Düğüne 3 gün kala ayrılık düşünceleri

Anne babani aramadiklari icin trip atman gereksiz geldi. Benim de kayinpederim 4 yillik evliyim daha bayramlar disinda bir kere bile aramamistir babami yada kayinvalidem annemi... oyle bir beklentimiz yok huzurluyuz:)

Esinin senin onlari surekli aramani beklemesinin tek sebebi olabilir, kayinvalide beni hic aramiyor diye alttan alttan korukluyordur...

Sana bu sekilde bu adam dun davranmaya basladiysa dugunu filan bosver, kim duyarsa duysun kime ne.... "elalem" icin kendi hayatini mahvettigine degmez okumus bilgili insansin bunu biliyorsundur. Ama ayrilmaya cesaretin ona olan zaafindan dolayi yoksa kadin kisminin kendini seven bir adama yaptiramayacagi hicbirsey oldugunu dusunmuyorum:)

bence ortada evlilikten dönecek kadar ciddi bir durum yok. ailesine saygı beklemesi normal çünkü kimi gelinler/damatlar saygısızlığı öyle bir boyuta taşıyor ki şaşırmıyorum bu uyarıya. düğün masraflarının birçoğu gereksiz zaten gelinbaşı bile. damat haklı. bir gelinbaşı en ucuz 500 tl adam ne dese haklı.. biz bayanlar aptalca 1 gün kullanılacak ve ardından herkesin arkamızdan dedikodumuzu yapıp eleştirecekleri saçma sapan şeylere çok uçuk harcamalar yapıyoruz.

mutluluklar size

düğün günü biten evlilikler bile oluyor. Siz mutlu değilseniz aklınızda şüphe varsa bu kimin umrunda onlar ne derse desin o adamla siz aynı evde yaşayacaksnız evlenmeden böyle derse evlendikten sonra nasıl korur bilmiyorum değişir belki diye düşünmeyin kimse kimse için değişemiyor..

Bir de ailesi de aileme karşı tavırlı. Babası babamı arayip sormaz annesi de annemi arayip sormaz. Ah ben ne yapacağım bilmiyorum
Yardimci olacagima emjnim iyi oku Ben uc sene once es durumu icin nikah yaptim ogretmenim diyarbakirda gorev yapiyordum samsun a tayin isteyecektim daha sonra baktim ki ailesine gelin degil kole istiyornet olarak bariz barizgozume sokmaya basladi nikah da oldugu icin daha rahat davrandiailemle konustumbabamla konustim annemr actim teyzem akrabalirim hep destekledi arkamda oldular ozllikle babam tuttu elimdenavukata goturduanlattim ettim derken tek celsede bitti sag olsun ben gitmedimhatta mahkemeyebabam gitti zaten karsitarafla su o ana kadar sorunlu bir birliktelik yasamistik hep duzelir dusuncesiyle ayni se in durumundaydim okul mudurumu aradimdedim esdurumu istemeyecegim sasirdi cunku evraklaritamamlamistim tayin yapmiyorumdedim velilerinekadar duyulmus ustelik koy okuluydu dusun yani o pskolojiyle gidiyorum diye vdalastigimo diyarbakir a okula donmek nasil bir durum du anlatamam herkessordu anlattim uzun uzun bunaltimcok zorzamanlardi ama ailem hep benimleydi ve donem sonu kendim il disi tayjn istedjm memleketime geldim geleli bir hafta olmusken esimle tanistim bir senelik evliyim simdi hem de anneme aileme cok yakinim yani demem o ki o an olecekgibi hissediyorum nasil devam edecegim diye ama cesaret ettim hayat benim hayatimdi sonucta utanmadim utanacak cekinecdk hic birsey bulmadim ogretmenim calisiyorum yere saglam basiyorum ve huzursuz olacagim bir evlilik mutsuz olacagim bir dugunhak etmiyorum dedim cunku kapilar kapaninca sadrce sen kaliyorsun onunla su an oyle mutluyum ki dugunumde oldu icime de sindi esimd cok asigimbir dedigimi iki etmiyor demem o ki sinanmadan mutlu olamazsin ama Allah sana yol gosteriyor aklini kullan diyor yanlissecimler yapip da kaderom buymusdiyemezsin ben seni en iyi anlayaardan olabilirim ayni durumu yasadim ve kendi hayatima ben hukmettim sana da aynisini dilerim sakin ha sakin kimse dunyaya bir baskasinin kolesiolmak icin gelmiyor sadece cesaret et ve yere saglam bas unutma o kadar okulu okuyup atanmak icin ugrastin deger bilmez bir adama ve ailesine kul olmakocin degil tamtersi bu gibi durumlarda kendi hakkini savunmakicin... Bizim dugun davetiylerimiz dahibasilmisti ama ben dedim ki bu benim mademen mutlu gunumolacak o zaman o kapidaniceri gercekten beni seven adamla girmeleyim beni kullananladegil ve girdim de simdidiyorum ki iyi ki yapmisim iste bu benim gurur duyuyorum kendimle Allah yar ve yardimcin olsun umarim isik olur bu soylediklerimyoluna ve umarim bile bile yakmazsin kendini

Allah devamını hayirla getirsin inşallah. Başlangıç korkutucu ama korku filmi gibi geldi şahsen bana.

Uzgunum ama bu sonuna kadar boyle gider. Yine iyi dusunup oyle karar verin. Kendinizi mutsuzluga hapsetmeyin.

İleride size aile konusunda baskıları muhtemelen artacaktır. Her hafta aileme gideceğiz, onları daha sık ara, vs.vs. Ben evlenmeden annesi istiyor diye her cuma aileleri arayalım dedi. Evlendik babası istiyor diye her cmrtesi aileme gidilecek dedi. Hatta her cmrtesi gidilmezse bu evlilik olmaz bile dedi. Annesi bir gün yemeklerimşn hepsini tuzlu buldu kıskançlığından yemedi. Ben ilgisiz ol du m. Bi tost bile yapamadı oldum. Bi yere kadar tahammül ettim. Her fırsatta aileme saygı derdi. Ne kadar saygı da göstersem saygı anlayışları muhtemelen onlara tapar gibi davranmamdı. Sonuç boşanıyoruz. İyi düşünün

1 yıldan önce de boşanırsınız araştırın. Tanık gerekli geçimsizliğinize dair.

Çok bile sabretmissin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…