- 3 Eylül 2012
- 21.882
- 57.682
- 798
Çalıştığın kurumda herkesın bılmesı senın hayatın boyunca sıkıntı cekmenden önemli mi?Ayrılık zor geliyor ona askimdan değil de kendi cikarlarim için maalesef. Nedeni de calistigim kurumda herkes biliyor . Bana kimsenin aciyan gozlerle bakmasini istemiyorumAilesine laf kondurmuyor. Annemi arayip sormuyorsun diyor. Düğün telasesinden pek arayamadim doğru ama ne yapabilirim ki sürekli arayip ne konuşacağım
biz eşimle nişanlı iken1 ay oldu nerdeyse ne arıyor ne soruyorlar. Geçen gün alışveriş için geldiler bir öyle görüştüler
Sen de sizinkiler bizimkileri aramıyor. Hayirdir. Onlara yapılan saygısızlık bana yapılmıştır. Eş değişir ama anne baba değişmez. Desene kocisine
Ya ben evliyim kv annemi yilda 1 kere ya arar ya aramazaramazsa aramasin ya nolcak. Hele de sizin ailenizin oldugu sehirde olacakmissiniz. Evet tavri dumbukce. Ama baska konularda iyi anlasiyorsaniz bence buyutmeyin. Yilda göreceğiniz hepi topu 5-10 gun. Idare edilir. Ama tabii asiksaniz. Bence sizin asil sorununuz duygularinizin kuvvetli olmamasi. Yazdıklarınızdan boyle anlasiliyor.
Ben seviyorum ama onun sevgisinden emin değilim sadece
Ayrıca sevgisinden emin olmadığın bir adamla bir ömür nasıl yaşayacaksın?Ben seviyorum ama onun sevgisinden emin değilim sadece
Durup dururken niye sagisiz davranicaksinizki ailesine.size karşı olumsuz hareket ederlerse niye ezdireceksinizki kendinizi cevap vermek illa sagisizca olmaz ayrıca ve her gün niye arayip soracaksinizki ne saçma. Aklınıza yatmiyorsa herseyi boşver önünüze bakın derim ben.Kızlar öyle dertliyim ki! Evleneceğim adamin nikaha doğru ve nikahtan sonra bazı olumsuz tavirlarini görmeme rağmen ayrilmadigima pişman oldum. Nikah yapıldı maalesef artık evliyiz. Dugunumuze 3 gün var ve bütün çevre duydu. Öğretmenim ve yeni tayinimin çıktığı okulda da herkes biliyor. Bunun dışında bütün eşyalar alındı, her yere borç yapıldı. Eşimin tavirlarina gelince aileci bir erkek. Bana kurduğu cümle aileme bir saygisizligin olursa tavrim net olur , es degisir ama anne baba degismez diyerek sert bir şekilde uyarmasi. Annesine babasına hiçbir şekilde saygısızlık yapmayacakmisim, sürekli arayip soracakmisim! 2. olarak da geline yapılan bazı masraflari anlamsiz görmesi ve bana yapılan şeyleri tartışma anında söylemesi . Kızlar ne yapayım bir akıl verin lütfen. Bunlar dışında iyi bir adam anlasiyoruz ama aklında ileride bosanabiliriz düşüncesi var işte
İkimiz de ogretmeniz tayinini yarın bir gün isteyebilir memleketine beni de zorlayabilir o potansiyeli görüyorum. Sadece annesini değil ablasını neden aramiyormusum , ablasına neden şunu demişim neden bunu demişim bir sürü tantanaBana uzak sehirdeki erkek ailesini idare etmek cok zor gelmiyor valla. Niye kavga ciksin zaten? Durup dururken uzaktan neyin kavgasini edeceksiniz?
Ha ama 3 gun kalmis 5 gun kalmis ayrilmak istiyorsanız ayrilin. Kimin ne umurundasınız ki? Sanki insanlarin isi gücü yok durmadan sizi mi konusacaklar? Siz bu durumda kendinize acinacagini düşünüyorsanız, ilerde mutsuz olursaniz bosanma kararini hic veremezsiniz.
Ama bence ayrilmayacaksiniz. O yuzden bu durumu kafanizda buyutmeyin. Dedigim gibi haftada 1 telefonda görüşeceksiniz, yilda 5-10 gun de yuz yuze. Idare edilir yani.
İkimiz de ogretmeniz tayinini yarın bir gün isteyebilir memleketine beni de zorlayabilir o potansiyeli görüyorum. Sadece annesini değil ablasını neden aramiyormusum , ablasına neden şunu demişim neden bunu demişim bir sürü tantana
Valla hiç birşey için geç değil ki çok itici bı adam aileme saygısızlık yaparsa tavrı netmiş mis valla çok çekersin bide ogretmenmissin millet diyen hiç takma ilerde çoluk çocuğa karistinmi daha zorlasacak sal ipini ailesine koşsunKızlar öyle dertliyim ki! Evleneceğim adamin nikaha doğru ve nikahtan sonra bazı olumsuz tavirlarini görmeme rağmen ayrilmadigima pişman oldum. Nikah yapıldı maalesef artık evliyiz. Dugunumuze 3 gün var ve bütün çevre duydu. Öğretmenim ve yeni tayinimin çıktığı okulda da herkes biliyor. Bunun dışında bütün eşyalar alındı, her yere borç yapıldı. Eşimin tavirlarina gelince aileci bir erkek. Bana kurduğu cümle aileme bir saygisizligin olursa tavrim net olur , es degisir ama anne baba degismez diyerek sert bir şekilde uyarmasi. Annesine babasına hiçbir şekilde saygısızlık yapmayacakmisim, sürekli arayip soracakmisim! 2. olarak da geline yapılan bazı masraflari anlamsiz görmesi ve bana yapılan şeyleri tartışma anında söylemesi . Kızlar ne yapayım bir akıl verin lütfen. Bunlar dışında iyi bir adam anlasiyoruz ama aklında ileride bosanabiliriz düşüncesi var işte
Ooo senin işin sandigimdan zor ablasını aramiyormussun vala canım kayinvalide hadi neyse de gorumcemler yağa yatirsan bala batirsanda boş üstelik bu tavirlarini ailesine hissettiriyorsa onlar bunu kullanilirlar heleki bide tayininiz onların yaşadığı yere çıkarsa vay halinize bence yol yakınken bırakın inanin size hicbisi olmaz dugunmus nikahmis insan öyle zor zamanlar yasiyorki hiç birşey gözüne gelmiyor şuan için bunlar sadece sozde yarın bigun uygulamada çok daha gururunuz kırılır yazık hayatinizi mahfetmeyin yol çok yakın daha en azından resti çekin size bunları mecbur kilmasin sonunda ayrilirsiniz yada devam edersiniz akışına birakin ama susmayinİkimiz de ogretmeniz tayinini yarın bir gün isteyebilir memleketine beni de zorlayabilir o potansiyeli görüyorum. Sadece annesini değil ablasını neden aramiyormusum , ablasına neden şunu demişim neden bunu demişim bir sürü tantana
Kolay kolay söylemem bunu, ne olur ayril! Yemişim evini esyasini, milletin duymasını..Bir de ailesi de aileme karşı tavırlı. Babası babamı arayip sormaz annesi de annemi arayip sormaz. Ah ben ne yapacağım bilmiyorum
umarım ayrılırsın bak cıdden söyluyorum yazık edıyrsun kendıne bıle bıle lades deme yoksa çok konu açarsın burdaİkimiz de ogretmeniz tayinini yarın bir gün isteyebilir memleketine beni de zorlayabilir o potansiyeli görüyorum. Sadece annesini değil ablasını neden aramiyormusum , ablasına neden şunu demişim neden bunu demişim bir sürü tantana
Annesi senin anneni neden aramiyor o zaman? Madem cok biliyor bu arama sorma islerini.. Bu kadar anlatmanla cozdum inan ve cok korkuyorum devam edeceksin diye, tam bi kabus..Nikah iptali olmuyormus sanırım hakim 1 yıl bosamiyormus bi de.
Annem ayril diyor, babam istemiyor ayrilmami. Kardeşlerim de istiyor ayrilmami ama zor geliyor İşte.
Annesi hep trip atıyor aramiyorsun aramiyorsun diye ben de siz de düğün için gelip gitmediniz diye trip attım gülerek ondan uyardı beni
ben biraz mantik evliligi gordum, işte ikimiz de ogretmeniz vsAsık olmadiginiz bir adamla sizi evlilik yoluna sokan neydi? Gercekten merakimdan soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?