Düğüne 3 gün kala ayrılık düşünceleri

Bunlar sadece yaşadıklarımın 50 de biri falandır herhalde. Hakaret, aşağılama, şiddet de ardından gelenler.
Mutlaka öyledir.
Ama ben sevindim senin adına.
Senden daha ağır şeyleri yaşayıp birde boşanmak son çare diyen bilemedim ne demek gerek kişiler var...
En azından arkanda kalmış.
Dilerim dişlerine göre bir es, gelin bulurlarda yola gelirler...

Teşekkür ediyorum, bende çok mücadele ettim. Bi tokat bi daha olmaz dedim, olsa bile katlanılır dedim. En son tekme tokat daldı adam. Hemen aradım karakolu, uzaklaştırdım evden, şikayette bulundum. Tazminat Davamı da açtım. Anlaşmalı protokol göndermiş. Yok öyle dövüp dövüp anlaştık bitti demek. Eline dava dilekçesi ve tazminat talebi ulaştığında tepkisini merak ediyorum :)

Konu sahibi mutlu mu acaba merak ettim
Zannetmiyorum. Şimdiden aileler görüşmüyor, anne babacı bir eş. Muhtemelen karısı ailesine sonradan katılmış 4. Şahıs olarak kalacak. Çok benzerlerini yaşadım. Kaldı ki bizim aileler başta görüşüyordu. 1 yıla kızlar boşanıyorum di ye konu açacaktır.

Su an evli galiba konu sahibi.
Bi guncelleme yapsa keske.
Nasil iyimiki? Mutlumuki? Insallah biz haksiz cikariz.

Helal olsun sana...

Boyle bi evlilik hayatinin hatasi ilur net... seninkinin bi ust modeliyle evliyim ve 1 yildir burnumdan getirdi hayati.. tek onerimm boylece birak bosanmaktansa simdi bitirmek en iyisi

Balik bastan kokarmis..bu evliligin sonu hayra alamet degil...herkes duydu diye devam edip 6 ay 1 sene sonra bosanmak mi? Yoksa kim duyarsa duysun zararin neresinden donersen kardir diyerek yeni bir sayfa acmak mi? Bu evlilik icine sinmiyor kabul et...bence bitir hemen

Konun bana 40 seneden sonra boşanan bir tanıdığımı aklima getirdi
Tam 40 sene sonra bosanacagini söylediğinde herkes cok ayıpladi bunca sene sonra bosanilir mi dediler

Kadin ta nisanliyken olmayacağını anlamıştım bunca ay nişanlılıktan dönülmez demisler evlenince sabret çocuğun olursa duzelir demisler çocuklar olmus babasız mi bırakacaksın demişler en sonunda cocuklar kocaman oldu dunurlere rezil mi olacağız oturalim oturduğumuz yerde demisler kadinin ayrilabilmesi ta torun torba sahibi olunca oldu
Millet daha beter dedikodu yapti
Kadin diyor o evde olmadığından beri nefes alabiliyorum resmen diyor
Bilseydim el alem dinlemez ta kina gecesi kaynanam rezillik çıkardığında bitirirdim diyor
Ama yazık bir ömür be kadin gençliğini curuttu kisacasi biz kadinlar çoğu zaman iki aylık aciya katlanmamak için omurluk acilara evet diyoruz

Aynısı bendede var şimdi evliyim hamileyim cok pişmanım neden evlendim diye . Evlilik bir kere oluyor ondada kendini batağa çekme . Ben bu hatayı yaptım göz yumdum senin gibi ama ne oldu şimdi ayrılmak istiyorum ama çocuğunu taşıyorum . Ne diyim

Ya evlenip de gerçekten mutlu olan kadın var mı, kendi yaşadıklarım ve burdaki konuları görünce hiçbir kadın mutlu değil gibi hissediyorum ve bir daha evlenme düşüncesinden bile korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…