- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Onun için şartlar var akil sağlığı ya da ruh sağlığın yerinde olmaması ya da zorla evlendirilme gibi bu da ispat istiyor o yüzden zor reddi nikah.Ben de evliliğin iptali diye bir şey duymuştum,boşanma olarak geçmiyor,nikah iptal ediliyor.
Konu sahibi senin yerinde olsam araştırırdım.
öyle bir şey yok
yanlış yonlendirmeyelim
Asık olmadiginiz bir adamla sizi evlilik yoluna sokan neydi? Gercekten merakimdan soruyorum.Ayrılık zor geliyor ona askimdan değil de kendi cikarlarim için maalesef. Nedeni de calistigim kurumda herkes biliyor . Bana kimsenin aciyan gozlerle bakmasini istemiyorumAilesine laf kondurmuyor. Annemi arayip sormuyorsun diyor. Düğün telasesinden pek arayamadim doğru ama ne yapabilirim ki sürekli arayip ne konuşacağım
Geçmiş olsun yazik olmuş.Kızlar öyle dertliyim ki! Evleneceğim adamin nikaha doğru ve nikahtan sonra bazı olumsuz tavirlarini görmeme rağmen ayrilmadigima pişman oldum. Nikah yapıldı maalesef artık evliyiz. Dugunumuze 3 gün var ve bütün çevre duydu. Öğretmenim ve yeni tayinimin çıktığı okulda da herkes biliyor. Bunun dışında bütün eşyalar alındı, her yere borç yapıldı. Eşimin tavirlarina gelince aileci bir erkek. Bana kurduğu cümle aileme bir saygisizligin olursa tavrim net olur , es degisir ama anne baba degismez diyerek sert bir şekilde uyarmasi. Annesine babasına hiçbir şekilde saygısızlık yapmayacakmisim, sürekli arayip soracakmisim! 2. olarak da geline yapılan bazı masraflari anlamsiz görmesi ve bana yapılan şeyleri tartışma anında söylemesi . Kızlar ne yapayım bir akıl verin lütfen. Bunlar dışında iyi bir adam anlasiyoruz ama aklında ileride bosanabiliriz düşüncesi var işte
Kızlar öyle dertliyim ki! Evleneceğim adamin nikaha doğru ve nikahtan sonra bazı olumsuz tavirlarini görmeme rağmen ayrilmadigima pişman oldum. Nikah yapıldı maalesef artık evliyiz. Dugunumuze 3 gün var ve bütün çevre duydu. Öğretmenim ve yeni tayinimin çıktığı okulda da herkes biliyor. Bunun dışında bütün eşyalar alındı, her yere borç yapıldı. Eşimin tavirlarina gelince aileci bir erkek. Bana kurduğu cümle aileme bir saygisizligin olursa tavrim net olur , es degisir ama anne baba degismez diyerek sert bir şekilde uyarmasi. Annesine babasına hiçbir şekilde saygısızlık yapmayacakmisim, sürekli arayip soracakmisim! 2. olarak da geline yapılan bazı masraflari anlamsiz görmesi ve bana yapılan şeyleri tartışma anında söylemesi . Kızlar ne yapayım bir akıl verin lütfen. Bunlar dışında iyi bir adam anlasiyoruz ama aklında ileride bosanabiliriz düşüncesi var işte
Nikah iptali olmuyormus sanırım hakim 1 yıl bosamiyormus bi de.
Annem ayril diyor, babam istemiyor ayrilmami. Kardeşlerim de istiyor ayrilmami ama zor geliyor İşte.
Annesi hep trip atıyor aramiyorsun aramiyorsun diye ben de siz de düğün için gelip gitmediniz diye trip attım gülerek ondan uyardı beni
Bizimkiler de kiz istemeden sonra aileme ve bana karsi samimiyetsizliklerini ayan beyan beli ettiler. Nisana kadar arama sorma bizde de olmadi. Nisanlandik,bayramda bi telefon bile edilmedi. Ki ben sey sanyorum erkek tarafi kiz tarafina ziyarete gelicek falan.. olmadi oyle seyler. Nisanim salonda oldugu halde bana 1ceyrek altin bile takmadilar,bohca yapmadilar.. ha simdi diyceksiniz ki belki o kadar suratsiz o kadar fettan ,fena, bi kizdin demekki yapmamislar.. alakasi yok. Cocuk ruhluyumdur herkese gulumserim,icten pazarligim yoktur kafamdan gecen dilimdedir bundan dolayi potlar da kirarim falan.. 2yil oldu evleneli,onlara bile gulumsuyorum ..Bir de ailesi de aileme karşı tavırlı. Babası babamı arayip sormaz annesi de annemi arayip sormaz. Ah ben ne yapacağım bilmiyorum
1 ay oldu nerdeyse ne arıyor ne soruyorlar. Geçen gün alışveriş için geldiler bir öyle görüştüler
Ayrılık zor geliyor ona askimdan değil de kendi cikarlarim için maalesef. Nedeni de calistigim kurumda herkes biliyor . Bana kimsenin aciyan gozlerle bakmasini istemiyorumAilesine laf kondurmuyor. Annemi arayip sormuyorsun diyor. Düğün telasesinden pek arayamadim doğru ama ne yapabilirim ki sürekli arayip ne konuşacağım
Biz benim ailemin bulunduğu şehirde oturacagiz onun ailesi başka ilçede Allahtan. Hizmet işte gittiğimde ya da onun ailesi geldiğinde ne kadar yapabilirsem. En çok korktuğum ise onun ailesinde ufacık bir tartışma çıksa asla beni tutmaz
1 ay oldu nerdeyse ne arıyor ne soruyorlar. Geçen gün alışveriş için geldiler bir öyle görüştüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?