Evet evlenmiş balayındalarsonuç belli mi merak ediyorum.
Aynen oleYa evlenip de gerçekten mutlu olan kadın var mı, kendi yaşadıklarım ve burdaki konuları görünce hiçbir kadın mutlu değil gibi hissediyorum ve bir daha evlenme düşüncesinden bile korkuyorum
Ya evlenip de gerçekten mutlu olan kadın var mı, kendi yaşadıklarım ve burdaki konuları görünce hiçbir kadın mutlu değil gibi hissediyorum ve bir daha evlenme düşüncesinden bile korkuyorum
Ama evlenmeden de durmuyoruz ayrıca onca nafaka tazminat ödemeleri gerekirken genelde erkekler boşanma konusunda kadindan daha cesurEvliliği kadınlar istiyor ama evlilik kadınlar için berbat. Ev, yemek çamaşır bulşık çocuk uğraş babam uğraş....b.k var evlenecek başımızı yakıyoruz işte
kendi konunda kocamı seviyorum onunla sorunum yok diyodun, şimdide pişmanım diyosunAynısı bendede var şimdi evliyim hamileyim cok pişmanım neden evlendim diye . Evlilik bir kere oluyor ondada kendini batağa çekme . Ben bu hatayı yaptım göz yumdum senin gibi ama ne oldu şimdi ayrılmak istiyorum ama çocuğunu taşıyorum . Ne diyim
Evleniyorum kızlar
Ben onları severek yapıyordum keşke tek sorun onlar olsa. Değmiyorlarki emeklerimizeEvliliği kadınlar istiyor ama evlilik kadınlar için berbat. Ev, yemek çamaşır bulşık çocuk uğraş babam uğraş....b.k var evlenecek başımızı yakıyoruz işte
Evliliği kadınlar istiyor ama evlilik kadınlar için berbat. Ev, yemek çamaşır bulşık çocuk uğraş babam uğraş....b.k var evlenecek başımızı yakıyoruz işte
Sonuc..Sonuç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?