Düğüne 3 gün kala ayrılık düşünceleri

ya allah aşkına bazen böyle yapanlara gerçekten boşu boşuna çene yorduğumuzu düşünyorum. yazık yani 30 sayfa olmuş. vazgeçeceği yok, sözünü geçireceği yok, nerde vazgeçecekti evlilikten? görsün, yaşasın, tecrübe etsin hiç çene yormaya değmez.

buraya daha çok konu açar emin olun.

Ya evlenip de gerçekten mutlu olan kadın var mı, kendi yaşadıklarım ve burdaki konuları görünce hiçbir kadın mutlu değil gibi hissediyorum ve bir daha evlenme düşüncesinden bile korkuyorum

Evliliği kadınlar istiyor ama evlilik kadınlar için berbat. Ev, yemek çamaşır bulşık çocuk uğraş babam uğraş....b.k var evlenecek başımızı yakıyoruz işte

Evliliği kadınlar istiyor ama evlilik kadınlar için berbat. Ev, yemek çamaşır bulşık çocuk uğraş babam uğraş....b.k var evlenecek başımızı yakıyoruz işte
Ama evlenmeden de durmuyoruz ayrıca onca nafaka tazminat ödemeleri gerekirken genelde erkekler boşanma konusunda kadindan daha cesur

Burada bile görüyoruz kadin 30 kisiyle aldatildim af edeyim mi diyor
Kocasi kumar oynuyor icki iciyor bosan diyenlere cirliyor

kendi konunda kocamı seviyorum onunla sorunum yok diyodun, şimdide pişmanım diyosun

Evet doğru tabiki anne babaya asla saygısızlık yapılmaz

Bu sebeple ailesinin sizin aileyi hesaba almayisi, hiç arayıp sormamasi büyük saygısızlık kendine yapılmasını istemedigini başkasına yapmayacak

Saygı istenilmez hak edilir

Bazı masraflar gerçekten gereksiz ...

Patavatsizligi dışında sorun yoksa cozersiniz iki farklı cins karakterin aynı evde yaşaması gecinmesi dünyanın en zor ve beceri isteyen şeyi

Büyüklerimiz 50 yıl nasıl evli kalıp evliliklerine sahip çıkıyorlar küçük şeyler bunlar

Değil mi? Evlilik kadinin yaşam standardını düşürüyor erkeginkini ise yükseltiyor.

Canim hakkinda hayirlisi olsun oncelikle.ama bence evliligi gerceklesriceksen bi sekilde surup gider ama ne derece mutlu olursun bilmiyorum.iyi dusun iyi karar ver baskalarini bosver bize yazmasi kolay belkide ama ne olcakki aldiginiz esyalari geri verirsiniz hep nikahtan ayrilan cok kisi var

Daha fazla zaman olsaydı ayrıl derdim ama düğüne kadar gelmişsin bir umut görmüşsündür diye düşünüyorum.

KEŞKE BU YORUMLARA KULAK ASİP EVLENMESEYDİN YENİ KONUNUZA OKUDUM YORUM YAZMADİM BURAYI BULDUM.
ADAM AİLECİYMİŞ. 6 AYLIK EVLİSİN MUTLU DEGİLSİN.
ACELE ETMEMELİYDİN. ZATEN OLACAGİ BU KONUDA BELLİYMİŞ. GEÇMİŞ OLSUN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…