Düğüne 3 gün kala ayrılık düşünceleri

Karşı taraf ailemi saymayacak arayip iki hayır sormayacak.
Ben her gün arayip ki ki ki yapcam.
Neden?
Koca kişisi öyle istiyor.

Her şeyin farkındayım ama ayrılmak zor geliyor.

Neden? Elalem konuşacak..

At üstünden gitsin.
3 ay sonra unutulur.
Önüne bakarsın.

Mutsuzluğu tek başına yaşayacaksın.
Ailen de senin için üzülecek.

Eee elalem üzüntü kısmında yoksa hiç bir yerde olmasın.

Çalıştığın kurumda herkesın bılmesı senın hayatın boyunca sıkıntı cekmenden önemli mi?
şimdiden size baskı kuruyor
ömür boyu bu baskı ile yasayabilecek misin
annesi iki numara yapsa direkt sen suclu olacaksın demek

1 ay oldu nerdeyse ne arıyor ne soruyorlar. Geçen gün alışveriş için geldiler bir öyle görüştüler
biz eşimle nişanlı iken
eşim benım yasadıgım sehıre geldı
ve zorunlu sebeplerden dolayı benim ailemde kaldı tam 2 ay

eşimin ailesi , ailemi arayıp da bir teşekkür dahi etmedi
oğullarını da aramadılar beni de aramadılar
evlendık evimize 3 ay snr geldıler

buz gibilerdi ben onlara cok sıcaktım eskıden
ama bana kendımı o kadar değersiz hissettirdiler ki, aynı sekılde ogullarına da öyle

ben d ekendımı geri çektim.
e şimdi 4 sene gecti , onlar bana soğuk derler, hıc aramıyor derler
ama eşim allahtan bana baskı yapmaz
yapsaydı anlasmazdık evliliğimiz devam etmezdi.

Sen de sizinkiler bizimkileri aramıyor. Hayirdir. Onlara yapılan saygısızlık bana yapılmıştır. Eş değişir ama anne baba değişmez. Desene kocisine

Ben seviyorum ama onun sevgisinden emin değilim sadece

Ben seviyorum ama onun sevgisinden emin değilim sadece

Bana uzak sehirdeki erkek ailesini idare etmek cok zor gelmiyor valla. Niye kavga ciksin zaten? Durup dururken uzaktan neyin kavgasini edeceksiniz?
Ha ama 3 gun kalmis 5 gun kalmis ayrilmak istiyorsanız ayrilin. Kimin ne umurundasınız ki? Sanki insanlarin isi gücü yok durmadan sizi mi konusacaklar? Siz bu durumda kendinize acinacagini düşünüyorsanız, ilerde mutsuz olursaniz bosanma kararini hic veremezsiniz.
Ama bence ayrilmayacaksiniz. O yuzden bu durumu kafanizda buyutmeyin. Dedigim gibi haftada 1 telefonda görüşeceksiniz, yilda 5-10 gun de yuz yuze. Idare edilir yani.

Annesi babası senin anneni babanı aramak zorunda değil.
Şunu da söyleyeyim anneni babanı aramamaları daha iyi bunu hiç takma.
Bu arada sen de her gün onun annesini babasını aramak zorunda değilsin.
Bu arama saçmalığına sinir oluyorum.
Bırakın da şu kadınlar kendi istekleriyle kv kp 'i arasın.
Senin asıl sorun etmen gereken şey; bu adamdan koca olur mu, bu adamla bir ömür geçer mi?

Bu soruların cevabını vereyim sana; bu adamdan koca değil hiçbir b*k olmaz.
Bu adam olmayan herifin yaptığı uyarıya göre, ailesi haksız olsa da sen susacaksın.
Borç ödenir, herşey düzelir yoluna girer ama bu adam düzelmez.
Düğün olmadan dön arkanı kendi hayatına bak.
Eğer bu adamla aynı çatı altında yaşarsan, buraya açacağın ilk konu ; "eşim ailesine karşı beni çok eziyor, aşağılıyor, sürekli onların yanında azarlıyor" olacak gibime geliyor.
Dediğim gibi kaç kurtar kendini.

Wawwww imzayı atmışsın ya adam dile gelmiş. Dönüşü yok diye düşünüyor ya şimdiden alt yapıyı hazırlıyor.

Yandın sen kızım. Düğünüde yaparsan vayy haline!

Durup dururken niye sagisiz davranicaksinizki ailesine.size karşı olumsuz hareket ederlerse niye ezdireceksinizki kendinizi cevap vermek illa sagisizca olmaz ayrıca ve her gün niye arayip soracaksinizki ne saçma. Aklınıza yatmiyorsa herseyi boşver önünüze bakın derim ben.

İkimiz de ogretmeniz tayinini yarın bir gün isteyebilir memleketine beni de zorlayabilir o potansiyeli görüyorum. Sadece annesini değil ablasını neden aramiyormusum , ablasına neden şunu demişim neden bunu demişim bir sürü tantana

Zor. Ayrılın o zaman. Milletin umrunda degilsiniz. 3 gun konuşurlar 5. Gun unuturlar.

Valla hiç birşey için geç değil ki çok itici bı adam aileme saygısızlık yaparsa tavrı netmiş mis valla çok çekersin bide ogretmenmissin millet diyen hiç takma ilerde çoluk çocuğa karistinmi daha zorlasacak sal ipini ailesine koşsun

Ooo senin işin sandigimdan zor ablasını aramiyormussun vala canım kayinvalide hadi neyse de gorumcemler yağa yatirsan bala batirsanda boş üstelik bu tavirlarini ailesine hissettiriyorsa onlar bunu kullanilirlar heleki bide tayininiz onların yaşadığı yere çıkarsa vay halinize bence yol yakınken bırakın inanin size hicbisi olmaz dugunmus nikahmis insan öyle zor zamanlar yasiyorki hiç birşey gözüne gelmiyor şuan için bunlar sadece sozde yarın bigun uygulamada çok daha gururunuz kırılır yazık hayatinizi mahfetmeyin yol çok yakın daha en azından resti çekin size bunları mecbur kilmasin sonunda ayrilirsiniz yada devam edersiniz akışına birakin ama susmayin

Bir de ailesi de aileme karşı tavırlı. Babası babamı arayip sormaz annesi de annemi arayip sormaz. Ah ben ne yapacağım bilmiyorum
Kolay kolay söylemem bunu, ne olur ayril! Yemişim evini esyasini, milletin duymasını..
Bi evlen, o zaman sen kendine aciyacaksin Allah korusun, geç milleti..

Son düzenleme:
Adama ve ailesine gencligini, calisip calisip maddi manevi emegini verdikten sonra ayrilmak daha kolay olmayacak.

Okuldakiler ne diyebilir ki? "Hmm hayirlisi olsun hakkinizda" derler en fazla.

Kalbini dinle...

umarım ayrılırsın bak cıdden söyluyorum yazık edıyrsun kendıne bıle bıle lades deme yoksa çok konu açarsın burda

Annesi senin anneni neden aramiyor o zaman? Madem cok biliyor bu arama sorma islerini.. Bu kadar anlatmanla cozdum inan ve cok korkuyorum devam edeceksin diye, tam bi kabus..

Anneye babaya düşkün erkek en tehlikelisi iyi düşün tatlım yine de karar senin hayat senin ama millet ne der diye bi ömür geçmez. Benim halamın kızı düğün günü tüm davetliler geldiğinde düğünü iptal etmişti. Nedeni de oğlan boğazına sarılmış. İtelemiş, darp etmiş. Oda şimdi bunu yapan ilerde beni döver öyle rezillikten se böyle olayım dedi. Herkes çok tepki gösterdi ama şimdi kimse hatırlamıyor. Bir başkasıyla evlendi. Şu anda çook mutlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…