Çok yazık olmuş.
Bu daha kötü ya. Başındaki belayı def etmeden bir kızcağızı bu belaya ortak etmiş oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X