- 28 Şubat 2017
- 442
- 731
- 53
- 60
Mutlaka öyledir.Bunlar sadece yaşadıklarımın 50 de biri falandır herhalde. Hakaret, aşağılama, şiddet de ardından gelenler.
Teşekkür ediyorum, bende çok mücadele ettim. Bi tokat bi daha olmaz dedim, olsa bile katlanılır dedim. En son tekme tokat daldı adam. Hemen aradım karakolu, uzaklaştırdım evden, şikayette bulundum. Tazminat Davamı da açtım. Anlaşmalı protokol göndermiş. Yok öyle dövüp dövüp anlaştık bitti demek. Eline dava dilekçesi ve tazminat talebi ulaştığında tepkisini merak ediyorum :)Mutlaka öyledir.
Ama ben sevindim senin adına.
Senden daha ağır şeyleri yaşayıp birde boşanmak son çare diyen bilemedim ne demek gerek kişiler var...
En azından arkanda kalmış.
Dilerim dişlerine göre bir es, gelin bulurlarda yola gelirler...
Zannetmiyorum. Şimdiden aileler görüşmüyor, anne babacı bir eş. Muhtemelen karısı ailesine sonradan katılmış 4. Şahıs olarak kalacak. Çok benzerlerini yaşadım. Kaldı ki bizim aileler başta görüşüyordu. 1 yıla kızlar boşanıyorum di ye konu açacaktır.Konu sahibi mutlu mu acaba merak ettim
Helal olsun sana...Teşekkür ediyorum, bende çok mücadele ettim. Bi tokat bi daha olmaz dedim, olsa bile katlanılır dedim. En son tekme tokat daldı adam. Hemen aradım karakolu, uzaklaştırdım evden, şikayette bulundum. Tazminat Davamı da açtım. Anlaşmalı protokol göndermiş. Yok öyle dövüp dövüp anlaştık bitti demek. Eline dava dilekçesi ve tazminat talebi ulaştığında tepkisini merak ediyorum :)
YAHU SEN YAZIDIGIMI OKUMADIN MI KOCAMAN YAZDIM ORAYA UZUN UZUN NE DEMEK NIKAH IPTALI OLMUYOR BEN IKI AYDA BOSANDIMDIYORUM SANA1 yıldan önce de boşanırsınız araştırın. Tanık gerekli geçimsizliğinize dair.
1 yıldan önce boşanılıyor yazdım zaten sorun nedir?YAHU SEN YAZIDIGIMI OKUMADIN MI KOCAMAN YAZDIM ORAYA UZUN UZUN NE DEMEK NIKAH IPTALI OLMUYOR BEN IKI AYDA BOSANDIMDIYORUM SANA
Yanlis yere cevap yazmisim sorun bu ☺1 yıldan önce boşanılıyor yazdım zaten sorun nedir?
Boyle bi evlilik hayatinin hatasi ilur net... seninkinin bi ust modeliyle evliyim ve 1 yildir burnumdan getirdi hayati.. tek onerimm boylece birak bosanmaktansa simdi bitirmek en iyisiAyrılık zor geliyor ona askimdan değil de kendi cikarlarim için maalesef. Nedeni de calistigim kurumda herkes biliyor . Bana kimsenin aciyan gozlerle bakmasini istemiyorumAilesine laf kondurmuyor. Annemi arayip sormuyorsun diyor. Düğün telasesinden pek arayamadim doğru ama ne yapabilirim ki sürekli arayip ne konuşacağım
Aynısı bendede var şimdi evliyim hamileyim cok pişmanım neden evlendim diye . Evlilik bir kere oluyor ondada kendini batağa çekme . Ben bu hatayı yaptım göz yumdum senin gibi ama ne oldu şimdi ayrılmak istiyorum ama çocuğunu taşıyorum . Ne diyimKızlar öyle dertliyim ki! Evleneceğim adamin nikaha doğru ve nikahtan sonra bazı olumsuz tavirlarini görmeme rağmen ayrilmadigima pişman oldum. Nikah yapıldı maalesef artık evliyiz. Dugunumuze 3 gün var ve bütün çevre duydu. Öğretmenim ve yeni tayinimin çıktığı okulda da herkes biliyor. Bunun dışında bütün eşyalar alındı, her yere borç yapıldı. Eşimin tavirlarina gelince aileci bir erkek. Bana kurduğu cümle aileme bir saygisizligin olursa tavrim net olur , es degisir ama anne baba degismez diyerek sert bir şekilde uyarmasi. Annesine babasına hiçbir şekilde saygısızlık yapmayacakmisim, sürekli arayip soracakmisim! 2. olarak da geline yapılan bazı masraflari anlamsiz görmesi ve bana yapılan şeyleri tartışma anında söylemesi . Kızlar ne yapayım bir akıl verin lütfen. Bunlar dışında iyi bir adam anlasiyoruz ama aklında ileride bosanabiliriz düşüncesi var işte
:)Yanlis yere cevap yazmisim sorun bu ☺
Ya evlenip de gerçekten mutlu olan kadın var mı, kendi yaşadıklarım ve burdaki konuları görünce hiçbir kadın mutlu değil gibi hissediyorum ve bir daha evlenme düşüncesinden bile korkuyorumAynısı bendede var şimdi evliyim hamileyim cok pişmanım neden evlendim diye . Evlilik bir kere oluyor ondada kendini batağa çekme . Ben bu hatayı yaptım göz yumdum senin gibi ama ne oldu şimdi ayrılmak istiyorum ama çocuğunu taşıyorum . Ne diyim
En son evleniyorum diye msj atmıştı şu an büyük ihtimalle balayindalardir.sonuç belli mi merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?