Bir de ailesi de aileme karşı tavırlı. Babası babamı arayip sormaz annesi de annemi arayip sormaz. Ah ben ne yapacağım bilmiyorum
Bizimkiler de kiz istemeden sonra aileme ve bana karsi samimiyetsizliklerini ayan beyan beli ettiler. Nisana kadar arama sorma bizde de olmadi. Nisanlandik,bayramda bi telefon bile edilmedi. Ki ben sey sanyorum erkek tarafi kiz tarafina ziyarete gelicek falan.. olmadi oyle seyler. Nisanim salonda oldugu halde bana 1ceyrek altin bile takmadilar,bohca yapmadilar.. ha simdi diyceksiniz ki belki o kadar suratsiz o kadar fettan ,fena, bi kizdin demekki yapmamislar.. alakasi yok. Cocuk ruhluyumdur herkese gulumserim,icten pazarligim yoktur kafamdan gecen dilimdedir bundan dolayi potlar da kirarim falan.. 2yil oldu evleneli,onlara bile gulumsuyorum ..
Dugunumu b.k ettiler. Olay cikarttilar. Hic bi harxama yapmaksizin altinlari istediklerinden ve vermememden dolayi cikti kavga. Her turlu.masrafi esim yapmisti kredi karti borcu ile.. altinlar bizim hakkimizdi yuzde yuz...Hem arkanda olmayp hem pislik cikarir o aile,soyleyim... dugunde takilarini almak isterler. Ve sen de vermezsen esin de sana resti cekebilir..
Ben vermedim,esim rahatsiz olsa da pek bisey diyemedi..inat ettim. Olay buyudu hala vermedim falan..Sonra bana diyenler oldu ,kizim boylesine cingene bi aileyi nerden buldun bosver evliligi falan babanin evine git burdan dogruca..Esime de demis amcalari falan,bu evlilikten hayir gelmez artik kavga edersiniz hep yollari burda ayirin aileleriniizi uzmeyin..
Esim ve ben salondan el.ele.ciktik.. Aglayarak girdim evime. Tek basimiza gittik evimize,oyle torenler falan olamadi bizde..neyse...
Diyecegim o ki, esinin tutumu onemli. Ailesinin istenezligini salla gitsin.. Ben sana evlen yada evlenme diyerek vebalini alamam hic biseyin. Ama karsindaki kisi sana deger veriyorsa bence hersey olur. Kendine cekebilirsin,ailesini aramak zorunda olmadigini soylersn..Pisirik olma,smdiden olma. Bi saygisizlik edicegimden.degil ama, ailemi 1defa arayp hal.hatir sormayan insanlar aranmaktan da bisey anlamazlar merak etme..de mesela..
Eger seni kabul ediyorsa oyle etsin. Bizim de nikahimiz once olmustu. Salonda cikan olaylarda evliydik yani nikahliydik. Ama hata gorsek ikimiz de geri donerdik yolumuzdan...
Gel gelelim mutlu muyum,evliligim nasil.. uzun oldu ama tecrubeme ihtiyacin var
Halinden anliyorum..
Ilk baslarda cok kavgalar ettik. Etmeseydik demiyorum iyki de etmisiz cunku icimizi doktuk. Biraz da kisilik catsmalari vardi aramizda. Ama cok küs kalamadik baristik. Birimiz adim atti hep. Sen smdi esine guvenebikiyor musun,kussek gelir gonlumu alir diyo musun mesela...bunu dusun.
1yil gorusmedim.hic ailesiyle.. sonra bebegimiz dogunca,mecbur kaldim gorustuk. Ara sira gorusulunuyo. Ve su aralar daha huzursuzuz.. yani ailesinden uzakken ben gorusmuyoken biz daha iyiydik. Kendimi baski altinda hssetmyodum sanirim..
Kaynananla meafe koyabilecegini.dusunuyorsan basaririm diyorsan,rahat edersin. Yoksa anam benim.herseyim blmem ne,aramazsan.kotu olur bi adamla omur gecmez. Benim esim bi iki mirin kirin oldu. Sonra bakti ki hala aramiyorum. Hic bisey dememeye basladi. Onun da tek derdi, aman tek arama da kavga da etmeyin olay da cikmasin benim kafam rahat olsun... oldu. Yani aramadim ve benle beraber esimin de kafasi rahat etmis oldu. Karsi taraftan esimin anasi da iki vizildandi aramiyo etmiyo. Karsilik bulamaynca o da kabullendi.. Siz beni adam yerine koymamissinz dugunumu berbat etmissiniz neden araym sorayim,sagolun agzma ettiniz diye mi..
Esinin tutumu onemli. Seni onemsiyorsa baska,anaci biriyse baska.
Smdi bundan ayrilirsn belki kolay olur belji zor. Ama sonrasini da dusubmej zorundasin. Ben iliskilerin 2kisi arasibdaki anlasmazliktan bitmesi gerektiginidusunurum..Aile sebep olmamali bile. Araniza sokmayn.kimseyi. Esinle.konus bunlari . Asarim keserim tarzi efeleniyosa bi daha dusun... ama nihak olmus,dugun olmazsa ,1ay sonra barisilirsa hadi.. dugun olmadigiyla.kalabilir. Sacma.olur... bitirceksen dusun de bitir..