Düğüne 3 gün kala ayrılık düşünceleri

Elalemin ne dediği senin mutlulugundan önemli değil. . Sen yaşayacaksın bu hayatı onlar değil. .. pişman olacağın birsey yapma... duyar dediğin Elalem gelip senin yerine uzulmeyecek mutsuz olursan

Ailene sana saygısı şimdiden yoksa zaten bu saatten sonra bişey bekleme bence.

Hayır benim anlamadığım ekonomik özgürlüğü olan insansiniz mecbur değilsiniz.siz niye bu kadar taviz verdiniz.

Yani çok ilginç. Ailesine beni ezdireceginden korka korka iliskiye başladım, anne babadan gelen bir korkuydu, her ortamda beni üste tuttuğunu gösterdi. Üzerime titrer. 1 sene sonra Allah nasip kısmet ederse dugunum var ben acaba diyorum, ya yaparsa, siz bunlardan emin olduğunuz halde isyerindekiler ne der diye evleniyorşunuz. Hayatınız bu kadar mı ucuz?

en iyi yönlendirmeyi ailen yapar hazır günün varken bekleme ailene hissettiklerini anlat onlarda 1 gün düşünsünler fikirlerini al derim sonra yine içinden geleni yap tabi hayırlısi olsun

reddi nikah diye bişey var bi araştırsana, düğünüm olmadı nikahın reddini istiyorum diye dilekçe yazıyosun ayrılınca düğünü bekleme

Çok sinir bozucu. bence balik bastan kokmuş bile.
Bu daha fragman evlenince duzelir demeyin aksine artar.. siz düşünün bakalım böyle bir hayati cekebilecekmisiniz?

He bir de aşk sevgi falan da demeyin o hareketlerini görmeye devam edince buz gibi soguyacaksiniz zaten

Aramasınlar

Siz aramayıp bir de onlar aramıyor sorumluluk vs diye trip atınca mı dedi bunları

Bana çok anormal gelmedi eğer öyle oldu ise

Stres basmış sizi nikah zaten var aynı eve girseniz de evlisiniz girmeseniz de

Hayatinizi cevrenize gore yasayamazsiniz. Yasamamalisiniz.
Mutlu veya mutsuz olacak olan sizsiniz. Cevrenizi ilgilendirmez ve acinacak bir durum da yok ortada.
Eger mutlu olacaginizi dusunmuyorsaniz bitirin. Sonrasi daha zor olur dugunden sonra.

reddi nikah diye bişey var bi araştırsana, düğünüm olmadı nikahın reddini istiyorum diye dilekçe yazıyosun ayrılınca düğünü bekleme
Ben de evliliğin iptali diye bir şey duymuştum,boşanma olarak geçmiyor,nikah iptal ediliyor.
Konu sahibi senin yerinde olsam araştırırdım.

Bence risk al derim iptal edecem deme ama ben istemiyorum böyle bi evlilik tamam ailene saygı duyarım saygısızlık yapmam ama sen yarın bir gün en ufak bi tartışmamız olsa beni savunmazsın beni kocam savunmazsa kşm savunacak falan de ya bu sorunu halletmelisin yoksa gercekten ilerde canını skar bu durum. Ne demek yahu ailenin yeri ayrı eşinin yeri ayrı erkekler bi sunu anlayamıyor yapamıyor . Bitirme sebebi değil ama eğer bu yüzden bitecekse de yapcak bişey yok yani nasip. Allah hakkınızda hayırlısını nasip eylesin.

Çok hassas bir durum. Pat diye yorum yapılmıyor o nedenle. Düğün öncesi gerginlik oluyor. Ama bu gerçek mutsuzluk mu yoksa düğün öncesi stresi mi ayırt etmek lazım. Bunu yapabilecek tek kişi sizsiniz.

"Eş değişir, anne baba değişmez" cümlesi incitici olmuş. Ama ne şekilde söyledi bilemiyorum. Hararetli bir tartışmada mı söyledi yoksa direkt karşısına alıp konuşma esnasında mı söyledi?

Kararınızdan eminseniz başkalarını düşünerek yaşamayın hayatınızı. İnsanlar her şeyi konuşur ama sonra unutur. Ben olsam düğünden dönen birisini cesur olarak nitelendirirdim. O kadar ev kurulmuş, ailelerin beklentisi var, ona rağmen istemediği bir yola girmemiş derdim. Bir de bu açıdan düşünün. Bir gün yalnız kalmayı deneyin. Kimseyle iletişime geçmeden kendinizi dinleyin derim.

anasına babasına hizmet edecek kadın arıyor bence kesınlıkle evlenmeyın yazık degılmı sıze ılerıde sızı ve aılenızı gercekten sevecek ailesıne ezdırmeyecek arkanızda durucak bır eş emınımkı bulucaksınız ve çok mutlu olucaksınız o yuzden sakın evlenıpte hayatınızı karartmayın

Abartıyorsun az sakin ol ve düğününü bu düşüncelerle berbat etme....senin eşin şimdiden söylemiş ama inan erkeklerin yüzde yüzü bu düşüncede zaten...bazısı da seni savunurum der ama hepten ailecidir yalan söyler...
Düğün masrafına gelince,ben de saçma bulurum yani...sırf bu iki şey için aklını bulandırma

En mutlu ve heyecanlı olmanız gereken zamanlarda ayrılık düşünüyorsunuz. Bu sadece düğün stresimi yoksa gerçekten istemiyor musun önce ona karar verin ve emin değilseniz düğünü iptal edin. Aynı evde yaşayacak ve mutsuz olacak sizsiniz. Başkalarını değil kendinizi düşünün.Umarım kendiniz için en doğru kararı verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…