İçinize sinmiyorsa bu evlilik evlenmeyin.
Kimin duyup duymadığını önemsemeyin.
Yani biz ne desek boş, kalbinizin sesini dinleyin.
Masraflari gereksiz bulma ciftlerin yuzde 95inde var ne yazik ki
Anne babaya saygi beklemek bence tuhaf degil. Onemli olan saygi ve hizmeti karistirmamasi. Bu zamana kadar nasildi?
Ben de esim anneme saygisizlik etse onu buna bin pisman ederim. Ama bu forumda saygi olarak damatlardan kayinpederi eve birakmak yemege goturup hesap odemek gibi seyler bekleniyor. Gelinlerden kaynananin evini temizlemek, sık sık gidip yemek yapmak cay sunmak... bunlar saygi degil hizmet.
Iyi dusunun icinize sinmezse vazgecin. 3 gun kala iptal etmemek icin 3 ay sonra bosanmak zorunda kalmayin. Ne esyalarin alinmasi nenborc ne kimsenin bilmesi onemli degil. Icine sinmeyen adamla aayni eve ayni yataga girmek bence zindan.
Ben olsam ayrilirdim. O ne laflar oyle. Hele bir evlenin bakalim bir saygisizliginiz olacak mi yani pesin pesin bunlari konusmak neden...
Ha boyle birinden simdi ayrilmayi dusunuyorsan ilerde kesin bosanirsin. Suan resmi evlilik var gerci ama nikah iptali yaptirabilirsiniz en azindan. Daha fazla da yipranmamis olursunuz.
Aileniz ne diyor bu duruma?
Tatlım çalıştığın yer iki gün konuşur üçüncü gün unutur gider...Ayrılık zor geliyor ona askimdan değil de kendi cikarlarim için maalesef. Nedeni de calistigim kurumda herkes biliyor . Bana kimsenin aciyan gozlerle bakmasini istemiyorumAilesine laf kondurmuyor. Annemi arayip sormuyorsun diyor. Düğün telasesinden pek arayamadim doğru ama ne yapabilirim ki sürekli arayip ne konuşacağım
Annesinin babasının sizinkileri aranmaması yeni mi ortaya çıktı? Nikah olmadan önce arıyorlar mıydı?
Söylediği şeyde yanlış bir şey yok aslında elbette iki taraf da diğerinin ailesini sayacak. Ancak saygısızlıktan kasıt anamla tatile gitmedin vs. Falansa işler değişir. İşin zor. Şu noktaya gelene kadar neden ayilmadin?
Annen destekçinse hiç durma.Nikah iptali olmuyormus sanırım hakim 1 yıl bosamiyormus bi de.
Annem ayril diyor, babam istemiyor ayrilmami. Kardeşlerim de istiyor ayrilmami ama zor geliyor İşte.
Annesi hep trip atıyor aramiyorsun aramiyorsun diye ben de siz de düğün için gelip gitmediniz diye trip attım gülerek ondan uyardı beni
Küslük çıkartıp düğünü ertelemeye mi çalışıyorlar diyeceğim parası ödenmiş her şeyin. Hani masraf olarak görüyorlarmış ya.1 ay oldu nerdeyse ne arıyor ne soruyorlar. Geçen gün alışveriş için geldiler bir öyle görüştüler
Bilirlerse bilsinler bunumu dert ediyorsunuz anneci adamla çok zor hep kavga sebebi hep yapmacik davranmak zorunda kalirsin yinede karari verecek olan sensin ve yuzde 90 evleneceksin hayirlisi olsunAyrılık zor geliyor ona askimdan değil de kendi cikarlarim için maalesef. Nedeni de calistigim kurumda herkes biliyor . Bana kimsenin aciyan gozlerle bakmasini istemiyorumAilesine laf kondurmuyor. Annemi arayip sormuyorsun diyor. Düğün telasesinden pek arayamadim doğru ama ne yapabilirim ki sürekli arayip ne konuşacağım
Sen üç günü değil bir omru düşün dayanabilecekmisin?gerisini takma hayatı kararKızlar öyle dertliyim ki! Evleneceğim adamin nikaha doğru ve nikahtan sonra bazı olumsuz tavirlarini görmeme rağmen ayrilmadigima pişman oldum. Nikah yapıldı maalesef artık evliyiz. Dugunumuze 3 gün var ve bütün çevre duydu. Öğretmenim ve yeni tayinimin çıktığı okulda da herkes biliyor. Bunun dışında bütün eşyalar alındı, her yere borç yapıldı. Eşimin tavirlarina gelince aileci bir erkek. Bana kurduğu cümle aileme bir saygisizligin olursa tavrim net olur , es degisir ama anne baba degismez diyerek sert bir şekilde uyarmasi. Annesine babasına hiçbir şekilde saygısızlık yapmayacakmisim, sürekli arayip soracakmisim! 2. olarak da geline yapılan bazı masraflari anlamsiz görmesi ve bana yapılan şeyleri tartışma anında söylemesi . Kızlar ne yapayım bir akıl verin lütfen. Bunlar dışında iyi bir adam anlasiyoruz ama aklında ileride bosanabiliriz düşüncesi var işte
Ne demek istediniz?adam seni uyarmakla haklı . annesi aramıyorsun dediğinde trip karsı trip atıyormussun bu deymda r degilsiniz sen ararsın ogllunuda anım bziimkilerde sizden söyle davranıslar geciyo diye uyarırsın .
sendede gördümben belki adam bunu görüp ıyardı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?