düğüne 23 gün kala nişanım bitiyor

canım sen yapıcı olmamdan yanasın anlaşılan ama ben olumsuzluğa sürekleniorum

biliorum canım allah razı olsun çok yardımcı oluosun beni yalnız bırakmayın....bende aramayı düşünmüorum babamda bekle dedi şimdilik bu durum

Ben aramandan yanayim, dedigim gibi ortada bi hakaret, dayak, aldatma, kötü söz vs. vs. yok.
Ama simdi babam bekle dedi demissin, ozaman bilemem canim. Babani dinle sen yinede, bizden büyüktür vardir bir bildigi.

Ben sana sunu söylemeye calisiyorum sadece, ortada kesin ayrilmali bunlar denebilecek bir sebep göremedim ben. Bu isler böyle basit bi sekilde bitmemeli.
Ayrilma istegi karsi taraftan gelmemis üstelik.
Belkide nisanlin senin ayrilalim ozaman dedigine icerlemistir olamaz mi?
Ertelesek mi dügünü acaba demesine sen bu kadar icerlemisken, onun senin ayrilalim ozaman lafina daha cok icerledigini düsünüyorum.

Hakkinizda hayirlisi olsun tatlim, üzme kendini, herkes bu dönemde yasiyor bir takim seyler, Rabbim ayirmaz sizi insAllah, sonunuz hayir olsun.

anlamadığım istediğiniz eşyaları başkasıyla değil birlikte kullancaksınız
hayırlısı neyse o olsun sanki bahane aramış ve bulmuş gibi geldi

bencede aramalisin..
yarin gelin provandan önce biyerlerde bulusup konusmayi teklif et..
konusmanin gidisatina göre gelinlik provasina gidip gitmeyecegine emin bi sekilde karar vermis olursun..
kim bilir belki birlikte bile gidersiniz.. hayat bu sag solu hic belli olmaz :)
sen sonuna kadar haklisin ama simdilik gururu bi köseye birak cnm, bi kez dene!

Allah yardımcın olsun canım
nişanlılık döneminde oluyor böyle şeyler
bizim de olmuştu
bi takı seti yüzünden düğünden önce kavga etmiştik hem de 1 gün önce
neredeyse bitiyodu yani
şimdi çok mutluyuz Allaha şükür
ama ben de beklemenden yanayım şimdi kavganın siniriyle belki de kötü sözler söylenir

Ben aramandan yanayim, dedigim gibi ortada bi hakaret, dayak, aldatma, kötü söz vs. vs. yok.
Ama simdi babam bekle dedi demissin, ozaman bilemem canim. Babani dinle sen yinede, bizden büyüktür vardir bir bildigi.

Ben sana sunu söylemeye calisiyorum sadece, ortada kesin ayrilmali bunlar denebilecek bir sebep göremedim ben. Bu isler böyle basit bi sekilde bitmemeli.
Ayrilma istegi karsi taraftan gelmemis üstelik.
Belkide nisanlin senin ayrilalim ozaman dedigine icerlemistir olamaz mi?
Ertelesek mi dügünü acaba demesine sen bu kadar icerlemisken, onun senin ayrilalim ozaman lafina daha cok icerledigini düsünüyorum.

Hakkinizda hayirlisi olsun tatlim, üzme kendini, herkes bu dönemde yasiyor bir takim seyler, Rabbim ayirmaz sizi insAllah, sonunuz hayir olsun.

içerlemiş olabilir bilemiorum ama ben onu alttan aldım bu dönem o da bana karşı anlayışlı olsaydı keşke.iyi dilkelerin içinde tşk ederim çoook sağol ok iyisin:)

bencede aramalisin..
yarin gelin provandan önce biyerlerde bulusup konusmayi teklif et..
konusmanin gidisatina göre gelinlik provasina gidip gitmeyecegine emin bi sekilde karar vermis olursun..
kim bilir belki birlikte bile gidersiniz.. hayat bu sag solu hic belli olmaz :)
sen sonuna kadar haklisin ama simdilik gururu bi köseye birak cnm, bi kez dene!
çok iyi niyetlisin anlıorum ne demek istediğini gururun böyle zamanlarda kimseye faydası olmaz demek istiosun. gururu bi yana bırakmasınıda bilirim ama bu sefer durum farklı

Allah yardımcın olsun canım
nişanlılık döneminde oluyor böyle şeyler
bizim de olmuştu
bi takı seti yüzünden düğünden önce kavga etmiştik hem de 1 gün önce
neredeyse bitiyodu yani
şimdi çok mutluyuz Allaha şükür
ama ben de beklemenden yanayım şimdi kavganın siniriyle belki de kötü sözler söylenir
olur ama bizimki fazla uzadı tadı kaçtı gibi.

canım sen kararını vermişsin sanırım.
kısmet tabi ki,eğer kısmetde yoksa olmaz.
hakkında hayırlısı olsun.
ne yaşadığını sen bilirsin.

nasıl bu hale geldiğimizi anlamadım bile sanki sihirli bi el dokundu bu hale geldi belkide doğrudur şeytanın işidir.şimdide korkuorum evlenince mutlu olamam diye sen olmuşsun bunu duymak güzel allah daim etsin.

Canım tabiki mutlu oldum, çünkü tanıdığım bildiğim insanla evleniyordum. Onunda o zamanlar biraz farklı davrandığı adeta tanıyamadım dedirttiği oldu ama stresten oldu ne olduysa. Düğün hazırlıkları gerçekten çok ağır bişey bazı insanlar buna dayanamıyor. İnanki düğünün ertesinde bu sorunların hepsi bitiyor. Bizde böyle oldu. Şeytan yeni evlenecek çiftlerle çok uğraşır. Evlilik efendimizin sünneti olduğu için bunu engellemeye çalışır. Zaten o dönem iki tarafta çok stresli olduğundan genelde çok zorluk yaşarlar anlaşma konusunda.İki apayrı insan artık bir bütün olacaktır. Ve bu gerçekten çok büyük bir başarı istiyor. Umarım hakkınızda en hayırlısı olur. Bu işin sonu ne olursa olsun umarım yüzünüzü güldürecek içinizin rahat olduğu bir sonuç olur. Tabi benim içimden geçen umarım mutluluk haberlerini alırız.

Bir erkeğinde naz tuz yapması kendini geriye çekmesi evlendikten sonra küsmeleri adam gibi adam bunları yapmaz bebeklemi evleniyorsun yani daha sağlam karekterli olmasını dilerdim hayat zaten zor

♥gözyaşı♥;15026041 .!.:
Canım tabiki mutlu oldum, çünkü tanıdığım bildiğim insanla evleniyordum. Onunda o zamanlar biraz farklı davrandığı adeta tanıyamadım dedirttiği oldu ama stresten oldu ne olduysa. Düğün hazırlıkları gerçekten çok ağır bişey bazı insanlar buna dayanamıyor. İnanki düğünün ertesinde bu sorunların hepsi bitiyor. Bizde böyle oldu. Şeytan yeni evlenecek çiftlerle çok uğraşır. Evlilik efendimizin sünneti olduğu için bunu engellemeye çalışır. Zaten o dönem iki tarafta çok stresli olduğundan genelde çok zorluk yaşarlar anlaşma konusunda.İki apayrı insan artık bir bütün olacaktır. Ve bu gerçekten çok büyük bir başarı istiyor. Umarım hakkınızda en hayırlısı olur. Bu işin sonu ne olursa olsun umarım yüzünüzü güldürecek içinizin rahat olduğu bir sonuç olur. Tabi benim içimden geçen umarım mutluluk haberlerini alırız.

çok tşk ederim canım ama ne olcağı az ok belli herşey bi anda oldu bu noktaya geldik hayırlısı artık...

Bir erkeğinde naz tuz yapması kendini geriye çekmesi evlendikten sonra küsmeleri adam gibi adam bunları yapmaz bebeklemi evleniyorsun yani daha sağlam karekterli olmasını dilerdim hayat zaten zor
doğru söylüyosun hayat zor dahada zorlaştırıcaksa ne anlamı var imza atmanın

canımmmm nişanlının tarafından kimse aradı mı hiç seni hani ne yaptın falan die sormak için gelinlik provasını ne yaptın gittin mi?

sevalcığım kızgınlıktan mı? Gururundanmı? Sevginin azalmasındanmı? Karekterini beğenmediğinden mi evlenmekten soğuman
kızgınlığım çok fazla karakteriyle ilgili son bir aya kadar bi sıkıntım yoktu ama artık kafamda soru işaretleri var

canımmmm nişanlının tarafından kimse aradı mı hiç seni hani ne yaptın falan die sormak için gelinlik provasını ne yaptın gittin mi?
walla kimse aramadı falan gelinlik provasına gitmeyide düşünmüyorum belkide giymeyeceğim gelinliğin provasını yapmak istemiyorum artık pazar günü ne olcaksa olcak

Back
X